Microsoft kommer att ersätta Cortana med ChatGPT och Predibase samlar in 12,2 miljoner dollar

Spread the love

Hej alla! 🙋Vi har följande uppdateringar för dig idag! 📣

Microsoft kommer att ersätta Cortana med ChatGPT Copilot över Windows-datorer

Microsoft meddelade att Windows Copilot, med AI-hjälp för högre produktivitet, kan ersätta Cortana. Windows Copilot är mer avancerat än Cortana och kan hantera komplexa uppgifter på en Windows-dator på grund av funktionerna i ChatGPT. Från och med i höst kommer Microsoft att upphöra med stödet för Cortana-appen.

  Hur man använder RetroArch på en PC eller mobil enhet

Windows Copilot tillhandahåller en beständig och personlig sidofält för att hjälpa användare att utföra uppgifter, anpassa inställningar och ansluta mellan olika applikationer och fönster.

Windows Copilot kan sammanfatta, omformulera och förklara appinnehåll. Dess gränssnitt ser ut som en Bing Chat-dialogruta, vilket gör det enkelt att svara på allmänna frågor och sökfrågor.

Om du vill stå på väntelistan för att utforska dessa funktioner, besök GitHub-länken.

Low-Code ML Platform Predibase höjer ytterligare 12,2 miljoner dollar

Predibase är den lågkodade AI-plattformen för att skapa en anpassad GPT. Det hjälper till att automatisera modellbyggen för AI-projekt med multimodalt datastöd som kan levereras snabbt med hjälp av en deklarativ plattform som effektivt komponerar komplex kod.

  DataBricks vs. Snowflake – Det bättre valet 2023?

Användare kan använda sina data för att skapa anpassade ML-modeller eller köra frågor på redan existerande LLM:er som Vicuna, OpenLlama eller Dolly utan omfattande kodning.

Predibase har nyligen samlat in 12,2 miljoner dollar i finansiering, ledd av Felicis. Denna finansiering är utöver deras initiala 16,25 miljoner USD Serie A-finansieringsrunda från föregående år.

Över 250 modeller har tränats på Predibase under betaperioden. Lågkodade ML-plattformar är nu tillgängliga för utvecklare, och användare kan nu utveckla och använda sina egna språkmodeller istället för att förlita sig på API:er från företag som OpenAI.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.

  Hur man skapar Tuples i Python och varför använda dem?