M3ter samlade in 14 miljoner dollar och Dropbox har sagt upp 500 personer

Spread the love

Hej allihopa! 🙋Vi har följande uppdateringar för dig idag! 📣

M3ter samlade in 14 miljoner dollar för att utöka sina anvÀndningsbaserade prissÀttningsverktyg för SaaS-företag

AnvÀndningen av programvarans drift och prissÀttning har förÀndrats pÄ grund av uppfinningen av SaaS affÀrsmodeller. SaaS gör det möjligt för kunder att betala mÄnadsvis eller Ärligen istÀllet för att köpa programvaran helt och hÄllet.

För att ta det ett steg lÀngre utvecklar M3ter, en London-baserad startup, verktyg för mer detaljerad anvÀndningsbaserad fakturering.

Företaget har samlat in 14 miljoner dollar i sin serie A-insamlingsrunda för att expandera till andra regioner, som USA, och för att utveckla mer teknik för sina anvÀndare.

  10 bĂ€sta API-utvecklings- och testverktyg

Denna investering leds av Notion Capital, med Insight Partners, Union Square Ventures och Kindred Capital deltagande. Förra Äret samlade startupen in 17,5 miljoner dollar i en sÄddrunda. Hittills har företaget samlat in 31,5 miljoner dollar frÄn de bÀsta riskkapitalisterna.

Genom att integrera anvÀndningsdata, tillÀmpa priser och generera felfria rÀkningar, driver M3ter-plattformen alla typer av anvÀndningsbaserad prissÀttning för företag i alla utvecklingsstadier.

Företag kan frigöra viktiga interna resurser, skapa korrekta fakturor konsekvent och förhindra intÀktslÀckage genom att automatisera prissÀttning och fakturering med M3ter.

OpenAI samlade in ytterligare $300 miljoner frÄn VCs

Trots Microsofts betydande investering i OpenAI fortsÀtter det vÀlkÀnda generativa AI-företaget OpenAI att locka nya investerare.

  7 bĂ€sta programvara för skrivbordshantering för smĂ„ till medelstora företag

Nyligen bidrog en grupp riskkapitalföretag (VC) med 300 miljoner dollar, vilket ledde till att företagets vÀrdering skjutit i höjden till svindlande 29 miljarder dollar. Tiger Global, Sequoia Capital, Andreessen Horowitz, Thrive och K2 Global Àr bland VC-företagen som förvÀrvat aktier i detta innovativa AI-teknikföretag.

OpenAI fick finansiering frÄn Microsoft i januari, men inget av företagen avslöjade de ekonomiska detaljerna. Microsoft har investerat över 13 miljarder dollar i OpenAI.

Wall Street Journal rapporterade om ett potentiellt anbudserbjudande för OpenAI, dÀr Founders Fund och Thrive Capital visade intresse för ett aktieförsÀljningsanbud pÄ 300 miljoner dollar som skulle vÀrdera företaget till cirka 29 miljarder dollar.

Dropbox har sagt upp 500 personer och planerar att utvecklas till AI

Dropbox har beslutat att minska sin personalstyrka och kommer att skiljas frÄn nÀstan 500 anstÀllda, vilket stÄr för cirka 16 % av personalstyrkan.

  7 saker att göra efter installation av Pop!_OS

Enligt ett memo frÄn vd:n Drew Houston, beror beslutet att genomföra uppsÀgningar pÄ pÄgÄende utmaningar frÄn den oförutsÀgbara ekonomin. Företaget ser dock detta som en möjlighet att fokusera pÄ att utöka sin AI-division och kÀnner att detta drag kommer att visa sig vara anvÀndbart i detta avseende.

Dropbox VD tillade ytterligare. ”FörĂ€ndringen Ă€r ”nödvĂ€ndig” för att sĂ€kerstĂ€lla att företaget ligger i ”fronten i en tidevarv av artificiell intelligens.” ungefĂ€r som hur vi ledde vĂ€gen i övergĂ„ngen till mobil- och molnteknik.

Genom att anvĂ€nda maskinintelligens kommer vi att kunna omvandla vĂ„ra nuvarande satsningar och skapa innovativa; DĂ€rför kommer vi att behöva arbeta kollektivt för att uppnĂ„ detta mĂ„l.”

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.