Ladda ner och spela Classic Chess Titans på Windows 10 (TUTORIAL)

Spread the love

Microsoft hade några verkligt minnesvärda spel på Windows 7. De spelades ofta spel som Solitaire, FreeCell, Mahjong och schack. Människor i de flesta delar av världen är antingen bekanta med dem eller kan lära sig dem lätt nog. Dessa spel togs inte bara bort i efterföljande versioner av Windows 10, de utfasades och ersattes av spel som ingen ville ha.

Chess Titans på Windows 10

Det finns ingen brist på schackspel online, mobila schackspel (prova Tall Chess) eller offline schackspel som låter användare spela mot en dator men Chess Titans är fortfarande mycket saknad.

  Filutforskaren svarar inte (Windows 10)

Chess Titans var ett av många spel som Micorosft utvecklade och släppte som en aktieapp på Windows 10. Det erbjöd användarna möjligheten att spela mot datorn, eller som en annan människa, förutsatt att människan är fysiskt närvarande, och du kan spela antingen som vit eller svart.

Ladda ner Chess Titans på Windows 10 och installera

Eftersom Microsoft har upphört med Chess Titans, och alla andra spel som paketerades i Windows 7, är det enda sättet att ladda ner dem från tredjepartsförråd. Massor av programvaruförråd från tredje part innehåller spelet, men du bör alltid skanna filen innan du kör den, om den är skadlig.

Besök Arvhice.org sida för Windows 7-spel.
Klicka på den körbara filen för Windows i kolumnen till höger.
Tillåt att filen laddas ned.
När du har laddat ner, kör EXE.
Välj ditt språk.
Välj vilka spel du vill installera. Chess Titans kallas ’Chess’ i spellistan.
Klicka på Nästa och låt spelet installeras.

  Så här fixar du "No Boot Device Found" på Windows 10 (fullständig guide)

Spela Chess Titans på Windows 10

För att spela Chess Titans på Windows 10, följ dessa steg.

Öppna Chess Titans från applistan i startmenyn.
Som standard spelar en användare som vit och mot datorn.
Gå till Spel på menyraden och välj en annan spelartyp och/eller motståndartyp att spela.
Gå till Spel>Alternativ för att ändra beteende i spelet, t.ex. svårighetsgrad, grafikkvalitet, animationer, ljud, etc.
Gå till Spel>Ändra utseende och välj en annan stil för brädan och pjäserna.

Obs: Du kan avsluta ett spel när som helst. Spelet kan sparas och återupptas nästa gång du har tid att spela, eller så kan du slänga det och starta ett nytt när du vill.

  Hur man sparar favoritplatser i Windows 10 Maps

Slutsats

Chess Titans är enkelt att spela. Det kanske inte har den bästa bräd- och spelpjäsdesignen, men det är normalt svårt att hitta spel som inte är påträngande. Spel tenderar att komma med komplicerade menyer, en lång lista med funktioner som inte har mycket att göra med spelet, och fler bells and whistles än vad som är nödvändigt för schack. Designen är verkligen den enda bristen som Chess Titans har och det kommer sannolikt inte att försvinna eftersom nya skinn för det inte kommer att utvecklas men det är fortfarande ett fantastiskt spel att spela på en lugn dag,