Kan jag ändra mitt SBCGlobal.net till ATT.net?

SBCGlobala e-postadresser tillhandahölls av SBC Communications, tidigare Southwestern Bell Corporation. Trots namnet var det mesta av dess serviceområde i Mellanvästern och Texas, där det erbjöd lokal telefontjänst och slutligen internetanslutning. Företaget som nu är känt som AT&T grundades 2005 när SBC och AT&T gick samman. Vissa kunder som hade konton hos SBC Global Internet-tjänsteleverantörer innan SBC:s sammanslagning med AT&T har fortfarande konton hos sbcglobal.net i namnet, trots att AT&T för närvarande är ansvarig för att hantera sådana konton. Företaget har inga avsikter att slå samman dessa äldre domännamn, kanske för att det skulle göra det omöjligt för användare att komma åt sina e-postkonton om de använder ett av dem. Om du använder ett av dessa äldre domännamn fortsätter din e-postadress att fungera på samma sätt som andra AT&T-adresser. Efter konverteringen undrar många användare om de behöver byta nätverksleverantör från SBCGlobal till ATT.net. Om du är någon som letar efter tips om om du kan ändra SBCGlobal.net till ATT.net, håll utkik till slutet. Vi ger dig en användbar guide som lär dig hur du överför min SBCGlobal e-post och tar bort mitt AT&T SBCGlobal e-postkonto. Du kommer också att lära dig hur du tar bort min SBCGlobal e-post från AT&T.

Kan jag ändra mitt SBCGlobal.net till ATT.net?

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur du ändrar SBCGlobal.net till ATT.net i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Vad hände med min e-postadress till SBCGlobal.net?

Du måste logga in på AT&T webmail på signin.att.com för att komma åt din SBC-e-post eftersom SBC Global Net är en AT&T-domän. SBC fortsätter att verka som ett AT&T-dotterbolag. Emellertid har AT&T-namnet senare lagts till i SBCGlobal Email-tjänsten, och e-postkonton har flyttats till AT&T-plattformen.

Kan jag behålla min SBCGlobala e-postadress om jag byter leverantör?

Ja, även om ditt internetkonto är avslutat kan du fortfarande ha din e-postadress. Så länge ditt konto är aktivt, vänligen notera att du har tillgång till din e-postadress.

Kan jag ändra mitt SBCGlobal.net till ATT.net?

Nej. När det gäller att flytta dina e-postmeddelanden och inställningar, finns det inget sätt att konvertera ditt konto till en annan domän. Du kan dock alltid öppna ett nytt att.net e-postkonto gratis, och om namnet är tillgängligt kanske du till och med kan använda det. Men SBCGlobal tillåter vidarebefordran av e-postmeddelanden till AT&T-e-postkontot. Så du kan aktivera funktionen för vidarebefordran av e-post från SBCGlobal till det nya AT&T-e-postkontot.

Kan jag behålla min e-post från SBCGlobal.net om jag kopplar från AT&T?

Ja. Du kan fortsätta använda din AT&T-e-postadress även efter att du har avslutat ditt AT&T-internetabonnemang. Du kanske inte har tillgång till deras supporttjänster efter att du har avslutat din tjänst. Du kommer att förhindras från att använda e-postmeddelandet tills problemet har hanterats om det finns en skuld på kontot eller om din utrustning inte har returnerats.

Hur överför jag min SBCGlobal e-post?

Efter att ha vetat om du kan ändra SBCGlobal.net till ATT.net, här är stegen för att överföra din SBCGlobal e-post:

1. Du måste först besöka Gmail inloggningssida och Logga in på ditt konto.

2. När du öppnar din profil klickar du på kugghjulsikonen Inställningar i det övre högra hörnet.

3. Klicka på alternativet Se alla inställningar i rullgardinsmenyn.

4. Välj sedan fliken Konton och import.

5. Klicka på alternativet Lägg till ett e-postkonto.

6. Ange önskad e-postadress och lösenord för SBCGlobal.net, inte ATT.net som du kan ha ändrat till.

Obs: POP-serverns adress är ’inbound.att.net’, som du måste ange efter att ha valt den från rullgardinsmenyn. Portinställningarna bör också ändras till 995.

7. Markera dessutom kryssrutan för alternativet Lämna en kopia av hämtat meddelande på servern.

Obs! Du kan använda ditt Gmail-konto för att aktivera det. Ditt Gmail-konto kan stoppa dina e-postmeddelanden från att raderas genom att aktivera dem.

8. Välj sedan alternativet Arkivera inkommande meddelanden genom att markera rutan bredvid. Nu kommer alla SBCGlobal-e-postmeddelanden att dyka upp på ditt Gmail-konto.

9. Dessutom, för att avsluta processen, klicka på alternativet Lägg till konto.

Obs: Överföringen av din SBCGlobal e-post till ditt Gmail-konto är också synlig om du klickar på den. Processen kan vara klar om några minuter.

Läs den här artikeln från början för att lära dig om du kan ändra SBCGlobal.net till ATT.net.

Hur tar jag bort sammanslagningen av min SBCGlobala e-post från AT&T?

Du kan inte ta bort SBCGlobal e-post från AT&T som det är med AT&T. Men du kan överföra din SBCGlobal-e-post till vilken annan e-posttjänst som helst, som Gmail, med hjälp av stegen som nämns ovan.

Hur tar jag bort mitt AT&T SBCGlobal e-postkonto?

Nu när du vet hur du tar bort din SBCGlobal-e-post från AT&T, låt oss veta hur jag tar bort mitt AT&T Sbcglobal-e-postkonto. Här är stegen för att ta bort AT&T Sbcglobal e-postkonto:

1. Besök din SBCGlobal profil.

2. Klicka på Kontaktinformation.

3. Välj fliken E-post.

4. Välj Hantera under Gratis AT&T-e-postkonto.

5. Välj Ta bort konto bredvid Medlems-ID.

6. Välj OK.

Obs: Kontrollera att Status nu säger Disabled längst ned i avsnittet Användarinformation.

Din e-postadress tas bort.

***

Vi hoppas att du lärde dig om du kan ändra SBCGlobal.net till ATT.net. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.