Kan du få en gratis Gamertag-ändring?

Spread the love

Xbox är en fantastisk plattform för moderna spel och underhållning. Det har uppskattats av spelentusiaster och har vuxit under åren. Att ha exklusiva gamertags för spelarna är en av de mest spännande funktionerna på Xbox. Låt oss lära dig hur du kan veta om ett Xbox-namn är upptaget och hur du ändrar din Xbox Gamertag gratis utan att betala. Folk har också uttryckt sina tvivel om varför du kan behöva betala för att ändra din Gamertag. Låt oss lösa alla dessa frågor och få en inblick i Xbox, Gamertags och få ett gratis Gamertag-byte.

Kan du få en gratis Gamertag-ändring?

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar om du kan få en gratis Gamertag-ändring och hur du gör det i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse. Men låt oss först lära oss vad som är klassisk Gamertag-ändring.

Vad är en klassisk gamertag?

Den klassiska Gamertag hänvisar till namnet som visas i dina spelarkonton. Men denna klassiska Gamertag innehåller inga symboler. De nya Gamertags stöder alla karaktärer och symboler. Den klassiska gamertaggen skulle vara abc123, medan den nya kan vara abc#123. Detta beror på att symboler inte stöds av äldre spel.

  Hur man tvingar Outlook att ladda ner bilder (om du är säker på att det är en bra idé)

Hur kan du veta om ett Xbox-namn tas?

För att veta om ett Xbox-namn tas först, följ tipsen nedan:

  • Ange en valfri gamertag på Xbox Live.
  • Kontrollera också tillgängligheten för Xbox Gamertag med Xbox Gamertag Checker. Det ger dig idéer för nya Gamertags som inte tas.

Vad är ditt gamertag-nummer?

Om din önskade Gamertag redan är upptagen, läggs ett nummer till som ett suffix för att skilja dig från andra personers namn med samma Gamertag. Du kan ha upp till 12 tecken i din Gamertag. Om du inte vill ha ett nummer i din Gamertag kan du välja en annan Gamertag.

Hur mycket kostar det att ändra din Xbox Gamertag?

Du kan bara ändra din Gamertag gratis en gång. Om du vill byta efter gratischansen måste du betala runt $9,99/£7,99 varje gång du byter.

Kan du få en gratis Gamertag-ändring?

Ja, du får en gratis Gamertag-ändring efter att du har skapat ditt konto. Din Xbox Gamertag genereras automatiskt när du loggar in. Om du inte är nöjd med Gamertag kan du anpassa den en gång gratis, och sedan måste du betala varje gång du gör en ändring.

Hur kan du ändra din Xbox Gamertag gratis utan att betala?

Xbox Gamertag genereras första gången du loggar in. Du kan bara ändra den en gång gratis. Följ stegen nedan för att få en gratis Gamertag-ändring:

1. Tryck på Xbox-knappen på din handkontroll.

2. Under Profil & system, välj Min profil.

3. Välj sedan Anpassa profil.

4. Ange din nya gamertag under alternativet Välj din nya gamertag och välj Kontrollera tillgänglighet.

Obs: Om Gamertag inte är tillgänglig, fortsätt att ändra den tills du får en.

  Det bästa sättet att tackla LastPass Security Challenge

5. Granska Gamertag i nästa fönster och välj ÄNDRA GAMERTAG.

Kan du ändra din Xbox Gamertag gratis mer än en gång?

Nej, du kan bara ändra Gamertag gratis bara en gång. För att ändra din Gamertag efter gratischansen måste du betala $9,99/£7,99 eller 800 Microsoft-poäng varje gång du byter.

Hur många gratis gamertag-ändringar kan du få?

Din Xbox Gamertag skapas när du loggar in och kan endast ändras gratis en gång. Om du behöver ändra det mer än en gång måste du betala en kostnad. Men det finns också några sätt att ändra det gratis mer än en gång. Du måste samla Microsoft-poäng och andra spelpoäng. De poäng som krävs är vanligtvis mycket höga, men när du väl har uppnått målet kan du återigen utnyttja chansen att ändra det gratis.

Varför måste du betala för att ändra din gamertag?

Alla data på ditt konto, såsom licensöverföring, köp, meddelanden och prestationer, lagras på servern. På grund av detta tar varje profil upp lite serverutrymme. Så du måste betala för att ändra dina gamertags. Att lagra denna enorma mängd data kostar mycket pengar. Om du inte debiteras för att byta Gamertag, kan du ändra Gamertags ofta. Därför debiteras ändringarna och anpassningen efter den enda kostnadsfria ändringen. Detta skulle ha besvarat din fråga: varför kan du behöva betala för att ändra din Gamertag.

Hur kan du ändra ditt namn på Xbox One utan Gamertag?

För att ändra ditt namn på Xbox One utan Gamertag, följ stegen nedan:

1. Tryck på Xbox-knappen på din handkontroll.

2. Välj sedan Min profil.

3. Välj Anpassa profil.

4. Ange din nya gamertag under Välj din nya gamertag.

5. Välj alternativet Kontrollera tillgänglighet > ÄNDRA GAMERTAG.

Läs den här artikeln från början för att lära dig hur du får en gratis Gamertag-ändring.

  Hur kan du göra födelsedagsnedräkning

Hur kan du få ett gratis Xbox-presentkort?

Följ dessa steg för att göra ditt spel roligare och njuta av gratisbelöningarna:

Hur kan du tjäna poäng på Xbox?

Följ stegen nedan för att tjäna poäng på Xbox:

  • Spelare kan tjäna poäng på Xbox genom att söka vidare Bing och göra ett köp på Microsoft Store.
  • En veckovis uppsättning aktiviteter ges också till dig; om spelarna slutför dem får de några förmånspoäng.
  • Xbox Game Pass-medlemmar kan tjäna poäng genom att spela spel från Xbox Game Pass-biblioteket.

  • För att tjäna ytterligare poäng kan du spela och se spelen. Du kan spela upp nya utgåvor, hyra filmer och TV från Microsoft och ladda ner nya appar.
  • Delta i och tacka ja till de månatliga undersökningarna, köp spel och delta i roliga frågesporter och omröstningar.

***

Vi hoppas att den här artikeln om hur man får en gratis Gamertag-ändring och hur du kan veta om ett Xbox-namn är upptaget var informativ för alla spelare där ute. Syftet var att lösa alla dina frågor i enkla steg så att du kan få det bästa spelet. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.