Kan bara fans se vem som prenumererar?

Spread the love

Många sociala medieplattformar och underhållningswebbplatser som OnlyFans fick en chans under COVID-19 att dyka upp som galningar. På grund av långvarig karantän blev människor beroende av skärmar som aldrig förr. Som ett resultat växte OnlyFans i en enorm takt. Trots det kämpar rookies fortfarande med frågor som kan OnlyFans se vem som prenumererar? Om du också är en av dem, här är vad du behöver veta om OnlyFans-skapare ser när du avslutar prenumerationen och OnlyFans-skapare ser din e-post.

Kan bara fans se vem som prenumererar?

Du kommer att få veta om OnlyFans kan se vem som prenumererar vidare i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

  Podman vs Docker: Vilken ska man välja?

Kan bara fans se vem som prenumererar?

Ja, OnlyFans-skapare kan se vem som prenumererar på dem. Varje gång du prenumererar på en OnlyFans-skapare får de ett meddelande om att du har prenumererat på dem. OnlyFans kommer också att lägga till ditt konto till fanlistan för respektive skapare. Men oroa dig inte, eftersom kreatörer inte får mycket information om sina prenumeranter.

Kan bara fans-skapare se din kortinformation?

Nej, OnlyFans-skapare kan inte se din kortinformation. De har endast tillgång till en viss mängd information som anges i policyn.

Kan bara fans-skapare se vem som gillar?

Ja, OnlyFans-skapare kan se vem som gillar dem. Det visar bara användarnamnet för personen som gillade det.

Kan bara fans-skapare se din e-post?

Nej, OnlyFans-skapare kan inte se din e-postadress. Det strider mot OnlyFans sekretesspolicy. E-post hålls i allmänhet anonymt av OnlyFans, så oroa dig inte, du kommer inte att få några skräppostmeddelanden från OnlyFans-skapare för att köpa deras innehåll.

Kan bara fans-skapare se vem du är?

Nej. Som diskuterats tidigare i artikeln kan OnlyFans skapare bara se den del av dina uppgifter som du har nämnt och gjort offentliga via din profil. Det kan innehålla ditt unika användarnamn, biografi och profilbild. Förutom detta kan kreatörer inte komma åt någon annan information om sina prenumeranter.

  9 AWS SES integrerad lösning för e-postmarknadsföring till lägre kostnad

Kan bara fans-skapare se när du avslutar prenumerationen?

Nej, Endast fans skapare fråntas den här funktionen som kan meddela dem när någon avslutar prenumerationen på deras innehåll. Men eftersom de har tillgång till fanslistan kan de ibland se när en prenumerant saknas på den. Trots det är chansen att bli upptäckt minimal då ingen har så mycket tid att hålla koll på saker och ting.

Kan OnlyFans se din IP-adress?

Nej, OnlyFans-skapare kan inte se IP-adressen till sina prenumeranter. Eftersom plattformen tar sin användarpolicy och sina regler på allvar behöver du inte oroa dig för exponering.

Kan bara fans se ditt namn?

Nej, kreatörer på OnlyFans kan inte se ditt namn. När du först registrerar dig för OnlyFans verkar ditt användarnamn vara ett slumpmässigt genererat nummer. Som vanligt visas detta för kreatörer när du prenumererar på dem. Det här är standardinställningarna för OnlyFans. Nu kan du ändra det genom att gå in i inställningarna. Så länge du inte ändrar ditt användarnamn till ditt riktiga namn, kan OnlyFans-skapare inte se det.

  Hur man sparkar bort någon från Netflix

Kan bara fans se ditt telefonnummer?

Nej, till din förvåning har OnlyFans-skapare begränsad tillgång till information om sina prenumeranter.

Vad ser bara fans-skapare när du prenumererar?

Som diskuterats tidigare i artikeln, varje gång du prenumererar på skaparen meddelar den skaparen att de har en ny prenumerant. Härifrån lägger plattformen dig automatiskt till i fanslistan för skaparen. Dessa skapare kan i sin tur se information som nämns i din profil under inställningar, såsom bio och visningsbild.

***

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att förstå om OnlyFans kan se vem som prenumererar ordentligt. Om du har fler tvivel angående detsamma, lämna dem i kommentarsfältet nedan. Glöm inte heller att dela med dig av dina förslag på vad du skulle vilja läsa härnäst.