iToolab UnlockGo Android – Lätt Samsung FRP Unlock Tool

Spread the love

Telefoner är sannolikt en nödvändig del av vårt dagliga liv. De låter oss prata med familj och vänner, ta bilder och många fler saker du kan utforska från den här enheten. Om vi ​​har viktig data lagrad i våra telefoner måste vi inkludera någon form av säkerhet på den för att skydda vår data klokt. Vi använder alla ofta fingeravtryck, ansiktslås, låsskärmar och mer för enhetsskydd. Men det blir problematiskt när vi glömmer våra lås.

I så fall måste vi återställa Lås upp mönster för Android eller andra stiftbaserade skydd genom fabriksåterställning. Men att göra det är inte så lätt i vissa fall som Samsung och många andra märken ger fabriksåterställningsskydd (FRP). För att kringgå det skyddet måste vi använda tredjepartsverktyg och programvara för att låsa upp FRP på Samsung eller andra märkesenheter.

Varför måste du låsa upp Samsung FRP?

Säkerhet är en obligatorisk sak som skyddar din integritet eller viktiga data på din enhet. Ibland kan dessa säkerhetsåtgärder vara ett problem om du av en slump låser din telefon eller glömmer ditt lösenord. Ibland efter att ha glömt vårt lösenord, försöker vi många försök eller utför en fabriksåterställning. Om vi ​​pratar om FRP-lås står för Factory Reset Protection. Detta är en säkerhetsåtgärd för att förhindra en tjuv från att utföra en fabriksåterställning av en saknad telefon eller stulen.

  Hur man låser upp en Android-telefon via operatör

iToolab UnlockGo Android – enkelt Samsung FRP-verktyg är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att kringgå alla Android-lås, inklusive Android-mönsterupplåsning, PIN-kod, lösenord, Google-kontoverifiering efter återställning, fingeravtryck och ansiktslås. Samsung FRP-verktyget är det bästa verktyget för att kringgå säkerhetsfunktionen. Den här funktionen hjälper dig att använda telefonen igen om du har återställt den. Efter att ha återställt ibland möter vi problem när vi inte kan komma ihåg Google-kontot som fanns på det tidigare.

Alla Android Samsung-enheter med 5 till 13 stöds. Om du har köpt en begagnad telefon och glömt ditt Google-kontolösenord eller köpt en begagnad Samsung-telefon kommer alla dina Samsung FRP-problem att lösas.

HUR MAN KNIPPAR SAMSUNG FRP-LÅS MED ITOOLAB UNLOCKGO.

Steg 1. Anslut Samsung-enheten till datorn.

Det första steget är att ladda ner och installera UnlockGo för Android på din dator, anslut sedan din Samsung-enhet till din PC med en USB-kabel.

Välj nu funktionen Ta bort Google Lock (FRP). Klicka på ”Start”-knappen för att fortsätta.

Steg 2. Välj den lämpliga lösningen för att kringgå FRP.

I det här steget måste du välja mellan olika upplåsningsalternativ beroende på din Android-telefon.

  Widget med ett tryck för att växla mellan fyra förinställda ljusstyrkanivåer [Android]

Vi rekommenderar starkt att du provar det första alternativet som är en enkel och lätt teknik som låter dig ta bort Samsung FRP-lås på Android 5-13 på 3 minuter.

Klicka på Nästa för att fortsätta.

Fråga: Vad är skillnaden mellan alternativ 1 och alternativ 2?

Samsung kom nyligen med säkerhetskorrigeringen för mars 2023 för sina telefoner och surfplattor. Om du redan har uppdaterat med den senaste säkerhetskorrigeringen på din Samsung-enhet,

Välj alternativ 1 för att kringgå Google-låset.

Om din säkerhetskorrigeringsnivå är föråldrad eller under mars 2023, kan du välja alternativet förbikoppling enligt din OS-version.

Steg 3. Aktivera USB-felsökning när den är låst av FRP.

Nu, inom några sekunder, kommer du att se ett popup-fönster med instruktioner.

Använd den hemliga koden för att komma åt den dolda Samsung Diagnostics Menu.

UnlockGo för Android bör hjälpa dig att aktivera USB-felsökning på din Samsung-enhet.

Steg 4. Klart! Google FRP-lås har tagits bort.

När du har gett tillståndet bör verifieringsskärmen för Google-kontot förbigås på några sekunder. Samsung-enheten kommer att startas om automatiskt.

Ladda ner nu

Andra alternativ för iToolab UnlockGo Android.

Tenorshare 4uKey:

Det är inte ovanligt att ha Tenorshare 4ukey i den här listan. Eftersom vi diskuterar alternativ kan då också gilla tenorshare 4ukey. Detta är en konsekvent lösning genom åren för olika lås på din Android-enhet. Det här verktyget har användbara funktioner och ger dig fullständig kontroll över din enhet på ett ögonblick.

  13 bästa filöverföringsprotokollklienter för Android

Foneazy Unlockit:

Foneazy Unlockit Ger en Samsung FRP-bypassway med ett klick utan att starta upp i återställningsläge. Foneazy kräver inte att du laddar ner några appar från tredje part eller ovanliga. Detta fungerar på Android 6 till 12 och alla Samsung-enheter utan någon dataförlust. Dessutom finns det detaljerad steg-för-steg med korrekt vägledning baserat på Android-versionen av ett-klicksupplåsningen misslyckas. Foneazy Unlockit Android har en komplett kundnöjdhetspolicy med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

DroidKit:

Droidkit är ett annat alternativ för iTool Unlock Go. Droidkit kommer att ta bort FRP-låsalternativet på din enhet på ett enkelt sätt. Detta kommer att fungera bra på både Windows och MacOS. Det här verktyget tar din integritet på allvar och återställer även förlorad data utan säkerhetskopiering, fixar Android-systemproblem och du kan testa funktionerna i detta verktyg med deras gratisplan.

Lås upp Junky:

Unlockjunky är ett av de sista alternativen på vår lista. UnloackJunky gör det enkelt att låsa upp din enhet. Huvudsyftet med UnlockJunky är att ge användarna en snabb och enkel Bypass-tjänst med några enkla steg. Du behöver bara välja din enhet och upplåsningstyp. Ladda nu ner programvaran på din PC och njut av UnlockJunky bästa andra tjänster till överkomliga priser. Detta verktyg ger också livechatt dygnet runt och support för sina användare.

Slutsats:

Detta är den bästa känslan för oss när du äntligen går förbi Samsung med våra nämnda FRP-verktyg. De ovan nämnda verktygen hjälper dig helt på ett enkelt sätt. Men om du vill låsa upp din enhet med Samsung FRP Bypass Tool, då är du bara ett klick från att låsa upp din telefon med iToolab UnlockGo Android – Easy Samsung FRP Tool.