iOS 7-inspirerad Android-låsskärm med Pebble-stöd

Spread the love

Vi har täckt en lastbil med Android-låsskärmsappar för våra läsare tidigare. Tillbaka i december granskade vi Dodol Locker, som har en mängd olika teman för att ge låsskärmen en snabb makeover. Sedan finns det Cover, en unik lösning som bestämmer vilka appar du använder under vissa tider på dygnet och automatiskt ger snabb åtkomst till dem från låsskärmen. Vi har också presenterat en hel del ersättare som klonar låsskärmarna på andra plattformar, som Ubuntu Touch Lockscreen och Espier Screen Locker iOS7. SlideLock verkar också hämta inspiration från iOS 7-låsskärmen, men till skillnad från Espiers appar är det inte en komplett klon. Den lånar kärnfunktioner från iOS 7-låsskärmen – enkel design, snabb åtkomst till aviseringar och kameraappen – och lägger till ett par egna för att förbättra den övergripande upplevelsen. Detaljer kommer att följa.

  Hur man återställer appar och spel till din iPhone eller iPad

Vid första lanseringen ber SlideLock att aktiveras först från tillgänglighetsskärmen i inställningarna. När den väl har aktiverats ersätter appen standardlåsskärmen på din enhet.

SlideLock visar alla dina aviseringar direkt på låsskärmen. När du får ett meddelande kommer appen automatiskt att väcka skärmen i några sekunder så att du inte behöver trycka på strömknappen för att kontrollera det själv. Du kan skjuta enskilda aviseringar åt vänster för att ta bort dem, eller åt höger för att se det underliggande innehållet. Knappen längst upp till höger i meddelandefältet avvisar alla meddelanden på en gång. För att låsa upp sveper du helt enkelt låsskärmen åt höger. Om du drar den åt vänster öppnas kameraappen.

  BreakFree-appen hjälper dig att komma över ditt smartphoneberoende [Android]

Som standard visar SlideLock aviseringar för alla appar som är installerade på din Android-enhet, men du har möjlighet att anpassa detta. Starta helt enkelt SlideLock från din applåda och växla individuella appar på eller av som du vill.

Andra element kan anpassas från appens Inställningar-skärm. Dessa inställningar är uppdelade i låsskärm, meddelanden, ljud och avancerade sektioner. Låsskärm låter dig till exempel ange tids- och datumformat. Avsnittet Meddelanden låter dig styra beteendet för varningar, medan ljud låter dig växla mellan upplåsningsljud och vibration (endast tillgängligt i den betalda versionen av appen).

En annan intressant bit om SlideLock är dess stöd för Pebble smartwatch. När din Pebble har parats ihop med din Android-enhet kan du få dess aviseringar på SlideLock. Inställningar för detta finns under avsnittet Avancerat.

  Ett fuskblad för videoredigeringsappar för din iPhone

Även om SlideLock är långt ifrån en funktionsrik app, gör den minimala designen och snabba aviseringsåtkomsten det värt att testa, särskilt för Pebble-användare.

Installera SlideLock från Play Butik