Hur skapar man en produktmålsida för förlansering?

Spread the love

Planerar du att lansera din produkt snart?

Få målsidan för förlansering skapad så att du kan spränga e-postlistan när du startar.

För en tid sedan lanserade vi adminvista.com Tools, ett verktyg för att testa webbplatsens laddningstid, kolla skärmdumpar, etc. Jag fick 2500+ besök från min e-postlista, vilket är en fantastisk lanseringsdag. Detta var bara möjligt eftersom jag hade en landningssida som snart skulle komma där jag samlade e-postmeddelanden.

En målsida är en fristående sida som skiljer sig från den på startsidan eller, för den delen, vilken annan sida som helst på din webbplats, och den fungerar som en enda sida som riktar fokus mot din webbplats, produkt, tjänster.

En målsida hjälper dig att eskalera ditt varumärkes namn bland potentiella kunder, driva trafik till din webbplats och förbättra SEO. Det är ett utmärkt sätt att stärka din sociala koppling genom att introducera tittare för dina Facebook-, LinkedIn- eller Twitter-profiler.

Närhelst du bestämmer dig för att lansera en produkt eller tjänst är det nödvändigt att skapa en buzz, så att de intresserade får en uppfattning om din produkt. Om du skapar spänning bland människorna precis innan lanseringen av din produkt, kommer din produkt att ta ett steg upp och nå en bättre målgrupp.

Onlinemarknadsföring är ett av de bästa sätten som företag väljer nu för tiden, och du måste veta att målsidan före lanseringen är själen i hela din onlinekampanj.

Du behöver inte visa din färdiga produkt på sidorna Kommer snart. Dessa sidor ger dig en uppfattning om hur mycket folk är intresserade av din produkt och skapar ett mullrande bland målgruppen.

En typisk landningssida ger en kort insikt om produkten och vilka problem den löser. De inkluderar också ett avsnitt där användare kan prenumerera för att hålla sig uppdaterade och veta mer om produkten.

Detta säkerställer att du har en rad potentiella köpare redo vid tidpunkten för din produkts faktiska lansering.

Följande lösning kan hjälpa dig att skapa en vacker målsida på några minuter.

Svep sidor

Vill du skapa din målsida utan någon kodkunskap?

Svep sidor kan hjälpa dig. Du kan snabbt skapa mobiloptimerade och snabba AMP-målsidor och förbättra dina konverteringsfrekvenser.

För att ge användarna blixtsnabb laddningshastighet är AMP:er förladdade och erbjuds från Googles cache. Därför kan du uppleva betydligt lägre avvisningsfrekvens och bli belönad med låg kostnad per klick. För att inte tala om, stora företag som BMW använder AMP, och Google rekommenderar det.

Du behöver inte bli ett proffs för att designa din målsida. Börja bygga responsiva och fantastiska målsidor genom att helt enkelt dra blocken och släppa dem var du vill utan att skriva koder. De erbjuder många mallar att välja mellan, tillsammans med redigering på flera skärmar.

För design kommer du att få över 25 avancerade moduler, tabeller, pristabeller, dubbletter av sidor, gallerier och karuseller; klipp, kopiera och klistra in alternativ, brytpunkter och mer. Dessutom har du 50+ sektionsmallar, 8000+ ikoner och SVG-stöd, 1000+ Google-teckensnitt, stilar och storlekskontroller, 1 M+ Unsplash-bilder, gradientfärger och oändliga alternativ.

När du har slutfört allt kan du enkelt publicera din målsida på din domän. Du får gratis SSL, CDN, kraftfulla molnservrar, cachning och kodoptimering, bildkomprimering, A/B-testning, blymagneter, flerstegsformulär och mer. För snabbare bildleverans använder Swipe Pages 36 PoPs. Anslut till tusentals appar från tredje part med hjälp av direkta integrationer och Zapier. Du kan bjuda in alla medlemmar i ditt team, tilldela roller till dem och organisera projekt med hjälp av underkonton.

Anslut Swipe Pages till ditt Stripe-konto snabbt och börja sälja produkter med hjälp av målsidorna du har skapat, vilket ger en underbar kassaupplevelse. Du kan öka konverteringsfrekvensen med 2X genom att erbjuda en personlig upplevelse till dina användare genom att använda data från dina annonser.

Sätt upp mål och spåra dina formulärinlämningar och länkklick för att se dina målsidors resultat snabbt. Starta din 14-dagars gratis provperiod nu utan kreditkort.

Leadpages

Bygg konverteringsfokuserade målsidor att konvertera klick till potentiella kunder med Leadpages. Du kan använda den för att skapa opt-in-sidor, bekräftelse- och tacksidor, kassasidor, försäljningssidor och mer med hjälp av lättanvända och anpassade mallar.

Här kan du hitta många kraftfulla funktioner som är unika och användbara. Leadpages har tekniken för att förutsäga sidans prestanda innan den publiceras och rekommenderar även förslag så att du kan finjustera sidorna och ta bort gissningar för att fortsätta växa.

  Kan jag ta bort mitt DoorDash-konto?

De erbjuder obegränsad trafik och insamling av potentiella kunder eftersom det inte finns någon gräns för dessa aspekter av din webbplats, och Leadpages debiterar dig aldrig för det, till skillnad från andra. Du kan också publicera ett obegränsat antal målsidor utan att tänka på bandbreddsbegränsningar eller felmeddelanden.

Målsidorna du designar med hjälp av Leadpages laddas snabbare, vilket hjälper dig att klocka fler konverteringar, högre PPC-annonskvalitetspoäng och fler kunder och försäljning. Leadpages hjälper dig att spara dina utgifter på en webbdesigner eftersom du har allt du behöver för att enkelt bygga dina målsidor.

Lägg till OpenTable-reservationswidget, videospelare, Calendly, nedräkningstimer och mer för bättre funktionalitet med hjälp av dra-och-släpp-byggaren. De erbjuder 200+ professionellt designade webbmallar för att ge energi till ditt kreativa sinne. Få ut det mesta av din annonsbudget genom att matcha annonser och kampanjer till relevanta målsidor som är designade exklusivt för din målgrupp.

Du kan anpassa dess innehåll baserat på varje kund för att maximera effekten och utöka e-postlistan två gånger snabbare. Kör A/B-tester på dina målsidor för att veta vad som fungerar bäst för dina kunder och optimera de högre konverteringssidorna.

Använd deras sömlösa integrationer som kopplar samman marknadsföringsplattformar och verktyg för att generera leads så att du kan arbeta som marknadsföringsproffs. Integreringarna inkluderar Stripe, MailChimp, Facebook, Zapier, Google Analytics, Salesforce och mer.

Välj din plan från $27/månad och ta en 14-dagars gratis provperiod.

Unbounce

Bygg responsiva målsidor genom att dra och släppa element med Unbounce. Den har över 100 förgjorda mallar som du kan arbeta med för att skapa något fantastiskt som kommer att ge dig fantastiska omvandlingar.

Alla mallar är mycket anpassningsbara, och du kan bokstavligen justera varje liten detalj. Om du vill att ett formulär ska fungera på ett visst sätt kan du redigera koden och lägga till anpassad HTML, JavaScript och CSS för att uppnå det.

Dessutom finns det många integrationsalternativ, inklusive Zapier, som låter dig synkronisera med över 1 000 andra verktyg. Himlen är gränsen för Unbounce, bokstavligen.

När du är klar med att bygga målsidan kan du fortsätta att publicera den direkt på din skräddarsydda företagswebbplats eller på WordPress med hjälp av deras plugin.

Thrive Architect

Älskar du WordPress?

Förvandla dina unika koncept och idéer till konverteringsdrivna målsidor med Thrive Architect, en av de snabbaste målsidesbyggarna för WordPress. Det gör det enkelt att skapa visuellt imponerande, engagerande och vackra layouter och innehåll utan dess like.

Thrive Architect låter entreprenörer fokusera på sitt arbete och spara sin energi och tid för att investera i innovation. De har tagit bort alla möjliga barriärer mellan dina idéer och att presentera samma på din webbplats med sina exceptionella målsidesfunktioner.

Med Thrive Architect-redigeraren kan du ändra saker helt enkelt genom att klicka på objektet och redigera det direkt, eller ”klicka för att redigera”-metoden, som de kallar det. Du kan också flytta objekt genom att klicka på objektet och sedan dra och släppa det.

De erbjuder mer än 290 vackert designade mallar som är helt konverteringsfokuserade och kommer med Thrive Suite och Thrive Architect. Upplev det snabbaste sättet att designa professionellt utseende opt-in-sidor, försäljningssidor, webbinariumsidor och mer. Även efter att du har publicerat dem kan du utföra redigeringar.

Använd element som vittnesmål, generering av potentiella kunder, nedräkningstimer och anpassningsbara knappar och integrera dem med e-postmarknadsföringstjänster istället för att använda många plugins.

Med Thrive Architect kan du omedelbart titta på dina sidor med bara två klick för att analysera hur det ser ut på olika enheter och skärmstorlekar. Du kan också ändra synligheten och platsen för elementen i varje enhet. Använd dessutom vackra och attraktiva animationer för att locka kunderna.

De erbjuder många andra användbara funktioner som mycket flexibla kolumnlayouter, attraktiva bilder och textkombinationer, möjligheten att lägga till varumärkesfärger, 700+ teckensnitt för att styra typografi, fullbreddslayouter för att lägga till en wow-faktor, hovringseffekter och mycket mer.

Få Thrive Suit för bara $19/månad och dra nytta av en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

ConvertKit

ConvertKit hjälper kreatörer online att visa upp sina kreativa idéer för världen med hjälp av målsidor. Du behöver inte ens någon webbplats för att börja samla in e-postadresser eller fånga publikens intresse. Allt du behöver är att känna dina kunder och ha ett unikt koncept.

Låt dina idéer brusa med helt anpassningsbara mallar för att enkelt designa dina sidor, oavsett om du är nybörjare eller expertdesigner. Alla är inte kodare, och det är därför ConvertKit har tagit alla möjliga steg för att effektivisera skapandet av målsidor utan att involvera några koder.

  Hur du packar din elektronik för flygresor

De har också ett anpassat CSS-alternativ för kodare som vill göra några avancerade ändringar på sina sidor. Låt inte dina målsidor se tråkiga ut, använd istället 100k+ gratisbilder från Unsplash för att inkludera bilder av hög kvalitet så att sidorna ser attraktiva ut.

Din målsida måste vara responsiv på alla enheter och skärmstorlekar. därför erbjuder de perfekt formaterade mallar som ser coola ut på alla enheter. Opt-in-formulär är ett utmärkt sätt att öka konverteringar och komma in i deras värld eller inkorg, eventuellt med ConvertKit-formulär.

De hjälper dig att samla in information som du kan använda för att omvandla dina kunder till prenumeranter och förbättra din försäljning. Förutom kunddata fungerar ConverKits opt-in-formulär som en automatisk leadmagnet, erbjuder anpassningsbara meddelanden, är GDPR-kompatibla och integreras med olika verktyg och automationstjänster.

Du kommer att få fördelen av snabba metriska uppdateringar för att få reda på antalet prenumeranter och omvandlingsfrekvenser. Ställ in spårningsmetoder som Google Analytics, Facebooks företags-ID, etc. för att se målsidans resultat och lära dig hur din publik reagerar på dem. Du kan använda denna information för att förbättra dina målsidor och utöka din verksamhet.

ComingSoonPage

Webbplatser behöver lite tid för att lanseras, men du måste också låta besökarna veta om din webbplats och vad som kommer att finnas på den för att hjälpa dem.

Vänta inte tills det släpps; använd istället ComingSoonPage.com som hjälper dig att skapa dina under konstruktion och kommande sidor inom några minuter.

För att få det att fungera måste du följa tre enkla steg:

  • Designa din Coming Soon-sida utifrån olika tillgängliga teman.
  • Om du vill få en lista över potentiella kunder kan du uppgradera till olika plugins som Mailchimp, AWeber, ConvertKit, Campaign Monitor, etc.
  • Till sist, ladda ner HTML och distribuera det sedan över din webbplats.

De erbjuder dussintals intressanta funktioner för att designa och distribuera din kommande sida. De låter dig enkelt anpassa varje element på din sida med de tillgängliga teman. Du har många alternativ för bakgrundsbilder, eller så kan du också ladda upp en av dina egna.

Du kan samla in e-postmeddelanden och sedan integrera dem med en tredje parts e-postleverantör som stöds. Kommer snart-sidan du designar med den här tjänsten kommer att vara lyhörd på alla skärmar och enheter. Välj bland hundratals Google-teckensnitt gratis, gör dina sidor attraktiva med animationer och effekter, och bli viral med hjälp av hänvisningsspårningsfunktionen.

Du kan också använda en nedräkningstimer för att visa lanseringen eller visa webbplatsens framsteg med hjälp av en förloppsindikator. Utöver detta kan du visa upp dina sociala profiler och låta besökare dela sina. Du kan till och med översätta vilken text som helst för att förstå den på ditt modersmål.

Välj mellan olika planer från grundläggande till proffs. Grundlicensen är gratis och de betalda planerna börjar på $20/sida.

Instapage

Inom Instapage, hittar du över 500 layoutalternativ som har visat sig konvertera och en uppsjö av inbyggda block för olika ändamål. Denna målsidesbyggare kommer med AMP- och Thor-renderingsmotorteknik som lovar en av de bästa sidladdningstiderna.

Det finns också en inbyggd samarbetsmöjlighet som låter dig och ditt team mötas och skapa vackra sidor med dra och släpp-redigerare. Den mest bekväma funktionen är möjligheten att spara återanvändbara block så att du inte behöver skapa dem om och om igen för varje design.

Allt som allt, med Instapage kommer du att kunna leverera en tilltalande upplevelse till dina besökare och ha kul att skapa sidorna själv också.

Launchrock

Launchrock är en blockbaserad byggare som låter dig skapa lanseringssidor på bara några minuter. Du får ett gäng anpassningsbara mallar till att börja med, och du kan lägga till olika element inriktade på ditt mål, som e-postinsamlingsformulär, enkäter, sociala delningsverktyg etc.

För att hjälpa dig med de bästa konverteringsstrategierna har de över 1 000 instruktionsguider och olika kurser och videor av några av de mest populära marknadsförarna där ute. Och som om det inte vore nog finns det också en supervänlig community med mer än 20 000 experter som är redo att rensa dina tvivel om kundförvärv.

Stora namn som Bumble och VEVO startade sina sidor med Launchrock, och du kan ganska mycket se var de står idag. Allt går starkt efter en fantastisk lansering!

Wix

Lanserades för inte så länge sedan men blev snabbt ett av de bästa valen för att bygga webbsidor/målsidor, Wix ger dig allt du behöver för att bli din egen webbplatsarkitekt utan att behöva krångla med förvirrande kod eller utvecklare.

  Hur man anpassar Gmail på webben

Du kan lägga till funktioner som ett bokningssystem, onlinebutik och blogg samtidigt som du helt kan anpassa varje bit av det. Du kan vara säker på att webbplatserna du bygger med Wix kommer att vara helt responsiva och optimerade för sökmotorer.

Kort sagt, den här tjänsten ger dig friheten att väcka din fantasi till liv med total lätthet. Du kan komma igång helt gratis.

SeedProd

Du kan skapa en förlanseringsmålsida på flera minuter med detta fantastiska WordPress-plugin som heter SeedProd. Den kommer med en sidbyggare i realtid som hjälper dig att enkelt justera teckensnitt, färger, layouter och andra element samtidigt som du kan se hur det skulle se ut.

Du kan börja bygga från början eller plocka upp ett av de många förgjorda teman och även använda över 500 000 HD-bakgrunder tillsammans med en enorm samling Google-typsnitt. Denna plugin integreras väl med den ledande programvaran för e-postmarknadsföring där ute för att hjälpa dig att samla in e-postmeddelanden direkt.

En annan praktisk funktion är dess sociala delning och hänvisningsspårning. Det är ett system som gör det möjligt för människor att dela din webbplats i utbyte mot ett incitament, vilket kraftigt kan öka dina registreringar.

SeedProd är flerspråkigt och redo för GDPR.

Lander

Tillförlitlig av över 3 000 varumärken, inklusive Gameloft och Cisco, Lander är en av de mest föredragna målsidesbyggarna där ute. Den kommer med mer än 100 mallar att välja mellan, uppdelade i olika kategorier, så du behöver bokstavligen ingen kodning eller teknisk erfarenhet.

Du kan använda deras superintuitiva visuella redigerare för att dra och släppa element och utveckla en målsida som ser professionellt ut, även om du inte har några designkunskaper. Bortsett från det har den ett A/B-testverktyg och en Facebook-sidaflik för att ansluta dina sidor.

Det finns så mycket mer i det, och du kan bara använda dem alla när du registrerar dig för den 14-dagars gratis provperioden innan du hoppar på en betalplan.

Klicktrattar

En komplett trattbyggande tjänst, Klicktrattar, låter dig bygga fantastiska målsidor tillsammans med de nödvändiga verktygen för att hjälpa till att omvandla besökare till kunder. Den levereras med en dra-och-släpp webbsidesredigerare och många möjliga integrationer för att jämna ut arbetsflödet.

Oavsett om ditt mål är att sälja en produkt, fånga e-postmeddelanden, visa företagsinformation eller något annat, är Clickfunnels ett utmärkt sätt att uppnå allt detta.

Det är viktigt att nämna att den här tjänsten inte är begränsad till bara ”målsidor”. Det är bokstavligen ett allt-i-ett-försäljningssystem som hjälper dig att skjuta i höjden för din verksamhet med olika marknadsföringsstrategier.

Cardd

Var det för något syfte, med Cardd; du kan enkelt bygga målsidor gratis. Du kan välja en av deras responsiva mallar eller börja från början, beroende på vad som passar dina behov. Du kan lägga till upp till 3 webbplatser för den kostnadsfria planen och använda alla deras kärnfunktioner.

Pro-planen tillåter dock fler webbplatser, spårning via Google Analytics, anpassade domäner och så mycket mer. Du kan prova det gratis i 7 dagar och efter det betalar du bara $19 för hela året. Det är prisvärt!

Hubspot

Du kan snabbt skapa professionella målsidor med Hubspot utan att behöva anlita en utvecklare eller designer. Du kan antingen börja om från början eller välja någon av deras många mobiloptimerade mallar för att få bollen i rullning utan mycket väntan. Det som är bra är att allt är att dra och släppa, så du behöver inte oroa dig för att dröja för mycket och försöka bädda in en enkel form i den.

På målsidan kan du infoga uppmaningar, formulär och till och med personligt innehåll baserat på besökarnas plats, enhet, källa eller annan data som lagras i ditt CRM. Hubspot låter dig spåra och analysera din prestation över tid för att optimera och förbättra din målsida.

Slutsats

Ovanstående plattform hjälper dig att skapa en målsida snabbare för att testa din idé och samla in e-postmeddelanden för din produktlansering.

Ta sedan reda på några av de bästa digitala marknadsföringsverktygen för att öka intäkter och publik.