Hur många människor kan använda Netflix på en gång?


Som du säkert är väl medveten om är Netflix en av de mest populära streamingtjänsterna där du kan se en rad TV-program och filmer via din Wi-Fi eller internetanslutning. Showerna och filmerna är uppdelade i olika genrer, inklusive komedi, barn och familj, kriminalitet och dokumentärer, för att göra ditt val enklare. Titlarna förändras kontinuerligt; vissa kommer att läggas till och andra tas bort, beroende på deras popularitet och plats. Netflix började med att erbjuda uthyrning via post och DVD-försäljning och gick vidare till en fullständig streamingtjänst. Netflix är också en distributör och producent, vilket innebär att de tillhandahåller en rad originalprogram och filmer som bara kan hittas på streamingtjänsten.

Med en plattform så populär kanske du undrar hur många personer kan använda Netflix samtidigt? Vi kommer att besvara den frågan och andra i artikeln nedan.

Netflix-prenumeranter

Om du funderar på att registrera dig för en Netflix-prenumeration kanske du vill veta om du kan dela ditt konto med vänner och familj, och om alla kommer att ha möjlighet att titta på det när de vill. Du kan titta på Netflix på en rad olika enheter, inklusive telefoner, surfplattor och till och med på din spelkonsol.

För att svara på denna fråga: antalet personer som kan använda Netflix på en gång beror på prenumerationen. Låt oss gå in på detaljerna för prenumerationerna nedan.

Prenumerationsalternativ

Se till att välja en lämplig plan om du delar ditt Netflix-konto med andra. Grundplanen tillåter bara användaren att streama sin favoritfilm eller TV-program på en skärm i taget, och detta kostar $8,99 per månad. Om du vill ha två skärmar som delar Netflix samtidigt kostar detta $12,99 per månad, och $15,99 per månad gör att det kan delas på fyra skärmar samtidigt. Om du har en stor familj som tycker om att titta på Netflix är det förmodligen bäst att välja premiumplanen, som är fyra skärmar. De andra är idealiska för en eller två individer i familjen.

Dela lösenord

Det är inte meningen att du ska dela lösenord med någon utanför ditt hushåll. Men många prenumeranter delar det med familj och vänner, eftersom det gör att de kan titta på Netflix utan att betala någonting. Netflix gör inget åt lösenordsdelning eftersom det inte är en stor fråga när det gäller intäkter – det här är ett företag som har tjänat runt sex miljarder dollar! Om du får ett meddelande om att din Netflix används på en annan enhet, för många människor använder ditt konto just nu, eller ditt Netflix-konto används på för många enheter och du inte har delat ditt lösenord, bör du kontakta Netflix omedelbart.

Innehåll i olika länder

Om du reser till ett annat land och undrar varför innehållet skiljer sig från det du får hem, beror det på att innehållet varierar beroende på var du är. En film eller ett TV-program som är populärt i USA kanske inte är så tilltalande i ett annat land och även om många förblir desamma, kommer du att hitta några anomalier. Vissa är oberoende filmer som bara skulle vara populära i det specifika landet. Netflix gör olika erbjudanden beroende på land och streaming måste vara lönsamt för dem.

Var hittar jag Netflix?

De flesta smarta TV-apparater har redan Netflix-appen lättillgänglig. Om du tittar på Netflix på din bärbara dator kan du besöka din webbplats och logga in. Alternativt kan du ladda ner appen till din mobiltelefon och titta på den på den här enheten. Du behöver inte ladda ner några filmer eller tv-program för att se titlar. De streamas, vilket innebär att du kan titta på vilken som helst av dem när du vill.