Hur man tittar på Super Bowl LVIII med eller utan kabel

Viktiga takeaways

  • Super Bowl LVIII kommer att innehålla San Francisco 49ers och Kansas City Chiefs.
  • Usher kommer att uppträda vid halvtidsshowen och följer upp Rihannas framträdande 2023.
  • Super Bowl finns att se på CBS och Nickelodeon, tillsammans med flera streamingplattformar.

Super Bowl kommer återigen att fånga uppmärksamheten hos NFL-fans världen över i februari 2024. Och du kan fånga händelserna live på vissa kabelkanaler och streamingtjänster. Här kan du se Super Bowl LVIII, oavsett om du har kabel eller inte.

Vem spelar i Super Bowl LVIII?

San Francisco 49ers kommer att möta Kansas City Chiefs i Las Vegas för Super Bowl LVIII söndagen den 11 februari. Chiefs siktar på att slutföra en sällsynt bedrift genom att bli det första laget sedan New England Patriots (2003 och 2004) att vinna två på varandra följande titlar.

Usher kommer att vara den ledande artisten vid halvtidsshowen i Super Bowl 2024, även om det ännu inte är känt vilka låtar han kommer att spela. Post Malone kommer också att vara på Super Bowl för att sjunga ”America the Beautiful”. Under tiden kommer Reba McEntire att sjunga nationalsången, och Andra Day kommer att sjunga ”Lift Every Voice and Sing”.

Super Bowl 2024 startar klockan 18:30 Eastern Time.

Hur man tittar på Super Bowl LVIII i USA på kabel-TV

Du har ett par olika val för att se Super Bowl LVIII på kabel-TV, inklusive CBS och Nickelodeon.

CBS

CBS kommer att sända Super Bowl 2024, och det stora spelet kommer att vara tillgängligt att titta på i många delar av USA.

Du kan använda en TV-antenn för att titta på Super Bowl, men för att göra det måste du vara nära en sändningsstation. Så beroende på var du bor kan det vara ganska svårt.

Om du inte kan se Super Bowl på din TV kan du fånga spelet via CBS hemsida istället. Dessutom kommer spelet att vara tillgängligt via CBS Sports-appen.

Ladda ner: CBS Sports för iOS | Android (Fri)

Nickelodeon

Du kan också se Super Bowl LVIII på Nickelodeon, som du kanske tycker är ett perfekt alternativ om du har barn. Nickelodeons Super Bowl-bevakning kommer att ha ett mer barnorienterat fokus, med populära seriefigurer som Svampbob Fyrkant som utgör bevakningsteamet.

Super Bowl 2024 kommer att vara första gången som en barnfokuserad version av det stora spelet äger rum.

Nickelodeon har dock experimenterat med den här typen av bevakning tidigare, inklusive för Las Vegas Raiders vinst med 20-14 mot Chiefs på juldagen 2023.

Besök: Nickelodeons Super Bowl-sida

Hur man streamar Super Bowl LVIII i USA

Om du inte vill se Super Bowl på kabel-TV, oroa dig inte. Du har massor av alternativa alternativ för att njuta av livesändning av spelet.

Paramount+

JOCA_PH/Shutterstock

Paramount+ är det enklaste sättet att streama Super Bowl LVIII om du inte vill se spelet via kabel. Om du bara vill se Super Bowl kan du överväga att använda Paramount+s kostnadsfria sju dagars provperiod.

Den viktigaste varningen här är att du måste se till att rättegången inte går ut före Super Bowl.

Paramount+ börjar på $5,99/månad för Paramount+ Essential och $11,99/månad för Paramount+ med Showtime om du vill fortsätta med din prenumeration efter den kostnadsfria provperioden.

Om det är något du funderar på, kolla in vår kompletta guide till Paramount+.

Ladda ner: Paramount+ för iOS/iPadOS/Apple TV | Android (Gratis köp i appen finns)

Philo

monticello/Shutterstock

Philo är ett annat alternativ om du vill se barnversionen av Super Bowl utan kabel. Appen ger tillgång till Nickelodeon, men den är dyrare än de andra alternativen på den här listan.

Prenumerationer på Philo börjar på $25/månad. Men om du bara vill se Super Bowl kan du få en sju dagars gratis provperiod.

Ladda ner: Philo för iOS/iPadOS/Apple TV | Android (Gratis köp i appen finns)

NFL-appen

Om du vill se Super Bowl på din smartphone eller surfplatta är NFL-appen ett möjligt alternativ. Appen finns på iOS och Android, och du kan även använda en ansluten TV för NFL-appen.

Ladda ner: NFL för iOS/iPadOS/Apple TV | Android/Android TV (Gratis köp i appen finns)

YouTube TV

Ett annat alternativ för att se Super Bowl 2024 är via YouTube TV. Du kan titta på Super Bowl gratis med en provperiod på sju dagar.

Om du vill behålla YouTube TV efter din kostnadsfria provperiod kostar tjänsten 72,99 USD/månad, så se till att avbryta om du behöver göra det.

Ladda ner: YouTube TV för iOS/iPadOS/Apple TV | Android (Gratis köp i appen finns)

Hulu+ Live TV

Hulu + Live TV är ett annat val för att titta på Super Bowl, med planer som börjar på $75,99/månad för alla Hulu + Live TV-kanaler.

Medan Hulu har en gratis provperiod för sina huvudsakliga streamingtjänster, kan du inte få en gratis provperiod för Hulu + Live TV. Därför är det här alternativet ett bättre val om du är ett stort sportfantast och skulle använda ditt abonnemang efter att Super Bowl har avslutats.

Ladda ner: Hulu för iOS/iPadOS/Apple TV | Android/Android TV (Gratis köp i appen finns)

Oavsett om du är ett NFL-fan året runt eller om du föredrar att bara ställa in dig på de största spelen, har du massor av alternativ för att titta på 2024 års Super Bowl.

Det bästa alternativet beror i slutändan på om du kommer att använda de andra tjänsterna senare, men det finns gott om gratis provperioder om inte.