Hur man tittar på NFL-spel (gratis + betalalternativ) var som helst

Det är säkert att anta att den nuvarande situationen med covid-19 har gjort det svårt, för att inte säga helt omöjligt att njuta av olika kultur- och sportevenemang, på grund av det breda utbudet av begränsningar och restriktioner som har införts.

Det betyder dock inte att sport bara upphörde att existera, eller att artister slutade spela konserter eller spela in album. Nej, faktiskt, de anpassade och migrerade sina kunskaper och hårda arbete för att anamma ett mer digitalt förhållningssätt.

Hur man tittar på NFL-spel (FULLSTÄNDIG TUTORIAL)

Ta NFL, till exempel. Om du är ett fan vet du antagligen hur svårt det är att se ditt favoritfotbollslag göra mål den där touchdownen på en stadion, eftersom att ta en biljett känns mer och mer som ett avlägset minne.

På den ljusa sidan, med tanke på tidigare evenemang och hur NFL-evenemangsschemat var förstört på grund av pandemin, kan du vara glad att veta att ur en organisatorisk synvinkel börjar saker och ting se bra ut för NFL-säsongen 2021-2022 .

Se NFL-matcher live hemifrån

Även om du förmodligen inte kommer att få köpa en biljett till en NFL-match och titta på ditt favoritlag i år, kommer du att kunna streama varje NFL-match under säsongen 2021-2022 från bekvämligheten av ditt hem. Vi vet, det är inte direkt idealiskt men hey, det är bättre än att titta på repriser eller låta någon annan berätta om resultatet och förstöra resultatet av en match.

Många sportfantaster är redan bekanta med streamingplattformar, medan vissa av er kanske till och med har en favoritwebbplats där du vet att du kan hitta livestreamar av alla evenemang du är intresserad av. Vi är medvetna om att några av dessa streamingtjänster är gratis, varför de snabbt samlar enorma mängder följare på praktiskt taget nolltid.

Tyvärr är många av dessa gratis NFL-strömningskällor inte helt legitima och kan till och med utgöra säkerhets- eller integritetsrisker för dem som använder dem. Dessutom är gratis streamingtjänster också beroende av annonser, popup-fönster och skissartade betalda undersökningstjänster för att generera intäkter, och de flesta av dem plåster antingen din skärm med logotyper och vattenstämplar eller är tillgängliga med underparupplösningar och buffert som galningar.

Det är precis därför vi har sammanställt en lista över officiella, legitima streamingkällor där du kan se NFL-matcher från säsongen 2021-2022 utan att kompromissa med din integritet eller säkerhet.

Om du är i USA ser det bra ut på din sida, eftersom du kan hitta ett brett utbud av streamingtjänster där du kan se live NFL-spel utan att betala en krona. På nackdelen, om du reser eller bara är ett NFL-fan som bor i ett annat land, kan det visa sig vara omöjligt att komma åt dessa streamingplattformar utanför USA.

Lyckligtvis kan du kringgå dessa orättvisa geografiska begränsningar genom att helt enkelt använda en robust VPN-tjänst, en som inte bara skyddar din integritet online, utan också kommer att dölja din fysiska plats, vilket gör att det verkar som om du är på amerikansk mark.

Så här streamar du NFL-spel utanför USA:

Köp en premium VPN-prenumerationsplan (vi rekommenderar NordVPN)
Ladda ner VPN-installationsprogrammet på din dator
Installera VPN på din PC och starta den
Logga in på ditt premium VPN-konto
Anslut till en amerikansk server (välj den med lägst ping)
Rensa din webbläsares cookies och cachade data
Anslut till din favorit NFL live streaming plattform (kolla in vår lista nedan)
Njut av att se NFL-matcher utanför USA

NordVPN är en av de bästa VPN:erna på marknaden, varför vi helhjärtat rekommenderar det om du behöver kringgå geo-restriktioner och se NFL-spel från ett land utanför USA. Inte bara kommer NordVPN att hjälpa dig kringgå geo-blockering, utan det kommer också att hålla din integritet helt säker medan du håller på.

Denna VPN erbjuder blixtsnabba anslutningshastigheter och har ett imponerande nätverk av servrar över hela världen, vilket gör det enkelt att hitta en server på den plats du behöver mest. Även om den amerikanska servern du nyss anslutit till inte verkar fungera, kan du enkelt välja en annan som kan fungera utmärkt.

Bortsett från sina grundläggande funktioner, ger NordVPN dig också ytterligare funktioner, såsom dubbel VPN (studsar din anslutning två gånger för mer integritetsskydd), CyberSec (ad & malware blocker), såväl som obfuskerade servrar (dölj VPN-trafik för att undvika upptäckt och blockeras).

Många tjänster kör VPN-detekteringstjänster som är avsedda att identifiera användare som förlitar sig på VPN-tjänster för att kringgå geografiska begränsningar och hindra dem från att njuta av innehållet som inte är avsett att vara tillgängligt i vissa länder. NordVPN:s obfuskerade servrar minskar chansen för upptäckt av VPN-trafik avsevärt.

Läs vår fullständiga NordVPN-recension om du vill ta reda på varför det är en av de bästa VPN:erna på marknaden.

Fördelar
Optimerade servrar för att avblockera Netflix
Inga bandbreddstak
256-bitars AES-kryptering med perfekt framåtsekretess
Behåller ingen metadata för din surfning
30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Nackdelar
Inte mycket
Det kan ta 30 dagar att behandla återbetalningar.

Vilka är de bästa streamingplattformarna för NFL 2021-2022?

Om du är trött på att titta på NFL-spel på skumma streamingplattformar som är fyllda med annonser, låsta bakom undersökningsväggar, visas i dåliga upplösningar eller buffert som om du fortfarande använder uppringd, kanske du vill byta till bättre alternativ.

Observera att vissa av dessa alternativ är premiumtjänster, så du kan behöva köpa en prenumerationsplan eller betala en månadsavgift för att använda dem. Vi försäkrar dig dock att du definitivt kommer att få värde för dina pengar när det gäller streamingkvalitet och tjänsttillgänglighet.

NFL Game Pass (flera länder)
fuboTV (USA)
Peacock (USA)
Paramount+ (USA)
Amazon Prime Video (endast USA eller utomlands med VPN)
Yahoo! Sportapp (USA)
YouTube TV (USA)
USTVnow (alla länder)
Sling TV (USA)
Vidgo (USA)
Hulu (USA)
Tubi TV (USA)
AT&T TV (USA)
Nu TV (UK)
Sky TV (Storbritannien)
TSN (Kanada)
DAZN (Kanada, Österrike, Tyskland, Japan, Schweiz, Italien)
Foxtel Now (Australien)
7mate (Australien)

Eftersom plattformarna vi har listat skiljer sig från varandra kommer vi att erbjuda dig mer information om var och en av dem, så i slutet av vår guide kommer du att kunna välja den som passar dina behov bäst.

NFL Game Pass

Det finns en bra anledning till varför NFL Game Pass är den första NFL-streamingtjänsten vi har rekommenderat: det är det bästa alternativet att streama livespel vart du än befinner dig, oavsett om du är på amerikansk mark eller någonstans utomlands.

Med tanke på att rättigheterna att sända vissa spel varierar från ett företag till ett annat, än mindre plats, är det faktum att NFL Game Pass stöder flera länder definitivt värt att nämna.

Till exempel kan du frestas att tro att NFL Game Pass låter dig titta på livespel i USA till din fritid, när det i själva verket bara erbjuder VOD (Video On Demand) streaming av spel, och först efter att de har sänts, vilket är ganska orättvist, till att börja med.

I Storbritannien och Irland erbjuder samma tjänst samma typ av tjänst, men ännu mer begränsad; några av spelen är mörklagda så att du inte kommer att kunna se dem på den här plattformen, även efter att de har sänts.

Men i vissa andra länder, inklusive Österrike, Schweiz och Tyskland, kan du se alla NFL 2021-2022-spel live utan några geografiska (eller andra) begränsningar. Däremot kanske du inte har råd med lyxen att resa till Tyskland, till exempel, bara för att streama live NFL-spel.

Det är just då ett VPN som NordVPN kan komma väl till pass. Du behöver helt enkelt ansluta till en server i Tyskland (eller något annat obegränsat land), registrera dig för ett NFL Game Pass-konto och njuta av att se livestreaming hela säsongen.

Sist men inte minst erbjuder NFL Game Pass en 7-dagars gratis provperiod som du kan använda för att testa plattformens tjänster och se om de passar dina behov.

Se NFL-spel gratis

Om du gillar NFL men inte nödvändigtvis rotar för det ena eller andra laget, kanske du inte är redo att förbinda dig till en prenumerationsplan för premiumstreamingtjänster, eller ens betala en enmånadsavgift för att njuta av den här typen av innehåll .

Oroa dig inte; som vi har förklarat lite tidigare innehåller vår guide också ett gäng tjänster som låter dig strömma NFL 2021-2022-spel helt gratis. Dessa tjänster kommer dock inte att ge dig samma nivå av tillfredsställelse som premiumtjänsterna, eftersom de antingen är annonsstödda eller så saknar de några spel.

Yahoo! Sport app

Yahoo! Sports App låter dig titta på primetime och lokala vanliga NFL-matcher för säsongen 2021-2022, så det borde vara mer än tillräckligt för dig om du bara letar efter ett gratis sätt att ha lite NFL-action på skärmen.

Det kommer dock med en massa nackdelar. För en gångs skull kommer du bara att kunna använda den via smartphones eller surfplattor. Vi antar att du också kan installera appen på en emulator och strömma innehåll från din PC, men vi testade inte den teorin.

Dessutom kan vissa spel bara vara tillgängliga om du streamar dem från en mobil dataanslutning istället för WiFi. Även om vi tycker att denna praxis är konstig, förstår vi att detta kan vara en sponsrad affär mellan Yahoo! och en mobildataleverantör. Det är åtminstone (nästan) gratis, eller hur?

Vi nämnde inte exakt detta i vår beskrivning (även om det antyds i vår lista över streamingtjänster ovan), men du kommer inte att kunna ladda ner Yahoo! Sportapp från utanför USA utan att använda ett VPN.

Mer så kan du också behöva ändra din Google Play Butik-region innan du gör det eller sidladda APK från en (förhoppningsvis) pålitlig källa på Internet.

Tubi TV

Tubi TV är en VOD-streamingtjänst som huvudsakligen ägs och drivs av FOX. Den ljusa sidan? Du kan använda den för att titta på FOX:s NFC-spel på söndagar utan att betala en krona, utan krav, inget kreditkort krävs.

Ja, den här affären är ganska specifik, och du kan bara använda den här plattformen för att streama NFC-spel på söndag, men det borde räcka om du bara vill luta dig tillbaka och koppla av med din favoritdryck och titta på en fotbollsmatch på en söndagseftermiddag.

Det finns dock en nackdel: Tubi TV stöds av annonser. På plussidan kommer du att kunna använda den för att strömma inte bara sportevenemang utan även program och filmer som du kan hitta i dess bibliotek. Ganska fångsten, va?

USTV nu

USTV Now är en onlineströmningstjänst som designades för att låta medlemmar av den amerikanska militärtjänsten såväl som medborgare som bor utomlands titta på TV-program på ett snabbt och bekvämt sätt utan att behöva betala för kabel.

Tjänsten erbjuder flera planer, och en av dem är helt gratis i 6 månader. Den kostnadsfria planen gör det dock bara möjligt för dig att titta på klassiska filmer när som helst på vilken enhet som helst. De andra planerna kommer alla med 10-dagars gratis provperioder och omfattar TV-program, filmer och viktigast av allt, sportevenemang.

Vi skulle inte rekommendera att hålla fast vid denna tjänst, eftersom inte ens betala för premiumprenumerationsplanerna ger dig tillgång till tillräckligt många NFL-spel för att motivera köpet. USTV Now kommer bara med FOX och CBS, och många NFL-spelinnehåll är mörklagda.

7mate (Australien gratis)

7mate är ett gratisnätverk från Australien som du kan använda för att streama NFL-spel gratis. Enligt uppgift låste 7mate ett 4-årigt avtal med NFL så att det kan sända deras spel, men det avtalet gick ut för två år sedan, 2019.

Men 7mate lämnade det inte så och förlängde tydligen avtalet med ett helt annat år, så att dess tittare kunde se NFL-matcherna 2020-2021. Så hur är det med 2021-2022-spelen? Tja, affären verkar i stort sett på plats för den här säsongen också, så du kan utnyttja det så länge det varar. 7mate streamar både söndag och måndag 2021-2022 NFL-matcher.

Som du kan förvänta dig är 7mate endast tillgänglig i den region den tillhör; med andra ord, om du inte är i Australien för tillfället kommer du inte att kunna använda den utan några trick i rockärmen. Som vi har nämnt ovan kan du använda ett VPN för att avblockera geo-begränsningar och komma åt olika tjänster och innehåll som inte är tillgängligt i din region, till exempel 7mate.

Amazon Prime-video

Om du är bekant med Amazon Prime vet du förmodligen att det här alternativet inte precis är gratis, eftersom det kräver att du betalar en månadsprenumeration för att få tillgång till dess innehåll. Men om du redan äger ett Amazon Prime Video-konto har du tur!

Det är möjligt att använda ditt Prime Video-konto för att streama fotbollsmatcher på torsdagskvällen utan att behöva betala några extra avgifter. Som det visar sig har Amazon Prime Video exklusiva rättigheter att sända fotbollsmatcher på torsdagskvällen i USA från och med säsongen 2021.

Dessutom har den exklusiva sändningsrättigheter för en lördagsmatch, så affären är ganska söt, med tanke på att den kommer utan extra kostnader och att Amazon Prime Video redan har ett rikt bibliotek med innehåll, till att börja med.

Sist men inte minst, om du reser eller bor utanför USA, kan du använda Amazon Prime Video tillsammans med en VPN-tjänst för att kringgå alla geografiska begränsningar som skulle hindra dig från att komma åt USA-reserverat innehåll utifrån detta land.

Var man kan se NFL-matcher i USA utan kabel

Om du bor i USA, NFL-spelens hemland, har du redan vunnit halva striden eftersom du inte behöver använda ett VPN för att avblockera innehåll som är reserverat exklusivt för invånare i USA. För det mesta.

Å andra sidan ägs inte NFL-spelrättigheterna av en enda enhet, vilket kan vara problematiskt eftersom du behöver tillgång från alla dessa företag om du vill undvika att missa någon match under säsongen.

Följande enheter delar rättigheterna att sända NFL-matcher säsongen 2021-2022:

NFL Game Pass (använd ett VPN för att avblockera livespel)
FOX (NFC söndagsspel)
CBS (AFC söndagsspel)
ESPN (Monday Night Football)
Amazon Prime Video (Thursday Night Football)
NBC (Sunday Night Football)
NFL Network (olika spel)
Yahoo! Sportapp (primetime och lokala nationella sändningar, endast streambar på mobila enheter)

Även om många av dessa alternativ är tillgängliga via kabel, kan du också betala för streamingtjänster online så att du kan komma åt dem på en mängd olika enheter förutom din TV.

Dessutom kan användningen av en streamingtjänst hjälpa dig att få många av alternativen som anges ovan. Om du inte förstått det vid det här laget är vårt mål att välja en streamingtjänst som omfattar de flesta, om inte alla, alternativen som presenteras i vår lista ovan.

fuboTV

För närvarande är fuboTV den bästa streamingplattformen där du kan se de flesta NFL-matcherna i staten. Faktum är att fuboTV erbjuder följande kanaler för endast $59,99 per månad:

RÄV
CBS
NFL RedZone
NBC
ESPN
NFL nätverk

Detta kanske inte låter så mycket, men bara nätverken ovan ger dig tillgång till Sunday & Monday Night Football, såväl som NFC- och AFC-spel. Om det här är precis tillräckligt för dig kan du lika gärna sluta här, men att lägga till en Amazon Prime Video-prenumeration till mixen kan avblockera hela utbudet av 2021-2022 NFL-spel för endast $8,99 extra.

Därför, för ungefär $69 per månad, kan du se alla NFL-matcher säsongen 2021-2022 utan kabel. Observera att den här metoden fungerar bäst om du är bosatt i USA som för närvarande bor i USA, eftersom att försöka använda den från ett annat land kanske inte fungerar utan ett VPN, vilket innebär en extra månadskostnad.

NFL Game Pass

Om du inte precis är ett fan av att använda flera streamingtjänster för att komma åt separata fragment av samma evenemang, vilket är säsongen 2021-2022 NFL, har vi redan nämnt NFL Game Pass ovan och hur du kan använda det för att titta på varje USA-spel.

Nackdelen är att du bara kommer att kunna se spelen på begäran och först efter att de redan har sänts, vilket innebär att du riskerar att ta reda på poängen innan spelet slutar. Åh, och tjänsten kostar hela $99 per säsong.

Men om du använder ett VPN och ansluter till ett land som stöds i euroområdet (Tyskland, Schweiz, Österrike), kan du se varje match live. På nackdelen måste du köpa en robust VPN-tjänst, som NordVPN, som kan öka din månadsavgift en aning.

Billigare alternativ för att se NFL 2021-2022-spel i USA

Vi förstår, $99 per säsong skulle kunna kännas lite mycket om du tänkte på NFL Game Pass, för att inte tala om att du förmodligen skulle vilja använda det tillsammans med en VPN för att få ut det mesta av det och kunna se live spel.

Det faktum att sändningsrättigheterna för NFL-spel delas mellan många enheter gör det inte heller lättare. Hela situationen är en enda röra, och du kommer med största sannolikhet att behöva blanda och matcha om du vill spara en krona eller två.

Det finns en chans att komma undan med att betala runt $50-$55 om du vill ha hela paketet genom att kombinera premium, betalda och gratistjänster i samma kittel och hoppas att du inte missar viktiga evenemang.

Listan nedan är ett exempel från Comparitech, men ersätt, lägg till eller ta bort valfritt alternativ enligt dina egna behov:

Amazon Prime (Thursday Night Football) – $8,99 per månad
Paramount+ (AFC-spel) – $5,99 per månad
Sling Blue (Monday Night Football) – $35 per månad
Tubi TV (NFC-spel) – Gratis
Yahoo! Sportapp (lokala och nationella spel) – Gratis
Peacock (Sunday Night Football) – Gratis / potentiell betalvägg på $4,99 för NFL-spel

Beroende på Peacock och om de kommer att låsa Sunday Night Football-spel bakom en betalvägg eller inte, kan du därför betala antingen $49,98 eller $54,97.

Om du inte är ett fan av att mixa och matcha och inte bryr dig om du kommer att missa ett eller två spel, kan du använda en av tjänsterna i listan nedan. Vi har inkluderat varje tjänsts lägsta månadspris (mer avancerade planer kan sluta kosta mer), samt de NFL-sändningar som den erbjuder för din bekvämlighet.

fubotV – $54,99 – CBS, NBC, NFL Network, FOX
Sling TV (orange + blå) – $49,99 – NBC, ESPN, FOX, NFL Network
YouTube TV – $49,99 – CBS, NBC, FOX, ESPN
Hulu + live-TV – $44,99 – CBS, NBC, FOX, ESPN
AT&T TV nu – $50 – CBS, NBC, ESPN, FOX

Det är värt att nämna att alla tjänster vi har nämnt ovan också ger dig gratis 7-dagars provperioder, så att du kan bestämma om de passar dina behov innan du bestämmer dig för att köpa en långsiktig prenumerationsplan.

Om du inte är rädd för att smutsa ner händerna och kombinera din streamingtjänst med en VPN kan du prova DAZN, som bara kostar $20 per månad eller $99 per år (vilket är jämförbart med NFL Game Pass-säsongsavgiften).

Även om DAZN inte låter dig se NFL-spel i USA, kan du använda ett VPN för att lyfta DAZN Canadas geo-begränsning för att du kan se live NFL-spel, eftersom DAZN Canada erbjuder livespel genom NFL Game Pass.

Hur kan jag se NFL-matcher i Kanada?

På tal om Kanada, någonsin undrat hur människor som bor där kan se NFL säsongsmatcher 2021-2022? Tja, till skillnad från invånare i USA, verkar kanadensare ha det bättre, eftersom de kan köpa NFL Game Pass genom att göra en engångsbetalning på $74,99.

Men vänta, det finns mer: denna engångsbetalning ger dem tillgång till live NFL-spel (till skillnad från amerikanska prenumeranter, som bara kan se on-demand repriser av spelen efter att de har sänts), såväl som repriser av varje spel i säsong. Ganska trevligt, eller hur?

Det bästa alternativet för kanadensiska NFL-fans skulle dock vara DAZN. DAZN kommer inte bara till ett billigare pris än NFL Game Pass, utan det erbjuder faktiskt Game Pass till sina prenumeranter, vilket innebär livespel i HD-kvalitet. DAZN kostar $20 CAD per månad, till skillnad från Game Passs nästan mer än tredubbla prislapp på $74,99.

Ett annat bra alternativ skulle vara TSN Direct, som kostar mer än DAZN ($24,99 CAD per månad) men som också har en fristående streamingapp.

Hur kan jag se NFL-matcher i Storbritannien?

Eftersom invånare i Storbritannien har en svag punkt för amerikansk fotboll, bör vi diskutera lite om hur du kan se NFL-matcher om du för närvarande är i Storbritannien. Vi har redan nämnt att i Storbritannien och Irland kan NFL Game Pass användas, om än med vissa begränsningar. Inga livespel är tillgängliga och utöver det kanske du inte kan komma åt alla icke-livespel heller.

Ett bättre alternativ skulle dock vara att skaffa ett Now TV-abonnemang, vilket borde ge dig tillgång till både Sky TV och Sky Sports. Som invånare i Storbritannien, istället för att registrera dig direkt på Sky TV, är det bättre att du skriver på ett Now TV Entertainment Pass och lägger till Sky Sports Mobile-planen utöver det.

I motsats till att skriva på för Sky TV, vilket kan bli ganska dyrt, skulle Now TV-metoden kosta dig knappt 13 pund per månad.

Hur kan jag se NFL-matcher i Australien?

Om du är ett australiskt NFL-fan och vill titta på ditt favoritlag under säsongen 2021-2022, skulle ditt bästa val vara att köpa ett NFL Game Pass-abonnemang. Kostnaden för detta alternativ är $249 AUD per år och erbjuder de flesta NFL-spel live och resten av dem på on-demand-basis med fullständiga repriser.

På plussidan, att kombinera NFL Game Pass med ett VPN och få tillgång till det via ett land som stöds i euroområdet kan låta dig se alla matcher live, samt se repriser för alla tidigare spel.

Om du inte är ett så stort NFL-fan kanske du vill välja ett annat alternativ, ett som faktiskt är gratis. Vi har nämnt 7mate ovan som ett gratis alternativ till betalda streamingtjänster där du kan se NFL-spel.

Tyvärr kommer 7mates spelutbud inte att vara lika rikt som Game Pass-biblioteket, eftersom du bara kommer att kunna se två spel per vecka (söndagar och måndagar). Du kommer dock att kunna använda en antenn för att ställa in 7mate eftersom det är ett gratis-till-luft-alternativ.

Du kan också välja Foxtel Now, men priset på $40 AUD för baspaketet och $29 AUD per månad för sportpaketet kan vara lite avskräckande.

Hur kan jag se NFL-matcher i Europa?

Sist men inte minst verkar det som att européerna har det bäst när det kommer till att titta på NFL-matcher. Game Pass tillåter dem att se både livespel och repriser av spel som redan har tagit slut, och de verkar inte heller behöva använda ett VPN.

DAZN är utan tvekan det bästa sättet du kan göra om du är i Europa och vill se NFL-matcher live. Det kostar bara 9,99 € per månad och inkluderar ett NFL Game Pass, som vi redan vet låter dig se NFL-matcher live.

På nackdelen är DAZN kanske inte tillgängligt i alla europeiska länder, så det bästa nästa är att registrera dig för ett NFL Game Pass. Det finns goda och dåliga nyheter; den goda nyheten är att priset för det här alternativet varierar beroende på land, så du kanske kan spara några dollar. Den dåliga nyheten är att vissa länder kanske bara kan få tillgång till repriser av spelen istället för att se dem live.

Det finns dock inget som en pålitlig VPN inte kan fixa, så du kan prova att använda en VPN för att kringgå geografiska begränsningar och se live NFL-spel även i länder där Game Pass inte stöds fullt ut.

Se NFL-spel utan kabel – SLUTSATS

Sammantaget, om du brinner för NFL-spel och du sörjer över att du inte kan se dina favoritlag live från en bekväm stadionstol, skulle ett bra alternativ vara att streama spelen på din valda enhet och utan kabel också.

Även om det finns många streamingtjänster online där du kan se ditt favoritlag i NFL utplåna sina motståndare, tror vi att det bästa sättet att gå till väga är genom att skriva på ett NFL Game Pass och använda ett VPN för att se matcherna live från en land som stöds av euroområdet.

Om du inte riktigt känner att detta skulle vara det bästa valet för dig, har vi förberett en hel del alternativ som du kan välja mellan.