Hur man tar bort vattenstämpel från foto/bild – 2024

Med det ökade nätverkandet har sättet vi konsumerar media utvecklats mycket på. Internet har gett upphov till ett helt nytt perspektiv på ägande av digitalt innehåll över internet. Det finns många sätt att upphovsrättsskydda innehåll över internet.

Den mest använda formen av innehåll i dator- och mediavärlden är ”Bilder”. Det bästa sättet att skydda användningen av bilder är att sätta en vattenstämpel på de distribuerade bilderna. Vattenmärkningsbilder är den äldsta och mest använda formen av innehållsskydd.

Men det finns tillfällen att användare vill ta bort vattenstämpeln från en bild. Den traditionella metoden att ta bort en vattenstämpel innebar att måla om pixlarna en efter en eller genom att använda professionell fotoredigeringsprogram som skulle ta timmar och färdigheter på hög nivå.

Idag har vi en enkel guide om hur du tar bort vattenstämpeln från bilden. Genom att följa de enkla stegen kan användare ta bort vattenstämplarna från bilder utan krångel på några minuter. Så låt oss börja om du vill ta bort vattenstämplar från vilken bild som helst.

Hur man tar bort vattenstämpel från foto.

Nedan ges en enkel steg-för-steg-guide om hur man tar bort vattenstämpeln från en bild. För detta ändamål kommer vi att använda WebInPaint, som är en gratis onlineredigerare.

Steg för att ta bort vattenstämpel från foto Are

Steg 1. Klicka på Bli Medlem för Web Inpaint. Registreringen är enkel, eftersom allt du behöver göra är att ange din e-postadress och ange ett lösenord.

Steg 2. Ladda upp bilden som du vill ta bort vattenstämpeln från.

Steg 3. Välj sedan markörverktyget i editorn och skissera vattenstämpeln noggrant. Du kan välja olika storlekar på markörverktyget för att vara exakt.

Steg 4. Efter att ha markerat vattenstämpeln, tryck bara på Play-knappen i grön färg på toppen och bearbetningen börjar.

Steg 5. Nu kommer den bearbetade bilden att vara fri från vattenstämpeln eftersom den kommer att tas bort. Spara den resulterande bilden.

Därför är din bild fri från den otäcka vattenstämpeln.

Kontrollera också: – Hur man tar bort vattenstämpel från video

Sammanfattningsvis är detta en enkel steg-för-steg-guide om hur du tar bort vattenstämpeln från bilden. Dela också detta med dina vänner om du tycker att den här guiden är användbar. För all hjälp, hjälp eller frågor, kommentera gärna nedan. Vi skulle älska att höra från dig.