Hur man tar bort SHEIN-konto

Spread the love

Shein är en kinesisk-baserad online snabbmode-återförsäljare med tonvikt på damkläder som lanserades 2008. Shein, som verkar under mottot ”alla kan njuta av modets skönhet”, säljer i första hand damkläder samtidigt som det tillhandahåller ett brett utbud av accessoarer , skor, barnkläder och herrkläder i ett mycket rimligt pris. Om du redan är en Shein-användare och du undrar om Shein stjäl din information? Och kommer jag att få min beställning om jag tar bort mitt Shein-konto? Om du är någon som letar efter mer information relaterad till Shein-konton, ger vi dig en användbar guide som kommer att lösa alla dina tvivel och frågor som hur man tar bort Shein-kontot och varför kan jag inte ta bort mitt shein-konto.

Hur man tar bort SHEIN-konto

Shein är en berömd kinesisk modebutik som har de senaste modekläderna för män, kvinnor och barn, men den är mer benägen till trendigt mode för kvinnor. Men om du inte använder det längre är det kloka valet att ta bort kontot. Om du inte kan ta bort kontot, så här är en guide om hur du kan ta bort Shein-kontot med bara några enkla steg.

Stjälar Shein din information?

Med de flesta kinesiska appar är vi oroliga för om de stjäl vår data. Men från länder som Sydafrika till Storbritannien och från Australien till Kanada verkar användare lita på det, vilket innebär att de flesta kunder får de varor de vill ha och deras information är säker hos Shein. I de flesta länder litar man på Shein som en säker webbplats eftersom de inte stjäl din identitet eller finansiell information. Men 2020 förbjöd den indiska regeringen flera kinesiska appar inklusive Shein för att ha läckt användardata till den kinesiska regeringen och anses vara ett hot mot den nationella säkerheten. Så enligt indiska tjänstemän stjäl Shein din information.

  Hur man skapar en kalender i Google Sheets

Kommer jag fortfarande att få min beställning om jag raderar mitt Shein-konto?

Det vanliga tvivel som kommer för de flesta är om jag fortfarande kommer att få min beställning om jag raderar mitt Shein-konto. För det första låter Shein dig inte ta bort ditt Shein-konto om du har några pågående eller efterförsäljningsorder från samma konto som inte har levererats ännu. Och du kan bara ta bort ditt konto om alla dina beställningar levereras framgångsrikt. Men om ditt konto raderades med väntande beställningar behöver du inte oroa dig för att Shein levererar din beställning på det planerade datumet.

Vad händer när du tar bort ditt Shein-konto?

Om du vill ta bort ditt konto av någon anledning och du undrar vad som kommer att hända om du tar bort ditt Shein-konto, så när du väl har tagit bort ditt Shein-konto kommer du uppenbarligen inte att kunna komma åt Sheins webbplats och beställa något från Shein . Dessutom kommer all information och material på ditt konto, såsom filer, foton och kommunikationsloggar att gå förlorade. Dessutom kommer du att förlora all din orderhistorik och fakturor. Du kommer inte att kunna komma åt några återstående medel som kan finnas i din Shein-kontoplånbok efter att kontot har raderats. Självklart kommer även dina kreditkorts- och betalkortsuppgifter att raderas.

Varför kan jag inte ta bort mitt Shein-konto?

Om du försökte ta bort ditt Shein-konto för att du inte använder det längre och du har stött på ett problem i borttagningsprocessen. Och du undrar varför jag inte kan ta bort mitt Shein-konto. Sedan kan det finnas flera anledningar till att Shein inte låter dig ta bort ditt konto. För att radera ditt konto måste du ta ut allt återstående saldo från din Shein-plånbok till ditt bankkonto och se till att det inte finns några pågående processer på ditt konto. En annan huvudorsak kan vara att du har några pågående eller efter försäljningsorder som inte har levererats ännu, så du kan försöka ta bort ditt Shein-konto när dessa beställningar har levererats.

  Hur man tar bort dubbletter i Google Sheets

Hur tar jag bort mitt Shein-konto?

Shein är en kinesisk snabbmodeåterförsäljare med en onlinenärvaro som lanserades 2008 och specialiserat sig på att sälja extremt prisvärda kläder för kvinnor. Men du vill ta bort ditt konto av någon anledning, så här är en enkel guide för att ta bort kontot permanent.

Metod 1: För Andriod- och iOS-användare

1. Starta Shein-appen på din Andriod- eller iOS-smarttelefon.

2. Logga in på ditt Shein-konto med din registrerade e-postadress och ditt lösenord.

3. När du har loggat in, tryck på alternativet Jag som finns i det nedre högra hörnet av skärmen.

4. Tryck nu på inställnings- eller kugghjulsikonen för att komma åt ditt kontos inställningsmeny.

5. Klicka på alternativet Kontosäkerhet under menyn Inställningar.

6. Under menyn Kontosäkerhet väljer du alternativet Ta bort konto.

7. Se till att du har betalat alla pågående beställningar och Shein Wallet-pengaravgifter för att radera ditt Shein-konto. En gång är allt sorterat Tryck på alternativet Använd för att ta bort konto.

8. Markera kryssrutan om du godkänner raderingsbeskrivningen. Vänta tre sekunder och tryck på knappen Fortsätt för att äntligen ta bort ditt konto.

Metod 2: För användare av dator/bärbar dator

1. Besök USA version av Sheins webbplats, eftersom den indiska versionen av Shein förbjöds av den indiska regeringen för att säkerställa nationell säkerhet.

2. Logga in på ditt Shein-konto med din registrerade e-postadress och ditt lösenord. Oroa dig inte, du kan logga in med ditt Shein-konto som du har skapat på den indiska versionen av Shien.

3. Håll muspekaren över ikonen för profilbilden i det övre högra hörnet för att komma åt dina kontoinställningar.

4. Klicka på alternativet Användarnamn under rullgardinsmenyn.

5. För att komma åt kontoinställningar, klicka på alternativet Hantera mitt konto under menyn Personal Center.

6. Klicka på det sista alternativet Ta bort konto under menyn Hantera mitt konto.

7. Se till att du har betalat alla pågående beställningar och Shein Wallet-pengaravgifter för att radera ditt Shein-konto. En gång är allt sorterat Klicka på alternativet ANSÖK FÖR ATT RADERA KONTO.

  11 bästa träningsappar som hjälper dig att träna var som helst

8. Om du godkänner raderingsbeskrivningen, markera kryssrutan. Vänta i 3 sekunder och klicka sedan på knappen Fortsätt.

Hur tar man bort Shein-kontot på datorn?

Som Shein förbjöds ett kinesiskt modemärke av den indiska regeringen eftersom det var fast beslutet att vara skadligt för den nationella säkerheten. Så om du undrar så fungerar inte hemsidan nu. Sedan, här är en guide som förklarar hur du kan ta bort Shein-kontot på din dator i några enkla steg för amerikansk webbplats.

1. Logga först in på Sheins hemsida.

2. Klicka sedan på ikonen Profilbild för att komma åt menyn Kontoinställningar.

3. Klicka här på ditt användarnamn.

4. För att komma åt kontoinställningar, klicka på alternativet Hantera mitt konto under menyn Personal Center.

5. Klicka på alternativet Ta bort konto under menyn Hantera mitt konto.

6. Klicka på alternativet ANSÖK FÖR ATT RADERA KONTO.

Obs: Se till att du har betalat alla pågående beställningar och Shein Wallet-pengaravgifter.

7. Om du godkänner raderingsbeskrivningen, markera kryssrutan. Vänta i 3 sekunder och klicka sedan på knappen Fortsätt.

***

Med den här enkla guiden hoppas vi att du nu vet allt om en kinesisk modeåterförsäljare som säljer trendiga modekläder till överkomliga priser, känd som Shein och vi hoppas att vi framgångsrikt har svarat på alla dina frågor som hur man tar bort ett Shein-konto. Vi är öppna för all feedback, frågor och kommentarer från din sida om vilket ämne som helst. Kom också gärna med förslag på vilket ämne vår nästa blogg ska handla om.