Hur man tar bort SBCGlobal e-postkonto

SBC Communications, ett företag tidigare känt som Southwestern Bell Corporation, utfärdade SBCGlobal e-postadresser. Trots namnet tillhandahöll den lokal telefontjänst och internetuppkoppling på sitt territorium, främst i Mellanvästern och Texas. 2005 anslöt sig SBC och AT&T och bildade den verksamhet som för närvarande kallas AT&T. Även om kontona för närvarande hanteras av AT&T, har vissa användare som hade konton hos SBC Global Internet-tjänsteleverantörer innan SBC:s sammanslagning med AT&T fortfarande konton med sbcglobal.net i namnet. Anta att du använder ett av dessa äldre domännamn. I så fall fortsätter din e-postadress att fungera på samma sätt som andra AT&T-adresser, och företaget har inte gjort några planer på att kombinera dem, kanske för att det skulle göra det svårt för dessa äldre användare att ta emot e-post. Men om du vill, ger det en enkel metod för dig att göra det. Håll utkik till slutet om du letar efter tips om hur du tar bort SBCGlobal e-postkonto. Vi ger dig en användbar guide som lär dig hur du vidarebefordrar e-post från SBCGlobal.net och återställer mitt SBCGlobal.net-e-postlösenord. Du kommer också att lära dig hur du loggar in på gammal SBCGlobal e-post.

Hur man tar bort SBCGlobal e-postkonto

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur du tar bort SBCGlobal e-postkonto i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Vilken server är SBCGlobal.net?

Servern för SBCGlobal.net är smtp.mail.att.net eller imap.mail.att.net.

Vem hanterar e-post från SBCGlobal.net?

AT&T hanterar e-post från SBCGlobal.net.

Är SBCGlobal och Yahoo samma sak? Är SBCGlobal samma sak som Yahoo?

Ja. 2003, AT&T och Yahoo! gick med och bildade AT&T Yahoo. Genom denna sammanslagning fick abonnenter på AT&T Internet-tjänst, inklusive SBCglobal-abonnenter, tillgång till alla tjänster som Yahoo! tillhandahåller sina kunder, inklusive Yahoo! e-post, chattrum och snabbmeddelanden.

Kommer min e-postadress till SBCGlobal.net att upphöra?

Nej, din e-postadress på SBCGlobal.net upphör inte att gälla. SBCGlobal finns inte längre, men e-postdomänen finns fortfarande. Efter fusionen mellan SBC och AT&T hanterar det senare företaget alla SBC-e-postkonton och planerar inte att avveckla domänen. Du måste checka in på SBCGlobals e-postmeddelanden med hjälp av AT&T-inloggningssidan för att komma åt detta e-postmeddelande.

Förlorar jag min SBCGlobala e-post om jag avbryter?

Nej. Om du bestämmer dig för att avbryta din AT&T-tjänst kan du fortfarande använda din SBCGlobal-e-postadress. Om du bestämmer dig för att avsluta, så länge ditt konto är aktivt, kommer du fortfarande att kunna komma åt din e-post. Du kommer inte att kunna komma åt e-postmeddelandet förrän problemet är åtgärdat om kontot har ett utestående belopp eller om din utrustning inte har returnerats.

Hur loggar man in på gammal SBCGlobal e-post?

Nu när du vet att du inte kommer att förlora din SBCGlobal e-post om du avbryter, låt oss veta hur du loggar in på gammal SBCGlobal e-post. Om du är säker på att ditt tidigare SBCGlobal e-postkonto fortfarande fungerar och du vill komma åt det, kan du göra det genom att framgångsrikt slutföra procedurerna nedan.

1. Besök AT&T officiella webbplats i din webbläsare.

2. Ange sedan ditt användar-ID och lösenord för ditt SBCGlobal-konto i de angivna fälten och klicka på Logga in.

Hur återställer jag mitt e-postlösenord för SBCGlobal.net?

Nu när du vet hur du loggar in på ditt SBCGlobal e-postkonto, låt oss veta hur jag återställer mitt SBCGlobal net-e-postlösenord. Här är stegen för att återställa ditt SBCGlobal net-e-postlösenord:

1. Navigera till AT&T officiella webbplats i din webbläsare.

2. Ange sedan ditt e-post-ID för SBCGlobal.net och klicka på Glömt lösenordet? länken under rutan Lösenord.

3. På sidan Lösenordsåterställning anger du ditt användar-ID och efternamn som är registrerat på kontot och klickar på Fortsätt.

4. Klicka på Skicka mig ett tillfälligt lösenord eller så svarar jag på mina säkerhetsfrågor.

5A. Om du väljer ett tillfälligt lösenord kommer AT&T att skicka ett nytt tillfälligt lösenord till din återställnings-e-postadress. Skapa ett nytt lösenord för AT&T-inloggning och ange ditt konto med det tillfälliga.

5B. Eller svara helt enkelt på säkerhetsfrågor 1 och 2 och klicka på Fortsätt om du kommer ihåg dina säkerhetsfrågor och svar.

Hur vidarebefordrar jag e-post från SBCGlobal.net?

Nu när du vet hur man återställer mitt e-postlösenord för SBCGlobal.net, låt oss veta hur man vidarebefordrar e-post från SBCGlobal.net. Du behöver inte logga in på kontot för att få nya e-postmeddelanden efter att du har ställt in funktionen för vidarebefordran av e-post på ditt SBCGlobal-konto. Allt kommer att hanteras automatiskt.

1. Öppna sidan SBCGlobal e-postinställningar efter att du har loggat in på ditt konto.

2. Gå till Inställningar.

3. Välj POP och vidarebefordra e-post från rullgardinsmenyn under Inställningar.

4. Lägg till dina e-postkontodetaljer och aktivera vidarebefordran av e-post. Inklusive domännamnet, ange hela adressen.

5. Använd Google för att verifiera portnumret och skriv det exakt som det visas.

6. När du har kontrollerat detaljerna klickar du på Spara för att slutföra ändringarna.

7. Ditt e-postkonto kommer att ge dig ett verifieringsnummer; skriv in det på SBCGlobal-skärmen och klicka på Skicka.

8. Så snart koden har verifierats kommer meddelandet som har sparats att dyka upp på skärmen.

9. Klicka på Klar för att stänga det aktuella fönstret och ta dig tillbaka till inloggningssidan.

10. För att kontrollera om inställningarna är korrekt inställda, skicka ett testmail från en annan e-postadress.

E-postkontot har vidarebefordrats framgångsrikt om du får det i ditt e-postkonto.

Hur tar man bort SBCGlobal e-postkonto?

Läs vidare för att veta hur du tar bort SBCGlobal e-postkonto. Du kan slutföra processen att ta bort ditt e-postkonto på sbcglobal.net genom att använda instruktionerna nedan. Här är stegen för att ta bort SBCGlobal e-postkonto:

1. Besök din SBCGlobal profil.

Obs! Se till att du är inloggad på ditt konto.

2. Klicka på Kontaktinformation.

3. Välj fliken E-post.

4. Välj Hantera under Gratis AT&T-e-postkonto.

5. Klicka på Ta bort e-post bredvid Medlems-ID.

6. Välj OK.

Obs: Kontrollera att Status nu säger Disabled längst ned i avsnittet Användarinformation.

Din e-postadress tas bort.

***

Vi hoppas att du har lärt dig hur du tar bort SBCGlobal e-postkonto. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.