Hur man tar bort Prizegrab-konto

Du vann ett lotteri på $100 000! Klicka på denna länk för att hämta ditt pris. Alla vet att 99% av tiden är alla som får den här typen av e-post, sms eller till och med telefonsamtal en bluff. Men nu ger många webbplatser eller appar dig en chans att vinna ett lotteri genom att bara delta i tävlingen utan kostnad. En av många webbplatser är Prizegrab. Prizegrab ger dig en chans att vinna priser från ett presentkort på $10 till $25 000 i kontanter! Det är en utlottning webbplats där du kan delta i någon av de givna tävlingarna och vinna olika priser som kontanter, prylar, presentkort och mycket mer. Användarna kontaktas endast via e-post och inte på annat sätt. Prizegrab-användare kan vinna olika priser inklusive hushållsapparater, tekniska enheter, etc. Användare måste ha en giltig e-postadress för att delta i Prizegrab. I den här bloggen kommer vi att berätta om hur du tar bort ditt prizegrab-konto. Fortsätt också att läsa för att veta om Prizegrab-appen.

Hur man tar bort Prizegrab-konto

Det kan bli frustrerande och de ständiga mejlen kan också vara ett problem. Många människor förstår det här och de går vidare till sitt vanliga liv istället för att vänta på en webbplats som ger ut gratis pengar till vem som helst slumpmässigt. Om du letar efter svaren på hur du tar bort ett Prizegrab-konto via dess webbplats eller Prizegrab-app, då är du på rätt plats. Fortsätt läsa för att lära dig mer om Prizegrab-appen och hur du tar bort Prizegrab-kontot längre fram i den här artikeln.

Alla som vill ta bort sitt prizegrab-konto permanent kan skicka e-postmeddelande om kontoborttagning till Prizegrabs kundsupport

1. Logga in på ditt e-postkonto som är registrerat på prizegrab.

2. Klicka på alternativet skriv för att skriva ett nytt e-postmeddelande om bokföringsraderingen.

3. Skriv Request to Delete Prizegrab Account i rubriken på mailet.

4. Skriv ditt mail och ange att du vill ta bort ditt konto.

5. Efter att ha avslutat mailet vidarebefordra det till [email protected]

Är Prizegrab legitimt?

Ja, Prizegrab är 100 % legitimt och har gett vinnare varje dag sedan 2013. Hittills har mer än 6 500 vinnare tillkännagetts med över 2 miljoner dollar i kollektiva priser bland dem. Du kan kontrollera vinnarlistan här. Vem som helst kan delta i så många pristävlingar som han/hon vill, det finns ingen gräns för det. Du kan också delta mer än en gång i en enda tävling för att öka dina chanser att vinna men det är ett begränsat antal bidrag tillåtna per tävling.

Hur fungerar Prizegrab?

Användare måste registrera sig hos Prizegrab antingen med en giltig email konto eller med Facebook-konto. Användare behöver bara ange sina grundläggande uppgifter på sidan för att skapa konto. Efter registreringsprocessen kan användare klicka på alternativet Priser längst upp på sidan. Nya priser läggs till varje vecka som inkluderar hushållsapparater, tekniska enheter, riktiga pengar, etc.

Var ligger Prizegrab?

Den exakta adressen till Prizegrabs huvudkontor är 333 SE 2nd Ave., Suite 2000, Miami, FL 33131, USA. Den är endast tillgänglig för personer som bor i USA:s territorium som lagliga invånare. Att bo på platser som Guam, Jungfruöarna, Puerto Rico eller andra USA-territorier ger dig tillgång till att delta i Prizegrab-tävlingarna.

Finns det någon Prizegrab-app?

Nej, det finns ingen Prizegrab-app att ladda ner. Du kan bara komma åt Prizegrab via den officiella webbplatsen. Fortsätt läsa för att lära dig hur du tar bort Prizegrab-kontot.

Vad är behörigheten att spela på prizegrab?

Spelaren måste vara minst 18 år gammal. Han/hon bör vara laglig bosatt i amerikanska territorier som Guam, Puerto Rico, etc.

Kan vi vinna mer än ett pris på Prizegrab?

Prizegrab väljer ut vinnarna slumpmässigt, så det finns chanser att användarna kan vinna mer än ett pris på prizegrab

Vad är det vinnande intervallet på Prizegrab?

Användarna kan vinna allt från presentkort till materiella föremål som hushållsapparater och tekniska enheter. Kontantpriser upp till 20k kan också vinnas av användarna. De materiella föremålen skickas med post medan presentkort och rabattkuponger skickas med e-post. Prizegrab har en olika priser att erbjuda.

Vinner folk verkligen på prizegrab?

Prizegrab tillkännager vinnare dagligen på deras vinnarsida och genom personliga e-postmeddelanden. Varje dag utses 2 vinnare. För att få meddelandet måste e-postanvändare prenumerera på Prizegrabs e-postlista. Du kan kolla vinnarlistan här.

Vem kan göra anspråk på priserna och kan vi överföra priserna på Prizegrab?

Endast de faktiska vinnarna kan göra anspråk på priset. Vinnarna kan inte överföra sina priser till de andra spelarna till varje pris.

Måste vi betala registreringsavgifter på Prizegrab?

Så, vad kostar det att delta i tävlingarna eller att göra anspråk på dina priser eller kostnaden för att få det levererat till ditt hus? Svaret är inte ens en enda krona. Prizegrab är helt gratis att använda och det är en av de främsta anledningarna till att webbplatsen lockar mer än 2 miljoner webbplatsbesökare varje månad. Den utser slumpmässigt vinnare varje dag sedan den bildades 2013.

Prizegrab begär inte registreringsavgifter från sina användare. Det betyder att vem som helst kan registrera sig hos prizegrab utan att betala en enda krona. Registrering på Prizegrab är helt gratis.

Vad händer om vi inte gör anspråk på våra priser på prizegrab?

De outtagna priserna erbjuds igen i de kommande utlottningarna. Om en vinnare inte gör anspråk på sitt pris får de andra spelarna en andra chans att vinna.

Hur kan vi delta i ett pris på Prizegrab?

Logga in på Prizegrab-kontot från din enhet. Välj ditt favoritpris eller priset av ditt intresse och klicka på alternativet Ange nu. Du kommer att se ett bekräftelsemeddelande om Bearbetar posten. Du kan välja olika priser på Prizegrab efter eget val. Du kan besöka prissidan för att se de tillgängliga priserna.

Hur vinner man Prizegrab-priser?

Det kan bli frustrerande eller till och med för beroendeframkallande att du bara sitter och hoppas på att du en dag ska slå det där stora lotteriet. Många människor måste ha drabbats av detta och därför tagit dig hit för att hitta svaren. Så nedan är några sätt att hjälpa dig att öka dina chanser att faktiskt vinna den.

  • Som vilken webbplats som helst vill att besökaren en gång i taget ska förvandlas till dagliga. Så börja med att vara regelbunden på Prizegrabs webbplats, som kommer att ha fler chanser att vinna den.
  • Fortsätt att kontrollera dina e-postmeddelanden eftersom de meddelar vinnaren via e-post. Och ibland ger de e-post exklusiva priser, som inte finns på Prizegrabs officiella webbplats.

  • Ange flera bidrag i en tävling. Fler bidrag, större chans att vinna.
  • Upprätthåll en startsvit genom att skicka in tio bidrag på en enda dag och fortsätta så. Det ger dig möjligheter till bonusinträde genom att ge dig poäng för inträdesstreak.
  • Kolla deras sociala medier när de lägger ut några outtagna priser där för att meddela vinnaren. Och även, Prizegrab erbjuder exklusiva sociala medier-priser som endast publiceras på deras Facebook eller Twitter.

Hur tar man bort Prizegrab-kontot?

Så, om du är en veteran från Prizegrab-sajten och du har provat allt och fortfarande letar efter svaret på hur du tar bort ditt Prizegrab-konto, följ stegen nedan.

1. Besök ditt Gmail-konto eller något annat e-postkonto i din webbläsare och klicka på Skriv.

2. Ange [email protected] i fältet Till.

3. Fyll i fältet Ämne som Begäran om att ta bort Prizegrab-konto.

4. Skriv brödtexten med begäran om att radera ditt konto följt av anledningen till detsamma.

5. Efter detta klickar du på Skicka.

Obs: Du kan också besöka Prizegrabs huvudkontor direkt och be dem ta bort hela ditt konto så kommer de att göra det åt dig.

***

Prizegrab är en bra källa för att ha kul och vinna priser också. Det är lätt att använda och definitivt på riktigt. Men allt är slumpmässigt. Om du går in i detta med hopp om att vinna ett stort lotteri och sedan åker en resa eller spenderar den summan någonstans eller på något du vill, kommer du att bli besviken och snart kommer det att bli frustrerande, så investera din tid men skapa inte overkligt förväntningar. Spela det för nöjet och spänningen. Förhoppningsvis fick du svar på frågan om Prizegrab-appen och hur man tar bort Prizegrab-kontot och om du tycker att den här artikeln är användbar, vänligen meddela oss i kommentarerna nedan eller om du har någon form av feedback, vi är alla öron för det också.