Hur man tar bort meddelanden på Instagram från båda sidor

Spread the love

När vi chattar med någon kan vi av misstag skicka några meddelanden som vi inte ska och kan återställa dem i de flesta fall men direkt efter att vi har skickat dem. På Instagram kan du använda alternativet för oskicka som raderar alla meddelanden, vare sig de är lästa eller olästa, eller när som helst från båda sidor. När du chattar med någon speciell på IG och inte vill att någon ska veta om det, kan du använda försvinnningsläget som försvinner alla meddelanden från chatten från båda sidor. Dessutom kommer du och mottagaren inte att kunna ta skärmdumpar, kopiera eller spara den här chatten. För att veta mer om dessa funktioner, läs den här artikeln till slutet. Det kommer att guida dig i steg om hur du tar bort meddelanden på Instagram från båda sidor och hur du tar bort enskilda meddelanden på Instagram från den andra personen. Du kommer också att få lära dig hur du tar bort alla dina Instagram-meddelanden och hur tar försvinnande läge bort meddelanden på båda sidor.

Innehållsförteckning

Hur man tar bort meddelanden på Instagram från båda sidor

Läs den här artikeln till slutet för att lära dig stegen som visar hur du tar bort meddelanden på Instagram från båda sidor på ett detaljerat sätt med hjälp av bilderna för en bättre förståelse.

Kan du ta bort enskilda meddelanden på Instagram från den andra personen?

Ja, du kan ta bort enskilda meddelanden på Instagram från den andra personen även om meddelandet är läst. Du kan använda alternativet Unsend för att ta bort det enskilda meddelandet från båda sidor. Du kan också använda vanish-läget för att radera alla lästa meddelanden från båda sidor.

Hur tar man bort meddelanden på Instagram från båda sidor?

För att veta hur man tar bort meddelanden på Instagram från båda sidor, följ dessa steg;

1. Öppna Instagram-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Klicka på meddelandeikonen i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Klicka på önskad chatt i listan.

4. Tryck och håll ned önskat meddelande.

5. Tryck på Unsend för att ta bort ditt Instagram-meddelande.

Så här raderar du meddelanden på Instagram från båda sidor.

Hur kan du ta bort alla dina Instagram-meddelanden?

Du kan ta bort sändningen av alla dina Insta DM:s genom att markera alla på en gång och trycka på Unsend. Läs stegen som nämns ovan för att lära dig denna metod i detalj.

Hur tar du bort alla meddelanden på båda sidor?

För att radera alla meddelanden på båda sidor kan du aktivera försvinnande läge med hjälp av följande steg:

  Hur man fixar min Instagram-berättelse som fastnat vid inlägg/skicka (fullständig guide)

Obs: För att aktivera försvinnande läge för en chatt måste du och personen följa varandra på Instagram.

1. Öppna Instagram-appen och tryck på Messenger-ikonen i det övre högra hörnet.

2. Klicka på plusikonen i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Klicka på önskad chatt > användarnamn högst upp i chatten.

4. Slå på reglaget för Vanish-läge. När försvinnningsläget är aktiverat kommer den andra personen som är involverad i chatten att meddelas.

Så här raderar du alla meddelanden på båda sidor av Instagram.

Tar Vanish Mode bort meddelanden på båda sidor?

Ja, försvinnande läge radera meddelanden på båda sidor. Försvinnningsläget kan bara aktiveras om ni båda följer varandra på den här plattformen. När du har aktiverat försvinnningsläget tas alla meddelanden, foton, videor och annat innehåll automatiskt bort. Det här läget fungerar bara med personliga DM och kan inte användas för gruppchattar.

Hur vet du om någon använder Vanish Mode?

Skärmen blir svart när du använder vanish-läget. Dessutom faller ett gäng shush-emojis från toppen av skärmen. När försvinnningsläget är aktiverat kommer den andra personen som är involverad i chatten att meddelas. Du kommer inte att kunna kopiera, spara, skärmdumpa eller vidarebefordra försvinnande meddelanden. Så här kan du veta om någon använder försvinnande läge.

Tar Vanish Mode bort alla tidigare meddelanden?

Ja, försvinnningsläget tar bort alla tidigare meddelanden när någon lämnar chatten eller försvinnningsläget är avstängt, men bara de meddelanden som läses raderas.

När du tar bort meddelanden på Instagram vet den andra personen det?

Nej, den andra personen kommer inte ens att ha en aning när du tar bort meddelanden på Instagram. De meddelanden du tar bort på ditt konto tas bara bort från din sida, och dessa meddelanden kommer fortfarande att vara tillgängliga i deras inkorg. Att radera meddelanden på Instagram är en enkelriktad process. Och när den väl har raderats kan du inte få tillbaka dem i din inkorg. Men du kan alltid ladda ner meddelandena från dina kontodata, som inkluderar alla meddelanden, inklusive de raderade.

  Hur man kommer åt privat Instagram Inspect Element

Kommer den andra personen att veta om du tar bort en konversation på Instagram?

Nej, den andra personen kommer inte att veta om du tar bort en konversation på Instagram. Alla konversationer på Instagram som du tar bort tas bara bort från din sida, och de kommer fortfarande att vara tillgängliga i personens inkorg.

Vad händer om du permanent tar bort en chatt på Instagram?

När du permanent tar bort en chatt på Instagram tas den bort från din inkorg och du kommer inte längre att kunna se den. Men mottagaren som är involverad i dessa chattar kan fortfarande läsa meddelandena även om de har raderats från din sida.

***

Vi hoppas att du har lärt dig hur man tar bort meddelanden på Instagram från båda sidor. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.