Hur man tar bort avstängt Twitter-konto

Spread the love

Twitter kan vara extremt beroendeframkallande, och som vilken annan social medieplattform som helst, ägnar den sig också åt negativitet. Att bli avstängd på Twitter kan vara mycket outmanande, och många av dina publicerade tweets och retweets kan leda till att du blir avstängd. Twitter har åtagit sig att skapa en säker och säker plats för alla på sin plattform. De har sina Twitter-regler uppsatta, och om du bryter mot dem kan ditt konto stängas av. Om du fick ditt konto avstängt och har velat ta bort det kontot och starta ett nytt eller kanske vill återställa ett avstängt Twitter-konto, då är du på rätt plats. I den här artikeln kommer vi att lära oss hur du tar bort avstängda Twitter-konton och många fler saker som gör det lättare för dig att hantera inte bara dina utan alla avstängda Twitter-konton.

Hur man tar bort avstängt Twitter-konto

Fortsätt läsa för att veta stoppa avstängningsundandragande på Twitter eller återställa avstängt Twitter-konto och även sätten att ta bort avstängt Twitter-konto i detalj.

Är ett avstängt Twitter-konto borta för alltid?

Nej, ett avstängt konto kan behållas efter några timmar. Det beror på typen av överträdelse men vanligtvis kan det ta upp till 48 timmar till 7 dagar.

Kan avstängda Twitter-konton återställas?

Ja, du kan återställa avstängda Twitter-konton mycket enkelt. För det kan du behöva lämna in ett överklagande av Twitter-avstängning för att avbryta ditt konto. Twitter kommer med en uppsättning regler som du kan hitta i Twitter regler. Gå igenom det för att veta vad som kan orsaka avstängning av ditt konto.

Kan du ta bort ett permanent avstängt Twitter-konto?

Ja, du kan ta bort ett permanent avstängt Twitter-konto. Om Twitter upptäcker några misstänkta aktiviteter eller brott mot Twitters villkor som du gick med på i början när du öppnade ett konto. Denna sociala plattform har rätt att stänga av ditt konto.

Vad händer när ditt konto är avstängt på Twitter?

Ett Twitter-konto kan stängas av av ett par olika anledningar. Varje avstängt konto kan bero på typen av överträdelse. Om det är första gången kan Twitter tillfälligt göra ditt konto skrivskyddat. Om ditt konto har stängts av på grund av allvarliga överträdelser kan Twitter begränsa dina tweets, retweets och andra aktiviteter. När ditt konto är avstängt kommer andra personer fortfarande att kunna interagera med din profil.

Vad händer med permanent avstängda Twitter-konton?

Allvarligt kränkande handlingar kan leda till en permanent avstängning av ditt Twitter-konto, vilket ytterligare kommer att ta bort det från allmänheten och inte heller låta användaren skapa nya konton, härefter.

  Schemalägg Facebook- och Twitter-inlägg och ställ in dem att återpublicera [Web]

Varför blev mitt Twitter-konto permanent avstängt utan anledning?

Elon Musk har sagt att konton som ägnar sig åt identitetsstöld utan att tydligt specificera parodi kommer att stängas av permanent. Med det har Twitter redan slagit till mot välkända Twitter-handtag som ändrade deras användarnamn till Musks.

Vi har listat några potentiella orsaker till att ditt konto är permanent avstängt.

 • Skräppost eller falska konton: En av de vanligaste orsakerna till att Twitter-konton stängs av är ett spammigt eller falskt konto. Att använda dessa konton med skadliga avsikter håller andra Twitter-användare i en säkerhetsrisk. I vissa fall kan ett riktigt konto också stängas av på grund av missförstånd, men detta kan lösas snart.

 • Missbrukande tweets: I händelse av kränkande tweets, skadligt beteende eller hot kan Twitter tillfälligt eller ibland permanent stänga av ditt konto.

 • Kontosäkerheten är i fara: För att förbättra säkerheten för plattformen och dess användare håller Twitter reda på hackade konton.

Hur länge varar ett avstängt Twitter-konto

En avstängning av ett Twitter-konto kan pågå i 12 timmar till 7 dagar. Den förlitar sig enbart på arten av den överträdelse som utförts.

Hur länge förblir ett Twitter-konto avstängt

Det beror helt på vilken typ av överträdelse som görs för att få ditt konto avstängt.

 • Det tar vanligtvis cirka 48 timmar vid ett mindre brott mot Twitters policyer.
 • Men om ditt avstängda konto är ett allvarligare brott mot Twitters policy kan det ta cirka 12 timmar till 7 dagar att svara.
 • I allmänhet tar det tid för Twitter att granska ditt konto, den angivna e-postadressen och telefonnummer, och därför är tiden det tar olika för olika avstängda konton.
 • Twitter kan permanent stänga av ditt konto om du upptäcks med allvarligare överträdelser. Ju allvarligare överträdelsen är, desto längre tid tar det.

Vad händer med permanent avstängda konton?

Permanent avstängda konton är den allvarligaste åtgärden. Om du stänger av ett konto permanent kommer det att tas bort från allmänheten och överträdaren kommer inte att tillåtas skapa nya konton längre. När Twitter stänger av ett konto permanent, meddelar de personen att de har stängts av för brott mot Twitters policyer och förklarar vilken eller vilka policyer som har brutits.

Överträdare kan överklaga ett överklagande av Twitters avstängning om de tror att Twitter har gjort ett fel. De kan göra detta genom att lämna in en anmälan. Vid överklagande, om Twitter finner att avstängningen är giltig eller ogiltig, kommer ett svar på överklagandet med information om policyn att skickas till de avstängda kontona.

Hur lång tid tar ett överklagande av avstängning på Twitter

Processen för att överklaga en avstängning av Twitter kan ta 2-4 månader. I vissa fall skickas svar på godkända överklaganden inom 2 veckor.

Hur lång tid tar det att få tillbaka ett avstängt Twitter-konto

Kriterierna för att få tillbaka ditt avstängda Twitter-konto kan enbart bero på överträdelsens karaktär. I genomsnitt varar Twitter-avstängningen i cirka 48 timmar, och under tiden granskar Twitter alla nödvändiga detaljer du angett för verifiering.

Hur vet jag om mitt Twitter-konto är permanent avstängt

Användare får ett meddelande när ett konto stängs av permanent. De meddelas om skälen till att deras konto stängdes av och förklarar vilka av deras policyer som bröt mot.

Hur kan jag se tweets från ett avstängt konto

Att titta på tweets från ett avstängt Twitter-konto kan vara svårt, men inte omöjligt. Vi har listat två sätt som du måste följa för att se tweets från ett avstängt Twitter-konto.

Metod 1: Använda en Bookmarklet

1. Tryck på bokmärket.

2. Ange ditt användarnamn.

Obs! Använd endast små bokstäver utan att inkludera @-tecknet.

Det låter dig bara se innehållet.

Metod 2: Använda onlinetjänster

Det finns flera onlineverktyg som är byggda för att få dig att se avstängda Twitter-konton. Och där har du tillgång till ditt avstängda Twitter-konto, så att du kan se tweets.

Hur tar jag bort mitt avstängda Twitter-konto

Vi har tillhandahållit stegen för att ta bort ett avstängt Twitter-konto. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du tar bort ett avstängt Twitter-konto.

Hur man tar bort avstängt Twitter-konto

Du kan ta bort avstängt Twitter-konto permanent, men först måste du avbryta ditt konto innan du tar bort det. För att avstänga ditt konto kan du lämna in ett överklagande av Twitters avstängning. Baserat på varför ditt konto stängdes av kan det hjälpa dig att få tillbaka ditt konto och i slutändan ta bort det genom att följa de rätta stegen.

Metod 1: Ta bort Twitter-kontot för att ta bort

Du måste avaktivera ditt Twitter-konto. Du kan häva avstängningen av ett konto genom verifiering. Här är några steg som hjälper dig:

1. Logga in på ditt Twitter-konto med en Android- eller iOS-enhet eller tjänstemannen Twitter hemsida

2. Välj Mer till vänster på startsidan.

3. Välj Inställningar och support.

4. Navigera till Inställningar och Sekretess.

5. Hitta sedan fliken Ditt konto.

6. Leta upp och klicka på Inaktivera ditt konto.

7. Klicka sedan på Inaktivera.

8. Ange ditt lösenord och klicka på Inaktivera konto.

Metod 2: Skicka en förfrågan till Twitters supportteam

Twitter ger dig möjligheten att begära att inaktivera ditt avstängda konto, vilket kan vara till stor hjälp. För att tillämpa denna metod, följ de givna stegen.

1. Gå till Twitter Hjälpcenter.

2. Välj Jag vill inaktivera eller stänga mitt konto.

3. Slutligen fyller du i kontoåtkomstformuläret och klickar på Skicka.

Obs! Twitter kommer att skicka ett e-postmeddelande till dig med mer information om din förfrågan och din lösning inom några dagar.

Hur man återställer ett permanent avstängt Twitter-konto

När ett konto är permanent avstängt kommer du inte att kunna återställa det. Du kan dock överklaga eller skapa ett nytt konto med en annan e-postadress.

Hur man återställer avstängt Twitter-konto

Letar du efter ett sätt att återställa ett avstängt Twitter-konto? Twitter kan stänga av eller tillfälligt begränsa ditt konto om Twitter misstänker att du använder falsk information, spammar, utger sig för att vara andra konton eller driver en bot. Vi ger dig de rätta metoderna för att återställa ditt avstängda Twitter-konto. Följer de givna metoderna för att stoppa upphängningsflykt på Twitter.

Metod 1: Verifiera låsta eller begränsade konton

Följande är stegen som hjälper dig att verifiera dina begränsade konton och därmed hjälpa dig att återställa kontona.

1. Logga in på Twitter.

Obs: Om ditt konto överhuvudtaget blev hackat, besök detta Kontoåtkomst Twitter-hjälp sida för att fylla i formuläret.

2. Klicka på Start på sidan som säger Ditt konto har låsts, Vänligen verifiera ditt konto eller Ditt konto har låsts för säkerhets skull.

3. Ange sedan ditt telefonnummer.

Obs: Om du inte kan verifiera via telefonnummer klicka på Skicka e-post.

4. Ange sedan bekräftelsekoden och klicka på Skicka eller Verifiera.

5. Ändra slutligen ditt lösenord så snart kontot är upplåst.

Följ stegen nedan för att ändra ditt lösenord:

1. Klicka på de tre prickarna i den nedre vänstra panelen om du använder en dator, eller tryck på navigeringsmenyn uppe till vänster på en Android- eller iOS-enhet.

2. Tryck sedan på Inställningar och support.

3. Klicka sedan på Inställningar och sekretess.

4. Välj nu Ditt konto.

5. Klicka på Ändra ditt lösenord.

6. Ange ditt nuvarande lösenord, följt av ditt nya lösenord. Detsamma måste också anges i fältet Bekräfta lösenord.

7. Tryck på Uppdatera lösenord och du är klar.

Metod 2: Överklaga avstängt konto

Om avstängningen av ditt Twitter-konto är permanent och du tror på din oskuld, kan du överklaga. Följ de angivna stegen för att överklaga.

1. Logga först in på Twitter.

2. Om tillgängligt, klicka på Fortsätt till Twitter.

3. Ångra retweets om möjligt.

4. Gå till Twitter Hjälpcenter i en webbläsare.

5. Förklara ditt problem i formuläret Kontoåtkomst.

6. Ange din personliga information.

7. Ladda upp identifiering vid behov.

8. Klicka på Fortsätt.

Så här kan du stoppa avstängningsundandragande på Twitter.

Hur man undviker permanent avstängning av Twitter-konto

Följ bara riktlinjerna från Twitter innan du tar bort ett avstängt Twitter-konto. Följande är några sätt att undvika permanent avstängning av ditt Twitter-konto:

 • Lägg inte upp upprepande innehåll: Twitter ser upprepande innehåll som spam, försök därför undvika det.

 • Undvik nätfiske: Undvik att publicera länkar till skadligt innehåll på Twitter.

 • Var aktiv på ditt konto: Twitter håller ett öga på konton som förblir stillastående i 6 månader i sträck. Försök därför att använda Twitter då och då.

 • Titta på följare till följande förhållande: Twitter har rätt att stänga av ditt konto om du följer 10 000 konton på en dag.

 • Skicka inte automatiska DM:s: Att skicka automatiska DM kan räknas som spam så undvik det.

Hur stoppar jag avstängningsflykt på Twitter

Twitter har flera regler för att motverka spam, eller annat oetiskt beteende online. Du kan stoppa avstängningsundandragande Twitter bara genom att följa Twitter-reglerna och några givna steg.

 • Skapa inte flera konton.
 • Missbruka inte populära ämnen.
 • Lägg inte upp hatiskt innehåll.
 • Uppmuntra inte självskada.
 • Lägg inte upp andras privata information.
 • Dela inte nakenhet eller sådant innehåll utan samtycke.
 • Utge dig inte som andra konton.

Därför är dessa punkter du kan följa för att stoppa undandragande av avstängning på Twitter.

***

Twitters riktlinjer förändras ständigt, den läckraste åtgärden kan göra att ditt konto stängs av. Vi uppmuntrar våra läsare att överväga att säkerhetskopiera sina konton och alltid läsa Twitter-riktlinjen i förväg. Vi hoppas att du har lärt dig hur du tar bort ett avstängt Twitter-konto. Ställ gärna dina tvivel och lägg till förslag i kommentarsektionen nedan.