Hur man svarar på en kommentar på TikTok


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 48873 in /home/wwwroot/adminvista.com/wp-content/plugins/easy-table-of-contents/easy-table-of-contents.php on line 1076
Spread the love

TikTok har nyligen varit en toppspelare i den sociala världen och gett hård konkurrens till namn som Instagram och Snapchat. Människor älskar att interagera med varandra på plattformen och skicka onödiga kommentarer på andra TikTok-videor. Ibland är det svårt att svara på en elak kommentar på TikTok, men vi kommer att visa dig hur du svarar på en kommentar på TikTok respektfullt och korrekt. Dessutom kommer vi att svara på andra relaterade frågor, som att svara på kommentarer på TikTok ökar rankningen och hur man aktiverar kommentarer på TikTok efter att ha lagt upp en video.

Du kommer att få veta hur du svarar på en kommentar på TikTok längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

TikTok har en funktion för att stänga av kommentarer när du lägger upp en video, men plattformens flexibilitet gör att du kan aktivera kommentarer även efter att du har postat. Följ stegen nedan för att lära dig hur du aktiverar kommentarer på TikTok efter att du har lagt upp videon:

1. Öppna TikTok-appen på din Android eller iOS mobilenhet.

2. Klicka på fliken Profil i den nedre raden.

3. Tryck på önskad video som du vill aktivera kommentarerna.

4. Klicka på den tre-prickade ikonen.

5. Svep åt vänster över den sista raden och välj Sekretessinställningar.

6. Aktivera reglaget Tillåt kommentarer.

Om du aktiverar den här funktionen kan andra kommentera din video. Du kan aktivera/inaktivera kommentarer när och när du vill genom att följa de ovannämnda stegen.

Ja, TikTok är en mycket interaktiv plattform och låter användare svara på kommentarer. Det hjälper till att skapa en öppen och rättvis miljö i appen. Detta ger utrymme för uppskattning och kritik. Om du inte är säker på hur du svarar på en kommentar på TikTok, fortsätt läsa vidare för att lära dig mer.

TikTok är den perfekta plattformen för att dela idéer och åsikter med andra. En fruktbar diskussion i kommentarsfältet kan sluta med att skapa livslånga relationer. Om du vill vara en del av diskussionen, följ stegen nedan för att veta hur du svarar på en kommentar på TikTok:

1. Starta TikTok-appen på din telefon.

2. Öppna önskad video du vill kommentera.

3. Klicka på kommentarsikonen, som visas nedan.

4. Tryck på Svara under den önskade kommentaren för kontot du vill svara på.

5. Skriv ditt svar i textrutan.

6. Klicka slutligen på skicka-ikonen.

TikTok kan nås på en dator genom att besöka TikToks webbplats. Du kan också svara på kommentarer med din dator. Så för att lära dig hur du gör det, följ processen nedan noggrant:

1. Besök TikTok hemsida i din webbläsare.

Obs: Se till att du är inloggad på ditt TikTok-konto innan du försöker de efterföljande stegen.

2. Navigera till önskad video du vill kommentera.

3. Klicka på kommentarsikonen bredvid videon, som visas nedan.

4. Klicka på Svara under kontokommentaren du vill svara på.

5. Skriv ditt svar i textrutan och klicka på Lägg upp.

Om någon någonsin kommenterat din video och du inte vet hur du ska svara på en elak kommentar på TikTok, här är några tips för din hjälp. Med dessa tips kommer du att kunna svara på en kommentar på TikTok med kärlek och respekt, oavsett om kommentaren var elak eller inte:

 • Tacka dem för deras kommentar: Folk blir irriterade när någon beter sig bra även om de betedde sig som dårar. Istället för att svara negativt, tacka dem för deras kritiska åsikt. Detta skickar ett starkt meddelande till den andra personen att du inte kommer att triggas av dessa elaka kommentarer.

 • Agera roligt: ​​Du kan alltid välja att avleda uppmärksamheten från ett allvarligt ämne till något roligt. Skicka till exempel en rolig bild eller GIF. De kanske lugnar ner sig och fortsätter med det roliga. Du kan till och med dela ett skämt för att försöka lätta upp stämningen.

 • Acceptera vad de tycker är rätt: Ge dem exakt vad de vill ha, och gå direkt med på vad de säger. Detta motverkar fullständigt syftet med deras oförskämda kommentar.

 • Be dem om en förklaring: Mahatma Gandhi trodde att om någon slår dig, låt dem göra det två gånger. Detta gör antingen att personen skäms eller så får de agera barmhärtigt inför andra. Fråga i det här fallet personen varför de känner så och om de trodde att något annat också var off-beat. Detta kan chocka dem när de syftade till att trigga dig, istället tog du emot kritik med öppna armar.

 • Ignorera dem helt: Om inget av de tidigare nämnda tipsen fungerar, ignorera bara deras meddelande och låt dem hänga. Slösa inte din dyrbara tid på dessa elaka kommentarer.

Hittade du ett roligt skämt i kommentarsfältet i en TikTok-video och vill dela det med dina vänner? Här är en kort och enkel guide för att kopiera kommentarer på TikTok:

1. Navigera till önskad kommentar du vill kopiera på TikTok-appen.

2. Tryck och håll kvar den önskade kommentaren du vill kopiera.

3. Klicka på Kopiera från menyn som visas.

Ja. Om du är en influencer eller en innehållsskapare som försöker bli stor på TikTok, är det viktigt att veta att TikTok-algoritmen driver människor att engagera sig så mycket de kan. Att interagera med konton som har liknande innehåll som du driver dig högre upp i rankningen, detta inkluderar att svara på kommentarer på videor av matchande influencers och kreatörer.

Det finns olika anledningar till varför du inte kan kommentera på TikTok. Några av dem har listats nedan:

 • Kommentarerna på inlägget du försöker kommentera är avstängda.
 • TikTok har begränsat dig från att kommentera på grund av ett brott mot TikTok-gemenskapens riktlinjer och uppförandekod.
 • Du har blivit blockerad av användaren.
 • TikTok kan stöta på buggar eller fel.
 • Din kommentar kan censureras om den innehåller hatiskt språk.

Varför kan du inte svara på meddelanden på TikTok?

Om du försöker svara på direktmeddelanden på TikTok men misslyckas med det, läs vad som kan hindra dig:

 • TikTok har tillfälligt inaktiverat dig från att skicka meddelanden eftersom du tidigare har skickat olämpliga meddelanden som har flaggats/rapporterats.
 • Ditt konto kan vara tillfälligt avstängt.
 • DM är nere på grund av fel eller buggar.
 • Ditt konto har satts i skrivskyddat läge, du kan inte skicka meddelanden under denna tid.

Hur svarar du på ett inlägg?

Att svara på ett inlägg är detsamma som att kommentera ett inlägg. För att lära dig hur du svarar på en TikTok-video/-inlägg, följ instruktionerna nedan:

1. Öppna TikTok-applikationen på din telefon.

2. Gå över till önskad video och tryck på kommentarsikonen.

3. Skriv ditt meddelande i textfältet och tryck på skicka-ikonen.

***

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde lära dig hur du svarar på en kommentar på TikTok och om det ökar rankningen om du svarar på kommentarer på TikTok. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vilket ämne du vill lära dig om i vår nästa artikel.

  Hur du ändrar din ålder på TikTok