Hur man stänger av Tittar du fortfarande på YouTube-meddelande

Spread the love

Föreställ dig att titta på din favorit Youtubers vlogg eller lära dig ett nytt recept och du blir avbruten av att du fortfarande tittar på text på skärmen. Är det inte irriterande? Tja, du kan lära dig hur du stänger av när du fortfarande tittar på YouTube-meddelanden och får det att försvinna från ditt liv. Kan du inte fatta hur man får YouTube att spela utan intrång? Läs den här artikeln för att hitta allt.

Hur man stänger av Tittar du fortfarande på YouTube-meddelande

När livet ger dig citroner, gör lemonad och när YouTube stör din tittarupplevelse, få det att försvinna. I den här artikeln kommer du att upptäcka 3 metoder för att stänga av meddelandet om du fortfarande tittar på permanent.

Så här fortsätter du att spela YouTube

Det råder ingen tvekan om att YouTube är den främsta källan till oändlig underhållning för människor över hela världen. Användare rapporterar dock ofta att YouTube-appen pausas abrupt och förstör deras smidiga felfria upplevelse. Många är omedvetna om hur man stänger av om du fortfarande tittar på YouTube-meddelandet. Om du också upplever något liknande kan det här ha orsakat det:

  • Hörlurarna är inte korrekt anslutna till din bärbara dator eller smartphone.
  • Du har problem med internet och du vet inte hur du startar om router och modem.
  • Du har inte uppdaterat YouTube-appen.
  • Din enhet fick slut på lagringsutrymme.
  Hur man inaktiverar kommentarer på YouTube

Här är sätten att stänga av Tittar du fortfarande på YouTube-meddelande.

Metod 1: Ändra PC-skärminställningar

Innan du går vidare till att ladda ner tillägg eller använda appar från tredje part måste du försöka ändra din dators skärminställningar. Det tar bara några minuter och fungerar för många YouTube-användare som står inför samma problem.

1. Tryck på Windows + I-tangenterna samtidigt för att öppna Inställningar.

2. Och klicka på Systeminställningar.

3. Klicka på Power & sleep-menyn.

4. Klicka på rullgardinsmenyn under När den är ansluten går datorn i viloläge efter alternativet.

5. Ändra inställningarna och ställ in den på Aldrig.

Obs: Vi har visat Google Chrome som ett exempel.

Metod 2: Använd YouTube Nonstop-tillägg

Om du använder YouTube i din bärbara dators Chrome-webbläsare kan detta vara en idealisk lösning. Du kan lägga till YouTube Nonstop-tillägg till din webbläsare och hindra YouTube från att fråga om du vill fortsätta titta.

1. Gå till Chrome webbutik hemsida.

2. Sök på YouTube Nonstop i sökfältet

3. Klicka på alternativet Lägg till i Chrome

4. När popup-fönstret visas klickar du på Lägg till tillägg

Här är du redo att njuta av YouTube utan några som helst avbrott.

Metod 3: Använd Kiwi Browser

Tyvärr är din telefons vanliga Chrome-webbläsare begränsad till att endast utföra vissa specificerade saker. Det kan till exempel inte blockera YouTubes meddelande om du fortfarande tittar på ensamt. Istället måste du installera Kiwi-webbläsaren och lösa hur du inaktiverar om du fortfarande tittar på YouTube mobil:

  Skapa en övertygande YouTube-intro för att få prenumerationer med dessa 12 verktyg

1. Tryck på ikonen Google Play Butik för att starta den

2. Sök i Kiwi-webbläsaren och tryck på Installera och vänta tills installationen är klar

3. Starta Kiwi-webbläsaren på din smartphone och tryck på de tre vertikala prickarna till höger på skärmen

4. Klicka på Tillägg

5. Klicka på de tre horisontella linjerna i det övre vänstra hörnet

6. Klicka sedan på Öppna Chrome Web Store

7. Sök på YouTube Nonstop i sökfältet

8. Tryck slutligen på Lägg till i Chrome och njut av oavbruten YouTube-streaming på din enhet när du vill.

Därför är det här stegen att inaktivera om du fortfarande tittar på YouTube för mobilen.

Så här inaktiverar du Tittar du fortfarande på YouTube Mobile

Tyvärr kan YouTube-appen ensam inte hjälpa dig att inaktivera om du fortfarande tittar på YouTube-meddelandet. Istället måste du ändra dina PC-systeminställningar, använda tillägg eller ladda ner Kiwi-webbläsaren på din enhet. Alla dessa metoder är nybörjarvänliga och kan användas av alla som vill lösa problemet.

Hur man aktiverar Tittar du fortfarande på YouTube-meddelande

Om du vill aktivera funktionen igen då kan du inaktivera YouTube Nonstop-tillägget om du har installerat i ditt system. YouTube visar som standard detta meddelande om ditt system förblir inaktivt. Följande är stegen för att inaktivera tillägget.

1. Klicka på ikonen Mer i webbläsaren Chrome.

2. Välj Fler verktyg och gå till Tillägg.

3. Sedan kan du stänga av tillägg.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Varför frågar YouTube TV om du fortfarande tittar?

Ans. Det här meddelandet kan visas på skärmen om du inte har använt din TV:s fjärrkontroll på cirka 3-4 timmar. Om du inte svarar kommer YouTube automatiskt att stoppa videon och rädda dig från att slösa med din höghastighetsanslutning till internet.

  10 YouTube-alternativ du bör utforska för videomarknadsföring

Q2. Hur hindrar du YouTube från att fråga om du vill fortsätta titta på mobilen?

Ans. Om din YouTube-video pausar och frågar om du vill fortsätta titta kan du inaktivera den med ett tillägg. Lyckligtvis svämmar internet över av antalet tillgängliga förstklassiga alternativ, och du kan välja något för din smak. Lägg bara till tillägget och njut av YouTube utan fler avbrott.

Q3. Hur slingrar jag en YouTube-video 2022?

Ans. Det första du behöver göra är att spela upp en video på din bärbara dator. Högerklicka sedan på videon följt av Loop från menyn.

***

Tyvärr kommer YouTube inte med en inbyggd funktion för att stänga av om du fortfarande tittar på YouTube-meddelandet. Lyckligtvis kan du prova någon av de ovan nämnda metoderna och förhindra att meddelandet hindrar dina jammingsessioner. Bland dem fann vi att installationen av YouTube Nonstop var den mest effektiva och effektiva i sitt jobb.