Hur man sparar Instagram-berättelse med musik (3 metoder)

Spread the love

Även om du kan skapa fantastiska Instagram-berättelser med foton, videor, musik, filter, klistermärken, texter och mycket mer, tillåter det dig inte att ladda ner berättelsen med musik. Varför frågar du? Det har mest att göra med musiklicenser och gratisdistribution. Ändå, om du fortfarande vill spara en Instagram-berättelse med musik, finns det några enkla sätt att göra det. Vår guide här hjälper dig att ladda ner Instagram-berättelser med musik, även utan att lägga upp videon. Dessutom kan du spara Instagram-berättelser med musik utan att göra ditt konto offentligt. Så, med den noten, låt oss hoppa in och lära oss om de olika metoderna för att spara en Instagram-berättelse med musik i ditt galleri.

Spara Instagram-berättelse med musik (2023)

Förutom berättelser som du nyligen har lagt upp kan du också ladda ner gamla Instagram-berättelser med hjälp av våra instruktioner. Utöka tabellen nedan för att hitta alla metoderna.

Ladda ner dina egna Instagram-berättelser med musik (enkel metod)

Med detta fiffiga trick kan du ladda ner Instagram Stories med musik till din smartphone utan att använda en tredjepartsapp. Det bästa är att det fungerar felfritt och utan några begränsningar. Kvaliteten på videon förblir också intakt och privata konton stöds också i denna metod. Du kan i princip spara en Instagram-berättelse med musik utan att posta densamma. Nu, med det sagt, låt oss gå vidare till stegen.

  Hur man tar bort meddelanden på Instagram

1. Öppna först Instagram och skapa en berättelse med foton, videor, klistermärken och allt. Du kan också lägga till musik om du vill. Nu, publicera inte historien. Tryck istället på menyn med tre punkter i det övre högra hörnet och välj ”Spara”.

2. Som vi alla vet kommer historien att sparas på din iPhone eller Android-enhet, men utan musik.

3. Öppna nu Instagram igen och svep åt vänster för att komma in i avsnittet Meddelanden. Öppna här en av chattarna med din nära vän och tryck på ”kamera”-ikonen i det nedre vänstra hörnet.

4. Välj nu videon du just laddade ner.

5. Svep slutligen uppåt och lägg till musiken i din berättelse. Efter det, se till att ”Behåll i chatten” är valt i det nedre vänstra hörnet. Tryck sedan på ”Skicka” längst ner till höger.

6. När meddelandet har levererats trycker du och håller på videon för att se en mängd alternativ längst ner. Klicka här på ”Mer” och välj ”Spara” för att ladda ner videon till ditt galleri.

7. Det är allt. Du har framgångsrikt laddat ner Instagram Story med musik på din smartphone.

Spara din Instagram-berättelse med musik efter att du har publicerat berättelsen

Om du redan har publicerat berättelsen eller vill spara en gammal Instagram-berättelse med musik från arkiven kan du göra det också. Återigen kommer detta även att fungera för privata konton utan någon kvalitetsförsämring. Följ stegen nedan för att lära dig hur det fungerar:

1. Öppna Instagram-appen och flytta till din profil. Tryck här på hamburgermenyn i det övre högra hörnet och öppna ”Arkiv”. Arkiv sparar alla dina tidigare berättelser i molnet.

  Så här ser du videohistorik för Instagram-visningar

2. Välj nu berättelsen du vill ladda ner. Efter det, tryck på trepunktsmenyn och välj ”Spara video” från popup-fönstret. Berättelsen kommer att sparas i din kamerarulle men utan musik.

3. Nu, precis som metoden ovan, skicka berättelsen (nedladdad video) som ett meddelande till en av dina nära personer i DM och lägg sedan till musik. Efter det, aktivera alternativet ”Behåll i chatten” i det nedre vänstra hörnet. Till sist, skicka videon till din vän.

4. När meddelandet har levererats, tryck och håll ned videomeddelandet och välj ”Mer” från alternativen som visas. Fortsätt sedan och spara Instagram-berättelsen med musik.

Ladda ner Instagram-berättelser med musik via tredje parts webbplatser

Bortsett från det inhemska sättet kan du spara Instagram-berättelser med musik med hjälp av tredjeparts onlinetjänster också. Observera dock att ditt Instagram-konto måste vara offentligt för att kunna använda någon av tjänsterna. Jag skulle avråda användare från att använda appar från tredje part eftersom de flesta av dem tvingar användare att logga in med ett användarnamn och lösenord. Du får inte ange ditt Instagram-lösenord på tredjepartsappar för att skydda ditt konto från någon form av ofog. Som sagt, låt oss titta på två verktyg som du kan använda:

StorySaver.net

1. Gå först över till storysaver.net (besök) och ange ditt Instagram-användarnamn. Efter det, klicka på ”Ladda ner” här för att hämta alla dina Instagram-berättelser.

2. Scrolla sedan ner för att hitta alla de senaste Instagram-berättelserna som du har lagt upp. Klicka på ”Spara som video” här, så sparas historien på din enhet med musik.

3. Om du vill spara äldre berättelser, klicka på ”Visa #Highlights” och spara den berättelse du vill ha.

  Hur man gör Instagram-avatar

Snapinsta

Bortsett från det kan du använda Snapinsta för att snabbt ladda ner Instagram-berättelser med musik till ditt telefongalleri. Men återigen, du måste ha ett offentligt konto. som sagt, så här fungerar det:

1. Starta Instagram-appen och öppna berättelsen du vill spara med musik. Klicka nu på menyn med tre punkter och kopiera länken.

5. Öppna snapinsta.app (besök) i din mobila webbläsare och flytta till fliken ”Instagram Story Download”. Klistra in länken här och tryck på ”Ladda ner”.

6. Slutligen, gå vidare och ladda ner historien med musik.

Posta om Instagram-berättelse med musik på WhatsApp och andra sociala medier

Så det är så här du kan spara Instagram-berättelser med musik, både med inhemska och tredjepartsmetoder. För de flesta användare kommer det första tricket att göra jobbet eftersom det inte kompromissar på någon front och ger dig videon utan någon minskning av kvaliteten. Hur som helst, det är allt från oss. Om du står inför DM-problem på Instagram, följ vår artikel för att hitta en möjlig lösning. Och om du vill stänga av föreslagna inlägg på Instagram, gå till vår länkade handledning. Slutligen, om du har några frågor, låt oss veta i kommentarsektionen nedan.