Hur man skickar anonymt e-postmeddelande gratis

För att skicka anonyma e-postmeddelanden räcker inte stark kryptering och e-postleverantörerna kan fortfarande hålla register över din IP-adress, namn, plats och mottagarinformation. Därför behöver du en pålitlig anonym e-postleverantör som inte kommer att avslöja din sanna identitet. Ett anonymt e-postmeddelande döljer din sanna identitet och densamma kan inte spåras tillbaka till dig. Dina e-postmeddelanden krypteras av anonyma e-postleverantörer vilket innebär att ingen kan se innehållet i sådana krypterade e-postmeddelanden. Sårbarheten ökar när våra e-postmeddelanden går från en server till en annan och därmed spelar kryptering en viktig roll genom att göra mejlen oläsliga för den oavsiktliga mottagaren. I den här artikeln kommer vi att lära oss hur du skickar anonym e-post via Gmail. Om du vill skicka anonym e-post gratis läs vår artikel helt för att veta hur.

Hur man skickar anonymt e-postmeddelande gratis

Fortsätt läsa för att skicka anonym e-post via Gmail i detalj.

Vad är ett anonymt e-postkonto?

Anonymt e-postkonto är en e-posttjänst där avsändarens information inte kan ses av mottagaren. I sådana typer av e-postmeddelanden är mottagaren helt omedveten om avsändarens identitet. Dessa anonyma tjänster används vanligtvis av oetiska skäl. Hackare använder och skickar anonyma e-postmeddelanden för att få personlig information om sina mål. Personlig information kan vara PIN-koder för bankkonton, lösenord för sociala medier, lösenord för onlineshopping, etc.

Fördelar och skäl för att använda anonyma e-postmeddelanden

 • Med anonyma mejl kan du uttrycka din åsikt i olika frågor utan att hamna i problem.
 • Om du är på ett offentligt nätverk finns det risk för att dina personuppgifter och din identitet riskerar att bli stulen och här kan anonyma e-posttjänster hjälpa dig genom att skydda dig mot sådana attacker.
 • De anonyma e-posttjänsterna kräver inte att du anger din personliga information och den här funktionen hjälper dig att hålla dina personuppgifter säkra.
 • Anonyma e-postmeddelanden skickas för att dela konfidentiell data som inte kan delas på annat sätt.
 • Konfidentiell data kan vara vad som helst och anonyma e-postmeddelanden är det mest perfekta sättet att överföra sådan data över digitala plattformar utan att avslöja identiteten på de parter som är inblandade i överföringen.
 • Du kan också använda anonyma e-postmeddelanden för att skoja din familj och vänner.
 • Anonyma e-postmeddelanden används vanligtvis för oetiska metoder, men om du är någon som vet hur man använder en funktion på ett positivt sätt så är du säker.

Hur man skickar anonym e-post via Gmail

 • Du kan till och med använda Gmail för att skapa ett anonymt e-postkonto och skicka anonym e-post utan kostnad, men det beror helt på Gmail och hur mycket information den begär från dig.
 • Se till att använda ett VPN när du skapar ett anonymt konto på Gmail eftersom det hjälper dig att dölja din plats.
 • Du kan använda ett falskt namn som låter äkta.
 • Medan du väljer din e-postadress, inkludera inte någon personlig information eller försök inte använda något användarnamn som du redan har använt någon annanstans.
 • Gmail ber om ett telefonnummer när du registrerar dig så se till att du inte anger ditt riktiga telefonnummer, använd appen Text+ och välj ett telefonnummer från det.
 • När Gmail ber om ditt födelsedatum anger du inte ditt riktiga födelsedatum istället för att ange ett falskt födelsedatum för att vara mindre spårbart.
 • Gmail ber alltid om ett återställningsmeddelande, var smart och ange inte din riktiga e-postadress.
 • Sist men inte minst kom alltid ihåg att slå på VPN när du loggar in på detta anonyma Gmail-konto för om du inte gör det kommer du att avslöja din riktiga IP-adress till Gmail.

Hur man skickar anonymt e-postmeddelande med bilaga online gratis

När vi pratar om e-postleverantörer för bortskaffande är Guerrilla Mail den mest kända tillfälliga e-posttjänsten som låter dig skicka och ta emot anonyma e-postmeddelanden. Du kan bifoga olika typer av filer i dina e-postmeddelanden som bilagor. Följ de nämnda stegen nedan för att skicka anonymt e-postmeddelande utan kostnad med bilagor online:

1. Gå först till Guerrilla Mail webbplats.

2. Klicka på COMPOSE från de fyra tillgängliga flikarna

3. Skriv in mottagarens e-postadress i textrutan Till:

4. Skriv motivet för att skicka e-postmeddelandet i textrutan Ämne:

5. Skriv innehållet i ditt e-postmeddelande i den vita rutan under textrutan Ämne:

6. För att bifoga filer med din e-post klicka på fliken Välj fil

7. Öppna popup-fönster visas; du kan välja de filer du vill bifoga till e-postmeddelandet. Obs! Du kan se den bifogade filen under fliken Välj fil

8. Kontrollera filen som du laddade upp.

9. Klicka slutligen på fliken Skicka för att skicka e-postmeddelandet

***

Vi hoppas att du nu är medveten om hur du skickar anonym e-post utan kostnad. Artikeln berättar också om hur du skickar anonyma e-postmeddelanden via Gmail. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsektionen nedan och låt oss veta vad du vill lära dig och läsa om härnäst.