Hur man skickar anonymt e-postmeddelande gratis

Spread the love

För att skicka anonyma e-postmeddelanden räcker inte stark kryptering och e-postleverantörerna kan fortfarande hålla register över din IP-adress, namn, plats och mottagarinformation. Därför behöver du en pålitlig anonym e-postleverantör som inte kommer att avslöja din sanna identitet. Ett anonymt e-postmeddelande döljer din sanna identitet och densamma kan inte spåras tillbaka till dig. Dina e-postmeddelanden krypteras av anonyma e-postleverantörer vilket innebär att ingen kan se innehållet i sådana krypterade e-postmeddelanden. Sårbarheten ökar när våra e-postmeddelanden går från en server till en annan och därmed spelar kryptering en viktig roll genom att göra mejlen oläsliga för den oavsiktliga mottagaren. I den här artikeln kommer vi att lära oss hur du skickar anonym e-post via Gmail. Om du vill skicka anonym e-post gratis läs vår artikel helt för att veta hur.

Hur man skickar anonymt e-postmeddelande gratis

Fortsätt läsa för att skicka anonym e-post via Gmail i detalj.

Vad är ett anonymt e-postkonto?

Anonymt e-postkonto är en e-posttjänst där avsändarens information inte kan ses av mottagaren. I sådana typer av e-postmeddelanden är mottagaren helt omedveten om avsändarens identitet. Dessa anonyma tjänster används vanligtvis av oetiska skäl. Hackare använder och skickar anonyma e-postmeddelanden för att få personlig information om sina mål. Personlig information kan vara PIN-koder för bankkonton, lösenord för sociala medier, lösenord för onlineshopping, etc.

  Convolutional Neural Networks (CNNs): En introduktion

Fördelar och skäl för att använda anonyma e-postmeddelanden

 • Med anonyma mejl kan du uttrycka din åsikt i olika frågor utan att hamna i problem.
 • Om du är på ett offentligt nätverk finns det risk för att dina personuppgifter och din identitet riskerar att bli stulen och här kan anonyma e-posttjänster hjälpa dig genom att skydda dig mot sådana attacker.
 • De anonyma e-posttjänsterna kräver inte att du anger din personliga information och den här funktionen hjälper dig att hålla dina personuppgifter säkra.
 • Anonyma e-postmeddelanden skickas för att dela konfidentiell data som inte kan delas på annat sätt.
 • Konfidentiell data kan vara vad som helst och anonyma e-postmeddelanden är det mest perfekta sättet att överföra sådan data över digitala plattformar utan att avslöja identiteten på de parter som är inblandade i överföringen.
 • Du kan också använda anonyma e-postmeddelanden för att skoja din familj och vänner.
 • Anonyma e-postmeddelanden används vanligtvis för oetiska metoder, men om du är någon som vet hur man använder en funktion på ett positivt sätt så är du säker.
  Så här fixar du att Roku History Channel inte fungerar

Hur man skickar anonym e-post via Gmail

 • Du kan till och med använda Gmail för att skapa ett anonymt e-postkonto och skicka anonym e-post utan kostnad, men det beror helt på Gmail och hur mycket information den begär från dig.
 • Se till att använda ett VPN när du skapar ett anonymt konto på Gmail eftersom det hjälper dig att dölja din plats.
 • Du kan använda ett falskt namn som låter äkta.
 • Medan du väljer din e-postadress, inkludera inte någon personlig information eller försök inte använda något användarnamn som du redan har använt någon annanstans.
 • Gmail ber om ett telefonnummer när du registrerar dig så se till att du inte anger ditt riktiga telefonnummer, använd appen Text+ och välj ett telefonnummer från det.
 • När Gmail ber om ditt födelsedatum anger du inte ditt riktiga födelsedatum istället för att ange ett falskt födelsedatum för att vara mindre spårbart.
 • Gmail ber alltid om ett återställningsmeddelande, var smart och ange inte din riktiga e-postadress.
 • Sist men inte minst kom alltid ihåg att slå på VPN när du loggar in på detta anonyma Gmail-konto för om du inte gör det kommer du att avslöja din riktiga IP-adress till Gmail.
  Din guide för att låsa upp kraften i Spotlight-sökning i OS X

Hur man skickar anonymt e-postmeddelande med bilaga online gratis

När vi pratar om e-postleverantörer för bortskaffande är Guerrilla Mail den mest kända tillfälliga e-posttjänsten som låter dig skicka och ta emot anonyma e-postmeddelanden. Du kan bifoga olika typer av filer i dina e-postmeddelanden som bilagor. Följ de nämnda stegen nedan för att skicka anonymt e-postmeddelande utan kostnad med bilagor online:

1. Gå först till Guerrilla Mail webbplats.

2. Klicka på COMPOSE från de fyra tillgängliga flikarna

3. Skriv in mottagarens e-postadress i textrutan Till:

4. Skriv motivet för att skicka e-postmeddelandet i textrutan Ämne:

5. Skriv innehållet i ditt e-postmeddelande i den vita rutan under textrutan Ämne:

6. För att bifoga filer med din e-post klicka på fliken Välj fil

7. Öppna popup-fönster visas; du kan välja de filer du vill bifoga till e-postmeddelandet. Obs! Du kan se den bifogade filen under fliken Välj fil

8. Kontrollera filen som du laddade upp.

9. Klicka slutligen på fliken Skicka för att skicka e-postmeddelandet

***

Vi hoppas att du nu är medveten om hur du skickar anonym e-post utan kostnad. Artikeln berättar också om hur du skickar anonyma e-postmeddelanden via Gmail. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsektionen nedan och låt oss veta vad du vill lära dig och läsa om härnäst.