Hur man skapar virala dolda/subliminala meddelande AI-bilder

Din guide till att skapa och avkoda AI Viral Hidden Messages Art!

Hur ofta har du sett dig själv att stirra på ett slumpmässigt illusionsinlägg på sociala medier?

Ja, det här är samma inlägg som kräver att du stirrar på en prick för att kolla vilken färg du kan se eller de som frågar dig om du har sett två gafflar först eller ett vinglas. Roliga delar av innehåll, eller hur?

I dagens tidsålder av sociala medier talar bilder högre än ord. Och med framväxten av bilddelningsplattformar på sociala medier har det blivit viktigare att skapa fängslande och fånga bilder för att sprida ditt budskap unikt.

En metod som har tagit den virtuella världen med storm är att införliva dolda eller subliminala meddelanden i dina bilder. De är spännande innehåll🕵️ som har blivit virala på grund av den nyfikenhet de väcker.

I det här inlägget kommer vi att lära oss hur du kan skapa sådana virala bilder med hjälp av ett AI-verktyg som heter Illusion Diffusion HQ – ett kraftfullt verktyg som används för detta ändamål.

Vad är Hidden Message AI-bilder?

Dessa bilder är visuella skapelser som innehåller dolda element. De kan vara text eller en bild (inuti en bild) som inte är lätt synlig för blotta ögat. Budskapet som behöver ges är placerat strategiskt på ett sätt som smälter in i huvudbilden och kräver att du lägger ner lite ansträngning på att avkoda den.

Detta element av mystik och nyfikenhet används avsiktligt för att skapa buzz för virala marknadsföringskampanjer och öka engagemanget på den sociala medieplattformen.

Hur avkodar man dolda meddelandebilder?

Okej, medan du utforskar för att generera den här typen av bilder, släpper jag ut katten ur påsen och berättar hur du avkodar dem. Men denna hemlighet stannar mellan oss!🤫

Det finns inte en utan några få tekniker eller metoder du kan använda för att se sådana bilder. Här är några av de mest effektiva:

#1. Skisar dina ögon

I den här metoden måste du delvis blunda och göra bilden suddig. Detta gör de dolda elementen mer synliga, eftersom de ofta ser något annorlunda ut från resten av bilden.

#2. Zoomar ut

Med hjälp av zoom-ut-funktionen kan du få en bredare bild av bilden du tittar på. Detta hjälper dig att förstå de dolda element som kan vara svårare att upptäcka när du tittar på bilden i dess ursprungliga storlek.

Läs också: Plattformar för att hitta populära ämnen

#3. Flytta bort från skärmen

Du kan också försöka skapa lite avstånd mellan dig och skärmen. Detta hjälper dig att ändra perspektiv och hjälper dig att lättare hitta de dolda elementen.

#4. Luta din telefon

Ibland är bilderna gjorda på ett sådant sätt att du måste luta telefonen och se bilden från ljuduttaget. Det ändrar perspektivet för att se bilden och förmedlar budskapet.

Nu när du vet lite om dessa bilder, låt oss dyka in i den steg-för-steg-handledning som du kan följa för att skapa dem. För detta kommer vi att utforska ett AI-verktyg som heter Illusion Diffusion HQ från huset till Hugging Face.

Vad är Illusion Diffusion HQ?

Illusion Diffusion HQ är ett kraftfullt, intuitivt, användarvänligt verktyg som låter dig skapa fantastiska bilder med dolt eller subliminalt innehåll.

Den använder AI för att skapa fascinerande och visuellt engagerande bilder. AI hjälper dig att blanda den dolda texten sömlöst med bilden, vilket resulterar i ett uppmärksamhetsfångande innehåll.

Plattformen är lätt att använda, så du kan enkelt bemästra konsten under de första gångerna. Det är ett flitigt använt verktyg av innehållsskapare och marknadsförare för att sprida sitt budskap kreativt.

Illusion Diffusion HQ är en kombination av artisteri och teknik som måste testas, även för människor som klurar på saker med sociala medier. Det är bra på att skapa övertygande visuella illusioner med dolda element.

Hur man skapar virala dolda/subliminala meddelande AI-bilder

Processen är ganska enkel och okomplicerad. Följ stegen nedan för att skapa dina egna dolda/subliminala meddelandebilder med Illusion Diffusion HQ:

Steg 1: Öppna ett redigeringsprogram. Du kan använda redigeringsprogram som Canva, Photoshop, Paint och andra för att skriva orden du vill dölja i bilden. Texten ska vara skriven på en vit bakgrund. Du kan redigera teckensnittet och avståndet mellan bokstäverna för att få det att se tilltalande ut.

Steg 2: Exportera textbilden som en PNG för att säkerställa att den helt enkelt smälter in i bakgrunden.

Steg 3: Gå över till Illusion Diffusion HQ och ladda upp textbilden i avsnittet Input Illusion. Alternativt kan du också dra och släppa bilden för att ladda upp den. Du kan också kontrollera styrkan på din illusion för att göra den mer dold/synlig efter ditt tycke.

Steg 4: Nu är det dags att skriva uppmaningen. Du kan uppmana AI:n att skapa en bild genom att beskriva vilken bild du vill ha som utdata. Till exempel en medeltida byscen med livliga gator och ett slott i fjärran. Jag kommer att skriva ”ett fält med blommor” för detta exempel för att göra det enkelt.

Klicka bara på Kör-knappen för att låta AI:n skapa din bild med det subliminala budskapet. Som du kan se har resultatet genererats:

Om du är missnöjd med resultatet kan du leka med de olika inställningarna för att få önskat resultat. När det är klart är du redo att dela din skapelse på sociala medier och ta några ögonglober.

Läs också: Bästa AI-drivna fotoredigeringsprogram och appar för proffs

Avslutande tankar

Att skapa dolda meddelandebilder med AI är enkelt och helt gratis med hjälp av Illusion Diffusion. Dessa typer av bilder kan potentiellt fånga uppmärksamheten hos en bred onlinepublik.

De väcker naturligtvis nyfikenhet och engagerar dina tittare på ett unikt sätt, vilket gör dem idealiska för sociala medier och digitala marknadsföringskampanjer. Så, släpp lös den dolda artisten i dig och börja experimentera!

Lär dig sedan hur du skapar viral AI-spiralkonst själv!

var den här artikeln hjälpsam?

Tack för din feedback!