Hur man skapar en Etsy Shop och gör din passion till vinst

Lär dig hur du skapar en Etsy-butik för att ta din e-handelsverksamhet till nästa nivå!

E-handelsbranschen har sett en betydande förändring under de senaste åren. Miljontals hantverkare och entreprenörer har rusat in på marknaden för att visa upp sina unika och handgjorda varor online.

Etsy har dock skilt sig från en enorm skara onlinebutiker och etablerat sig med ett engagemang för att hjälpa små företag och startups.

Under första kvartalet 2023 fanns det 89,9 miljoner aktiva shoppare över hela världen som gjorde köp via Etsy-ekosystemet. Så det har vuxit till en populär community för kreatörer, begåvade hantverkare och designers som vill försörja sig på sina talanger.

Oavsett om du är en gör-det-själv-älskare, konstnär eller antiksamlare kan det vara det första steget mot att tjäna pengar på din passion att starta din Etsy-butik. I den här artikeln kommer vi att beskriva fördelarna med att sätta upp en Etsy-butik och sedan guida dig genom processen för att sätta upp din alldeles egna Etsy-butik.

Fördelar med en Etsy Shop

Beroende på om du är ett litet företag, konstnär eller kreatör, finns det olika fördelar med att öppna en Etsy-butik.

Här är vad Etsy har att erbjuda:

För hantverkare

Hantverkare är kärnan och kärnan i Etsy-marknaden. Deras unika designkänsla ger marknaden den personlighet, skönhet och variation som kunderna letar efter. Så, oavsett om du är en juvelerare, målare, skulptör eller någon annan sorts hantverkare, dessa är fördelarna du kommer att få:

 • Visa kreativitet: Etsy ger artister en plats att presentera sina verk för en världsomspännande publik. Detta liknar att ha ett personligt webbgalleri. Därför kan du ordna och styra representationen av ditt konstverk efter din smak, oavsett om det är tryck, digital konst eller skulptur.
 • Engagera publiken: På Etsy kan artister kommunicera direkt med sin publik. Det betyder att du kan interagera med dina kunder, få deras åsikter och svara på deras förfrågningar. Som ett resultat kan du bättre förstå din publik och producera arbete som resonerar med dem.
 • Vinst på konstverk: Etsy ger konstnärer ett sätt att tjäna pengar på sina skapelser. Således kan du tjäna pengar på din passion genom att sälja dina konstverk. Dessutom kommer du att känna dig bekväm med att sälja dina konstverk på Etsy tack vare dess säkra betalningsmekanism.

För hantverkare

Etsy är den perfekta plattformen för dig om du gillar att göra saker för hand och vill visa världen vad du har skapat. Här är några fördelar som Etsy erbjuder hantverkare:

 • Sälj hantverk: Etsy har vuxit till en populär plattform där hantverkare kan sälja sina handgjorda varor. Plattformens tonvikt på handgjorda varor lockar konsumenter som värdesätter den tid, energi och kreativitet som krävs för att tillverka. Som ett resultat kan du enkelt hitta en marknad för dina produkter på en shoppingwebbplats online, oavsett om du tillverkar keramik, smycken eller halsdukar.
 • Gå med i gemenskapen: Du kan få kontakt med andra hantverkare som brinner för vad du gör när du registrerar dig på Etsy. Dessutom kan du utbyta idéer med andra hantverkare, hämta tips från dem och till och med arbeta tillsammans i projekt. Därför är det möjligt att finna stor motivation och tillfredsställelse i denna känsla av gemenskap.
 • Konvertera passionen: Etsy ger hantverkare chansen att göra sin passion till en möjlighet att tjäna pengar. Hantverk är ett bra sätt att tjäna pengar samtidigt som du gör det du gillar. Dessutom tillhandahåller Etsy verktyg och resurser för att hjälpa dig att driva och expandera ditt företag.

För småföretag

På den här plattformen kan småföretag marknadsföra sina varor, få kontakt med en världsomspännande publik och utöka sin varumärkesidentitet. Därför kan det vara din idealiska plats om du äger ett litet företag som försöker öka din webbsynlighet. Här är fördelarna som Etsy erbjuder småföretag:

 • Få tillgång till den globala marknaden: Genom att öppna en Etsy-butik kan småföretag få kontakt med en världsomspännande publik. Med mer än 90,6 miljoner aktiva köpare finns det en stor försäljningspotential i denna plattform. Dessutom kan köpare från hela världen enkelt hitta dina föremål tack vare Etsys sök- och upptäcktsmöjligheter.
 • Använd inbyggda marknadsföringsverktyg: Små företag kan använda Etsys inbyggda marknadsföringsverktyg för att marknadsföra sina produkter och dra in nya kunder. Dessa lösningar inkluderar integration av sociala medier, sponsrade listor och analyser för att övervaka framgången för din butik.
 • Få stöd för företag: Etsy är dedikerade till att hjälpa entreprenörer och kreativa sinnen där ute. Således tillhandahåller de verktyg och resurser för att stödja tillväxten av små företag. Dessa består av utbildningsresurser, säljarhjälpsgrupper och ett nätverk av andra säljare som är villiga att ge vägledning och uppmuntran.

Digitala produkter är definitivt lättare att marknadsföra än de du behöver ha lager av i en fysisk butik. Även om Etsy bara är en av plattformarna ute, finns det många plattformar för att sälja dina digitala tillgångar.

Hur man skapar en Etsy Shop

Att skapa en Etsy-butik inkluderar inga överväldigande steg. Här är stegen som du måste följa:

#1. Skapa ditt Etsy-konto

Att skapa ett konto på Etsy är det första steget för att skapa ditt företag på Etsy. Detta är ett viktigt steg eftersom det skapar ramarna för din online-verksamhet.

Här är stegen att följa:

 • Gå till Etsy hemsida och välj ”Logga in”-knappen i det övre högra hörnet på skärmen. Klicka på den för att starta processen för att skapa konto.

 • Nu kommer du att bli ombedd att registrera dig eller logga in på Etsy. Eftersom du är en ny användare, välj alternativet Registrera.
 • Ange all viktig information, inklusive e-postadress, förnamn och lösenord.

 • För att garantera säkerheten, välj ett starkt lösenord och klicka på Registrera för att skapa ditt konto.

Tänk på att du kommer att använda det här kontot för att hantera din butik samt köpa från andra säljare på Etsy. Därför rekommenderar jag starkt att du skyddar dina inloggningsuppgifter. Låt oss anta att du har skapat ditt konto framgångsrikt och nu fokuserar vi på nästa steg.

#2. Starta butiksöppningsprocessen

Efter att ha skapat ditt Etsy-konto måste du starta processen med att öppna din butik på plattformen. För att göra det, följ instruktionerna nedan:

 • Navigera till det övre högra hörnet av skärmen, där du kommer att få en gråfärgad profilikon precis bredvid kundvagnen🛒ikonen.

 • Genom att klicka på profilikonen får du en rullgardinsmeny med alternativet Sälj på Etsy, som du måste klicka på.
 • Nu kommer du att omdirigeras till en ny sida som är dedikerad till handlare. På den här sidan får du viktig information om försäljning på Etsy. Dessutom får du verktyg, framgångsberättelser och svar på vanliga frågor.

 • Jag rekommenderar att du tar lite tid och bekantar dig med denna information eftersom den kommer att ge insiktsfulla råd om hur du hanterar en lönsam Etsy-butik.
 • Innan du öppnar din butik kan du få några frågor som du kan hoppa över eller svara på.

 • När du är förberedd för nästa steg, välj Öppna din Etsy Shop. Detta tar dig till en ny sida där du kan börja sätta ihop din butik.

Observera att varje steg i denna procedur är avgörande eftersom det hjälper till att skapa Etsy Store som är redo för kunder.

#3. Ställ in inställningar för din butik

Att ställa in din butiks preferenser kommer nästa när du har startat öppningsproceduren. Detta innebär att du väljer valuta, land och butiksspråk. Dessa inställningar har en betydande inverkan på hur kunder ser din butik och hur transaktioner hanteras.

 • Butiksspråk: Att välja ett språk som du är bekant med är förnuftigt eftersom du kommer att använda det för att driva ditt företag, skapa produktbeskrivningar och interagera med konsumenter.
 • Butiksland: Etsy använder denna information för att följa lokala lagar och förordningar. Så att välja rätt land är avgörande eftersom det påverkar ett antal delar av din butik, såsom frakt och skatter.
 • Butiksvaluta: Kunder kommer att göra betalningar för sina inköp med denna valuta. Det rekommenderas att välja valutan för det land där din bank är baserad för att undvika eventuella problem med betalningshanteringen.

När dessa inställningar har gjorts, klicka på Spara och fortsätt för att gå vidare till nästa fas. Dessa inställningar kan dock justeras i efterhand om det behövs.

#4. Ange ditt butiksnamn

Att välja ett distinkt och oförglömligt butiksnamn är nästa steg i att starta en Etsy-butik. Detta är ett avgörande steg eftersom ditt butiksnamn representerar ditt företags varumärke på Etsy. Dessutom fungerar namnet som mer än bara en etikett och gör ett bestående intryck.

Tänk på följande när du bestämmer dig för ett namn för din butik:

 • Relevans: Helst bör ditt butiksnamn förmedla de typer av varor du erbjuder. Detta gör det lättare för potentiella konsumenter att snabbt förstå vad din butik erbjuder.
 • Minnesbarhet: Välj ett distinkt namn som är lätt att komma ihåg eftersom det kommer att uppmuntra kunder att återvända och hänvisa din butik till andra.
 • Enkelhet: Håll ditt butiksnamn så enkelt som möjligt så att alla kan uttala det enkelt.
 • Unikt: För att förhindra förväxling med andra företag bör ditt butiksnamn vara distinkt. Därmed kan din butik sticka ut från konkurrenterna.
 • Framtidssäker: Fundera på om du fortfarande kan använda namnet på din butik i framtiden om det blir nödvändigt att ändra eller lägga till nya produkter i din linje.
 • Jag måste påminna dig om att din Etsy-butik måste innehålla mellanslag eller skiljetecken och får inte vara längre än 20 tecken. När du har bestämt dig för ett bra namn, skriv in det i utrymmet som är avsett för ”Butiksnamn”, klicka på Spara och fortsätt.

Du kommer att bli ombedd att välja ett alternativt namn om det du har valt redan är upptaget eller inte följer Etsys policyer. Ta dig tid, kom på några namn och välj ett namn som perfekt uttrycker ditt företags identitet.

#5. Lägg till annonser i din butik

Listor är nästa stora sak du behöver inkludera när du ställer in din Etsy-butik. En lista är helt enkelt en produktsida för varje artikel som du vill sälja via denna plattform.

Etsy Produktlista består av flera komponenter:

 • Bilder: Du måste tillhandahålla skarpa, iögonfallande bilder av din produkt. Eftersom bilder är vad potentiella köpare ser först, måste de avbilda dina erbjudanden rättvist. Du kan dock använda mer än en bild för att markera olika aspekter eller perspektiv av ditt objekt.

 • Produktvideo: Lägg till en kort produktvideo för att representera din produkt mer exakt och ge den ett liv. Denna ljudlösa video kan öka försäljningen genom att bygga förtroende för din produkt.

 • Titel: Använd nyckelord som potentiella köpare kan använda för att hitta ditt föremål i titeln. Tänk på att titeln ska vara kort men ändå beskrivande.
 • Beskrivning: Din produktbeskrivning bör innehålla all relevant information. Så den bör täcka produktens egenskaper, mått, material och alla andra detaljer som konsumenten skulle ha nytta av.

 • Pris: Du måste sätta ett konkurrenskraftigt pris för din produkt. När du bestämmer din prissättning, ta hänsyn till kostnaden för tillbehören, din tid och eventuella extra kostnader samt konkurrentpriser.

 • Antal: Du kan ställa in antalet tillgängliga om du har många av samma artiklar.
 • Fraktinformation: Du måste inkludera leveransinformation, såsom destinationen du är villig att skicka till, utgångspunkten och den beräknade fraktkostnaden.

 • När du har angett alla nödvändiga uppgifter, klicka på Spara och fortsätt. För varje vara du vill sälja, gå igenom denna procedur igen genom att navigera genom Shop Manager.

Kvaliteten på din annons har stor inverkan på hur framgångsrik du är på Etsy. Exceptionella bilder, informativa beskrivningar och överkomliga priser kan dra in fler kunder och öka intäkterna.

#6. Upprätta din betalningsmetod

Att välja ditt betalningsalternativ är det sjätte steget i att skapa en Etsy-butik. Detta är ett viktigt steg eftersom det fastställer den metod med vilken du ska få betalningarna gjorda av dina kunder.

Etsy kommer att kräva att du tillhandahåller lite grundläggande information om din skattestatus. Därför kommer du att bli tillfrågad om din klassificering. Specifikt frågar den dig om du är en juridiskt erkänd organisation, en individ eller ett enskilt företag.

När du väljer en individ kommer du att behöva tillhandahålla information om dig själv, inklusive ditt land, födelsedatum, fullständigt namn, adress, telefonnummer och de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Om du har valt Företag måste du ange information om den juridiska personen, såsom den juridiska företagsplatsen, registreringsstatus, företagets registreringsnummer och arbetsgivaridentifikationsnummer (EIN).

Dessutom kräver Etsy att du väljer en nyckelkontakt för ditt företag. Därför måste du ange ägarens fullständiga namn, adress, födelsedatum och de fyra sista siffrorna i deras personnummer.

Nästa steg handlar om att ange landet där din bank är belägen. Efter detta måste du ange din banks routingnummer tillsammans med numret på check- eller sparkontot där du vill ta emot intäkterna från din Etsy-försäljning.

#7. Ställ in faktureringsmetod

I det här steget kommer du att ställa in faktureringsmetoden för din Etsy Shop. Därför måste du ha ett kredit- eller betalkort registrerat om du driver en Etsy-butik och använder Etsy Payments. Du kan förhindra förfallna fakturor genom att upprätthålla korrektheten i dina kortuppgifter.

Men det här är stegen du kan följa för att ställa in din faktureringsinformation:

 • Du måste ha ett kredit- eller betalkort för att täcka eventuella avgifter eller avgifter i samband med försäljning. Så, välj helt enkelt det kort du föredrar, oavsett om det är American Express, Visa eller MasterCard.
 • Ange din kortinformation exakt. Den innehåller din faktureringsadress, säkerhetskod, kortnummer och utgångsdatum. Verifiera din faktureringsinformation igen för att vara säker på att den är korrekt. Att ge falsk information kan leda till att din butik stängs av.
 • Du bör använda den automatiska faktureringsmetoden för att se till att allt går bra. Det betyder att när din avgiftsgräns nås, eller den första i varje månad, kommer Etsy automatiskt att debitera ditt kort. Som ett alternativ kan du välja att betala när du vill mellan den första och den femtonde varje månad.

Det är inte tillåtet att använda ett icke-återladdningsbart kontantkort som din huvudsakliga eller enda betalningsform. Å andra sidan kan du alltid använda ett icke-återladdningsbart kontantkort för att manuellt betala din faktura. Jag rekommenderar starkt att du kollar på Different Etsy avgiftersom du kommer att debiteras för listning, fraktetiketter, transaktioner, annonsering och mer.

#8. Upprätta butikssäkerhet

Innan du öppnar din Etsy-butik är detta det sista avgörande steget att slutföra, där du måste säkerställa säkerheten. Här är stegen du behöver gå igenom:

 • För att förbättra säkerheten använder Etsy ett tvåfaktorsautentiseringssystem. Du är fri att välja ditt favoritsätt för autentisering, vilket inkluderar att använda en autentiseringsapp, skicka ett SMS eller ringa ett telefonsamtal.

 • Om du vill använda autentiseringsappen gör Etsy det enklare för dig att göra det genom att erbjuda en länk för att ladda ner appen för iOS eller Android. Efter installationen kommer Etsy att be dig skanna en QR-kod med din smartphone. Därför måste du använda autentiseringsappen varje gång du vill ansluta till ditt onlineföretag.
 • Etsy ger dig unika säkerhetskoder när du skannar QR-koden. I den osannolika händelsen att du förlorar åtkomsten till autentiseringsappen fungerar dessa koder som en säkerhetskopia. Det är viktigt att ladda ner och lagra dessa koder på ett säkert sätt eftersom de bara kommer att visas en gång.

Att upprätthålla säkerheten är lika viktigt som att sätta upp din Etsy-butik. Låt oss gå vidare till det sista steget, där du måste slutföra din butik.

#9. Granska och öppna din butik

När du är klar med att ställa in säkerheten för din butik klickar du på knappen Öppna din butik. Knappen blir svart, som tidigare var grå. När det är svart indikerar det att du kan öppna din butik.

Jag rekommenderar att du granskar din butik innan du öppnar den och fixar all information som du tror är felaktig eller saknas. Efter att allt är satt upp och undersökt kan du börja sälja! För att formellt öppna din butik för allmänheten, klicka på Slutför.

Du kommer att kunna komma åt din butik i två olika URL-format:

 • https://www.etsy.com/shop/nameofyourshop
 • https://nameofyourshop.etsy.com

Underbar! Du har framgångsrikt skapat din första butik på Etsy. Låt oss nu titta på några ytterligare förbättringar så att du effektivt och lönsamt kan driva din butik.

Läs också: Den kompletta guiden till e-handel

Etsy butiksoptimering

Att inrätta butiken betyder inte att allt står på spel. Det finns några steg som hoppades över när du initialt satte upp butiken. Nu måste du konfigurera dessa steg eller inställningar för att köra din Etsy-butik korrekt. Här är de saker du behöver ta hand om:

Om avsnitt

Fyll i avsnittet Om för att förbättra din marknad och kundupplevelse och, som ett resultat, din Etsy SEO. Ange din personliga biografi och butiksberättelse i butikschefen.

För att engagera din publik, tillhandahåll en biografi, din roll i butiken och ett foto på dig själv. Dela dessutom historien om ditt varumärke i avsnittet Story och använd organiska long-tail-sökord som framhäver ditt unika säljförslag. Det finns alltid verktyg som du kan använda för inspirerande varumärkesberättelser!

Butikspolicy

Upprätta personliga butikspolicyer i butikschefen för att se till att Etsy-kunder och säljare är överens och för att bygga upp förtroende. Porto, betalningsmetoder, återbetalningar, byten och avbokningar ingår i detta. Det krävs genuint skrivande för att följa GDPR.

Här är lite viktig information som Etsy butikspolicy inkluderar:

 • Behandlingstid
 • Betalningsalternativ
 • Retur- och bytespolicy

Olika kanaler

Marknadsför din butik på olika sociala mediekanaler och öppna ett konto för din butik på Facebook, Instagram och Pinterest. Använd butikshanteraren för att upprätta en förbindelse med olika kanaler. Dessutom kan du dela listorna direkt från listorna i olika sociala medier.

När du marknadsför, se också till att du kan ge kundsupport och återgå till eventuella kundklagomål och frågor. Kundtjänst på sociala medier är ett sätt att förbättra varumärkesförtroendet och samtidigt säkerställa nöjda kunder!

Språkinställningar

För förbättrad Etsy SEO och betyg, håll språket konsekvent i dina produkter. Det finns ett standardspråk för att lista titlar, beskrivningar, taggar och nyckelord i din Etsy-butik. Du kan dock inkludera ytterligare nio språk i din butik från alternativet för butikschef.

Produktionspartners

När du säljer POD-varor på Etsy, glöm inte att registrera dina partners för att förhindra kontoavstängning. Tja, du kan dölja din partners information under butiksinställningsprocessen. Du kan få sticken genom att navigera till Butikshanteraren > Inställningar > Produktionspartners och redigera denna information när som helst.

Låt oss nu lära oss hur SEO kan förbättra en Etsy Shops effektivitet

Vikten av SEO för att optimera Etsy Shop

Att förbättra tillgängligheten och upptäckbarheten för varor från Etsy-butiker är mest beroende av sökmotoroptimering.

Så här kan SEO förbättra produkterna som erbjuds i en Etsy-butik:

 • Produkttitel: Du kan enkelt öka upptäckbarheten för dina produkter genom att inkludera relevanta sökord och nyckelfraser i titlarna. Om du till exempel erbjuder en handgjord blomstervas kan en titel som ”Handgjord elegans: Artisanal Ceramic Flower Vase for Home Decor” hjälpa dig att få en högre ranking på grund av frasen Keramisk blomvas.
 • Produktbeskrivning: Skapa grundliga, informativa och fängslande produktbeskrivningar som förklarar artikeln och innehåller lämpliga sökord. Så en beskrivning för en anpassad plånbok kan innehålla information om de komponenter som används, designprocessen och eventuella unika försäljningsargument.
 • Produkttaggar: Använd produkttaggar som korrekt förmedlar de väsentliga funktionerna, komponenterna och applikationerna. Till exempel kan taggar som ”hållbara köksredskap”, ”bamburedskap” och ”plastfria köksredskap” hjälpa shoppare att hitta sin miljövänliga utrustning.
 • Produktvarianter: SEO-optimering kan också tillämpas på listor för artiklar med olika storlekar, färger och stilar. Detta gör att kunderna kan hitta exakt den produktvariant som de letar efter. Till exempel kan varje sort av dina handstickade halsdukar ha sin egen uppsättning optimerade sökord.
 • Tillkännagivande och bio: Presentera din Etsy-butik med en fängslande historia och biografi genom att betona unika försäljningsargument och viktiga nyckelord. Så om du är specialiserad på handgjord keramik, inklusive nyckelord som hantverkskeramik och handgjord keramik, kan meddelanden i butik vara effektiva.
 • Kundrekommendationer: Motivera nöjda kunder att lämna positiva recensioner förutom att förbättra din butiks rykte. En produkt som har fått flera femstjärniga recensioner, till exempel, kan dyka upp högre i sökresultaten.
 • Sociala medier och externa länkar: Överväg att använda sociala medier och andra kanaler för att marknadsföra din Etsy-butik och dina varor. Länkar från andra webbplatser till din Etsy kan öka dess auktoritet i allmänhet och påverka dess position i sökmotorn.
 • Sökordsforskning och övervakning: Fortsätt att undersöka relevanta sökord och uppdatera de tidigare med de populära sökorden. Använd SEO-verktyg för att övervaka hur ditt företag rankas för populära sökfraser i din nisch.

Låt oss nu fokusera på några ytterligare tips för att försegla framgången för din Etsy-butik som du har arbetat med.

Strategier för att öka försäljningen på Etsy

Efter SEO-optimering kan du förbereda din butik för marknadsföring och öka försäljningen med hjälp av olika strategier. Här är några tips som är riktigt effektiva:

 • Högkvalitativa bilder: Utnyttja bilder av hög kvalitet genom att investera i professionell fotografering. Pixelperfekta bilder med olika vinklar kan bygga förtroende för dina produkter.
 • Produktkategorisering: Placera dina produkter i rätt kategorier för att göra dem lättare att hitta.
 • Specialerbjudanden: Kör specialerbjudanden, rabatter, giveaways och ge kuponger för att locka fler kunder till din butik. Dessutom, missa inte säsongens trender och erbjuda produkter efterfrågade för speciella tillfällen.
 • Konkurrenskraftig prissättning: Kunder på Etsy jämför ofta prissättningen av samma produkter från olika säljare, varför prisoptimering är integrerad. Att ha konkurrenskraftiga och vettiga priser kan därför göra din butik mer tilltalande.
 • Frakt- och returpolicyer: Skapa flexibla frakt- och returpolicyer för att skapa förtroende hos dina kunder. Erbjud en rad fraktalternativ, som internationell frakt, som kommer att skapa en världsomspännande kundbas. För vissa produkter kan du erbjuda fri frakt, eftersom kunder ofta söker efter det här alternativet.
 • Använd Etsy-annonser: Du kan rikta in dig på vissa sökord och nå en större målgrupp med Etsy Ads. Så börja med en blygsam budget och gör justeringar när du upptäcker vad som passar bäst för din butik.
 • E-postmarknadsföring: Skapa en e-postlista med potentiella kunder och informera dem om dina butiksuppdateringar, erbjudanden, nya varor och mer.
 • Kontinuerlig förbättring: Övervaka konsumentfeedback och butiksprestanda regelbundet. Dessutom, anpassa din taktik i ljuset av vad som lyckas och vad som misslyckas. Eftersom Etsy erbjuder statistik kan du följa utvecklingen av din butik.

De ovan nämnda strategierna kommer gradvis att öka försäljningen och nå en större publik på Etsy. Men framgång på Etsy kräver tålamod och uthållighet. Fortsätt därför att finslipa din strategi och göra justeringar av det ständigt föränderliga e-handelsscenariot.

Läs också: Bästa Shopify-prenumerationsappar för att växa ditt onlineföretag

Slutgiltiga tankar

Som du kan se är det några enkla steg och lite ansträngning involverade i att starta en Etsy-butik och förvandla din passion till vinst. Dessutom finns det inga komplexa krav som borde hindra dig från att komma in på denna marknadsplats.

Ändå kan några små förändringar i din butik ha stor skillnad i ditt varumärkes image och intäkter. Jag tror att du kan trivas i den här branschen och göra ett bra, långvarigt intryck om du noggrant följer de ovan nämnda stegen och förbättringsteknikerna.

Nästa steg, nu när du har startat butiken, är det dags att fokusera på att få in dessa försäljningar! Här är din guide till Etsy SEO: Hur man flyttar från listor till försäljning.