Hur man skaffar EPIX Now gratis provperiod

Spread the love

På grund av populariteten och det breda utbudet av alternativ har mediastreamingplattformar varit på frammarsch. En av de mest populära streamingplattformarna är EPIX Network. Nu, innan du betalar prenumerationsavgiften, är det naturligt att användaren vill veta om EPIX Now gratis provperiod. Om du har kollat ​​på webben och försökt hitta rätt resultat för att aktivera din EPIX 7 dagars kostnadsfria provperiod, läs artikeln till slutet. Som du kanske är medveten om kan plattformen streamas i olika tjänster. Så den här artikeln kan tas som ett resultat av söktermer som EPIX gratis provversion DirecTV, EPIX gratis provversion Hulu eller EPIX gratis provversion Amazon.

Hur man skaffar EPIX Now gratis provperiod

Här ger vi dig en fullständig guide om hur du får gratis provperiod på EPIX Now.

Kort introduktion till EPIX och EPIX Now

En kort introduktion till plattformarna EPIX och EPIX Now ges i det här avsnittet. Du kan få en uppfattning om streamingtjänsten för att bestämma dig för att använda den kostnadsfria provperioden. Det bör noteras att denna tjänst endast är tillgänglig i USA.

EPIX Streaming Network

EPIX är en av de ledande virtuella streamingtjänsterna baserade i USA med 24/7-tjänst. Det är ett kabel-TV- och satellitnätverk som ägs av Epix Entertainment LLC. Funktionerna på plattformen listas enligt nedan.

 • Plattformen streamar ett enormt antal filmer och serier, och mer än 800 filmer är tillgängliga för medlemmarna.
 • Den innehåller också ett enormt bibliotek med Hollywood-filmer som har medieinnehåll från olika domäner och genrer. Genom att få EPIX Now gratis provversion kan du titta på innehåll från biosläpp, filmer, dokumentärer, titelinnehåll, musik, komedispecialer och mycket mer.
 • Medieinnehållet inkluderar även filmer med populära titlar, samtida releaser och originalprogram.
 • Kanalerna i kabelabonnemanget är annonsfria och säkerställer oavbruten streaming.
 • Plattformen stöder även tjänsten VOD eller Video-On-Demand.
 • Premiumkabel-TV-nätverket, som är EPIX, kommer med ett paket med fyra kanaler. Dessa kanaler är EPIX, EPIX 2, EPIX Hits och EPIX Drive-In.

EPIX Now App

EPIX Now är appversionen av EPIX-plattformen och innehåller allt innehåll som är tillgängligt i EPIX-nätverket. Appen är skapad av MGM eller Metro Goldwyn Mayer, vars mål är att tillhandahålla allt medieinnehåll i en gemensam streamingplattform.

Du behöver inte ha en prenumeration på EPIX Network för att komma åt innehållet i appen. Du kan titta på innehållet gratis med ett kabel-tv-abonnemang eller via live-tv-tjänsten online.

Kompatibla enheter för strömmande EPIX-nätverk

Listan över enheter som EPIX Now-appen är kompatibel med och EPIX Now gratis provversion kan nås visas nedan. Du kan använda Smart TV för att få en bättre streamingupplevelse genom att använda vilken tjänst som helst som EPIX gratis provversion Amazon.

 • iOS-enheter – iPhone och iPad.

 • Android – telefon och surfplatta.

 • Smart TV – Apple TV, Amazon Fire TV och Android TV.

 • Media Device- Roku Player, Roku TV och Chromecast TV.

 • Konsoler – Xbox One och PlayStation 4.

 • TiVo

EPIX-strömningstjänster

För att använda den kostnadsfria provperioden och streama innehåll i EPIX Network kan du prenumerera på någon av streamingtjänsterna som ges här.

 • Officiella webbplatser- Registreringen för att få tillgång till EPIX 7 dagars gratis provversion kan göras på de officiella webbplatserna med standardwebbläsaren på Windows PC. Detta skulle hjälpa till att skaffa en veckas gratis provperiod på nätverket.

 • DirecTV Stream- DirecTV-plattformen stöds av AT&T-plattformen och har otaliga on-demand- och live-TV-streamingtjänster. Bastjänsten kan erhållas för $54,99 per månad och EPIX Network kan användas gratis i tre månader. Efter att den kostnadsfria provperioden för DirecTV för EPIX är slut kan du betala 6,00 USD per månad för att komma åt nätverket.

 • SlingTV- Grundplanen för tjänsten är tillgänglig för $35,00 och alla fyra kanalerna i EPIX-paketet kan erhållas för $5,00 varje månad. Den här tjänsten liknar den för EPIX gratis provversion Hulu.

 • Amazon Prime Video – Amazon Prime Video-tjänsten är tillgänglig gratis i 30 dagar på de flesta plattformar. Tillsammans med detta ingår en veckas EPIX Now gratis provperiod, varefter ett pris på $12,99 per månad debiteras. Alternativt kan du använda erbjudandet från Amazon-tjänsten där EPIX gratis provperiod Amazon ersätts med en 3-månaders prenumerationsplan för $3,99 per månad.

 • Philo-Philo är den billigaste live-tv-tjänsten tillgänglig online för bara 25,00 USD per månad. Den innehåller 60 kanaler varav strömmande innehåll kan vara antingen on-demand eller live-tv-program. Den 7-dagars gratis provperioden ingår i paketet och senare tillkommer en avgift på $6,00 per månad. För detta ändamål måste EPIX-kanalerna läggas till som tillägg till baspaketet.

 • fuboTV- FuboTV är en streamingplattform dedikerad exklusivt till live-TV-program. Den kostnadsfria testversionen av denna tjänst är i en vecka och sedan tillkommer en avgift på 5,99 USD per månad för EPIX-paketet med EPIX 2- och EPIX Hits-kanaler.

 • YouTube TV – YouTube TV är en streamingplattform som stöder ett bredare urval av kanaler tillsammans med förstklassiga DVR-funktioner. En 14-dagars gratis provperiod läggs till för nätverket, men som YouTube TV-prenumerant kan du använda 30-dagars EPIX Now gratis provperiod. När provperioden löper ut är kanalerna tillgängliga för 6,00 USD som ett tillägg till basplanen.

 • DISH– DISH-tjänsten ger en gratis provperiod på 30 dagar och sedan läggs en avgift på $7,00 per månad till för tjänsten.

 • Spectrum TV – Spectrum TV tillhandahåller EPIX-kanaler för 5,99 USD per månad.

 • Conway Cooperation – Ett pris på $6,95 per månad tas ut för att streama EPIX-kanalerna i Conway Cooperation-tjänsten.

 • Version FiOS – Version FiOS strömmar EPIX-kanalerna för $15,00 per månad.

 • Hulu – Ett alternativ till att använda kabeltjänster för att få EPIX 7 dagars gratis provperiod, du kan använda Hulu-tjänsten. EPIX gratis provversion Hulu tillhandahåller oklippt och kommersiellt fritt medieinnehåll.

 • Andra tjänster- EPIX-plattformen kan strömmas i andra tjänster som Comcast Xfinity, Cox och AT&T TV NOW liknande att använda EPIX gratis provversion DirecTV-plattformen.

Bästa alternativet för att använda EPIX Network

Baserat på priset på tjänsten och mångfalden av kanaler som tillhandahålls, kan EPIX gratis provversion Amazon göras på Amazons streamingtjänst kan antas för att få följande fördelar.

1. Du kan registrera dig för Amazon-kanalerna i Amazon Prime Video-plattformen för att få den mest kostnadseffektiva metoden. Detta skulle också hjälpa till att upprätthålla en anständig bildkvalitet för att streama innehållet.

2. Amazon-kanalen gör det möjligt att streama innehåll på två smarta TV-apparater samtidigt även när du använder EPIX Now gratis provprenumeration.

EPIX gratis provperiod

Den kostnadsfria testversionen av standard EPIX Network är inte relaterad till EPIX Now-appen och den kostnadsfria provperioden i en vecka är tillgänglig oavsett om användaren har ett konto på EPIX-plattformen. Den kostnadsfria provperioden låter användaren få tillgång till allt medieinnehåll som annars kräver en prenumerationsavgift.

EPIX Now-appen ger en gratis provperiod till alla registrerade användare och perioden för den kostnadsfria provperioden kan ändras baserat på den serviceplan som användaren antagit. Medieinnehållet på nätverket kan vara tillgängligt under en period på minst två månader eller mer. Innehållet i plattformen uppdateras regelbundet så att användaren får maximal nytta.

Som nämnts tidigare kan EPIX-plattformen streamas med hjälp av något av alternativen som ges här.

 • Använda abonnemangsplanen för alla TV- och digitalleverantörer som ett tredjepartsabonnemang hos kabelleverantörer. DirecTV-prenumerationen är att föredra för att använda EPIX Now-appen i smarta TV-apparater som kräver sladdklippstjänster.
 • Installera EPIX Now-appen på olika enheter och använda inloggningsuppgifterna för det registrerade kontot. För att använda appen är Fire Stick 4k-enheten att föredra, eftersom den ger maximal bildkvalitet.

Så här får du tillgång till gratis provversion på EPIX-plattformen

Metoden för att få EPIX Now gratis provperiod diskuteras i det här avsnittet.

Alternativ I: Genom EPIX Now Tidal

EPIX-plattformen har integrerats med Tidal-nätverket och metoden att registrera kontot på webbplatsen och använda det i EPIX Now-appen diskuteras i detta avsnitt.

Steg I: Skapa ett konto för gratis provperiod

Det första steget för att få EPIX 7 dagars gratis provperiod är att skapa ett konto för att använda EPIX Network. Du kan använda webbplatsen EPIX Now Tidal för att skapa ditt konto som liknar EPIX gratis provversion Hulu för detta ändamål.

1. Besök EPIX nu Tidal hemsida och klicka på knappen Acceptera alla cookies för att tillåta cookies.

2. Klicka på alternativet Starta gratis provperiod i avsnittet Kom igång.

3A. Skriv din e-postadress eller ditt användarnamn i fältet och klicka på knappen Fortsätt.

3B. Använd något av användarkonton som Facebook för att skapa ditt konto.

4. Ange uppgifterna, som är lösenord och födelsedatum i fälten, och klicka på knappen Registrera dig för att registrera dig på webbplatsen.

Därför är det så här du kan få EPIX 7 dagars gratis provperiod.

Obs: Eftersom smartphones inte har samma inställningsalternativ och de varierar från tillverkare till tillverkare, se därför till att de har rätt inställningar innan du ändrar några. Här har vi visat att stegen utfördes på Samsung Galaxy-telefonen.

Steg II: Ladda ner EPIX Now-appen

Nästa steg för att få tillgång till EPIX Now gratis testversion är att installera EPIX Now-appen på din streamingenhet. Appen kan installeras från Google Play Store, iTunes, Amazon och Roku-enheter och du kan använda referenserna från alla tjänster som EPIX gratis provversion DirecTV.

1. Svep försiktigt skärmen på din Android-telefon uppåt och tryck på appen Play Butik.

2. Sök efter EPIX Now-appen i sökfältet och tryck på lämpligt resultat.

3. Tryck på knappen Installera på appen och vänta tills den är installerad på din telefon.

Steg III: Slutför betalningsprocessen

Det sista steget är att slutföra betalningen och streama innehållet i nätverket på enheten. Det bör noteras att betalningsuppgifter krävs för att få tillgång till den kostnadsfria provperioden. Du kommer dock inte att debiteras förrän du använder streamingplattformen efter att den kostnadsfria provperioden har löpt ut.

1. Öppna EPIX Now-appen från huvudmenyn.

2. Logga in på ditt registrerade konto med hjälp av kontouppgifterna.

3. På betalningssidan, lägg till lämplig betalningsmetod och ange information om ditt bankkonto.

4. Använd plattformen för att söka och titta på innehållet.

Alternativ II: Genom Epix Now

Om det tidigare alternativet för att få EPIX Now gratis testversion är tidskrävande och komplicerat, kan du välja det här alternativet för att använda den officiella webbplatsen.

1. Öppna den officiella webbplatsen för Epix Now hemsida och klicka på knappen Se tillgängliga erbjudanden.

2. Ange e-postadressen och skriv ett lämpligt lösenord i fälten för att skapa ett konto.

3. På betalningssidan klickar du på knappen Fortsätt i alternativet för månadsplanen.

4. Ange bankbetalningsuppgifterna i fältet och klicka på OK-knappen.

5. Slutför Captcha-verifieringen och klicka på knappen Prenumerera nu.

6. Som förklarats tidigare, använd inloggningsuppgifterna för tjänsten som EPIX gratis provversion Hulu du har använt för att logga in på EPIX Now-appen på din streamingenhet.

Hur man avbryter prenumeration inom den kostnadsfria provperioden

Betalningsinformationen skaffas vid tidpunkten för registrering på EPIX-plattformen för att säkerställa att användaren debiteras efter att EPIX 7 dagars kostnadsfria provperiod löper ut. Om prenumerationen på plattformen inte avbryts inom uppsägningsfristen, som är 24 timmar före utgången av den sju dagar långa provperioden, kommer användaren att behöva betala prenumerationsavgiften. Kontot förnyas till en betald prenumeration och avgifter tas ut för användningsperioden efter EPIX Now gratis provperiod.

Paketet för EPIX-nätverket kan antingen vara en månatlig förnyelse med ett pris på 5,99 USD per månad. Denna plan är densamma oavsett vilken enhetsplattform som EPIX Now-appen streamas på. Alternativt kan du använda planen med Tidal premium-prenumerationen för vilken avgiften är $12,99 per månad.

Alternativ I: På Android-enheter

Metoden för att avbryta prenumerationen du har köpt från tjänsten som EPIX gratis provversion DirecTV på Android-enheten ges här.

1. Öppna appen Play Butik genom att följa instruktionerna som nämnts tidigare.

2. Klicka på profilikonen i det övre högra hörnet på huvudsidan.

3. Klicka på alternativet Betalningar och prenumerationer.

4. Klicka på alternativet Prenumerationer.

5. Klicka på fliken EPIX Now-prenumeration och tryck på alternativet Avbryt prenumeration.

6. Följ instruktionerna på skärmen för att avsluta prenumerationen på tjänsten.

Alternativ II: iOS-enheter

Om du vill avbryta prenumerationen på en iOS-enhet som iPhone eller iPad, följ instruktionerna här.

1. Öppna appen Inställningar och välj ditt konto som är kopplat till iTunes-kontot.

2. Öppna alternativet iTunes & App Store och logga in på ditt konto med Apple-ID:t.

3. Klicka på alternativet Visa Apple-ID i popup-fönstret.

4. Klicka på alternativet Prenumerationer och tryck på EPIX Now-appen i prenumerationslistan.

5A. Tryck på alternativet Avbryt prenumeration för att avbryta EPIX Now gratis provperiod.

5B. Om alternativet Avbryt prenumeration inte är tillgängligt, stäng av alternativet Automatisk förnyelse.

Alternativ III: iTunes (på webbläsaren)

Om du inte kan komma åt appen Inställningar för iOS-enheter med det föregående alternativet, kan du följa instruktionerna här för att avbryta prenumerationen. Detta skulle avbryta prenumerationen du har gjort med någon tjänst som EPIX gratis provversion Hulu med iTunes-kontot i en webbläsare.

1. Gå till iTunes webbplats och logga in på ditt konto.

2. Klicka på menyraden och klicka på alternativet Mitt konto.

3. Logga in på ditt konto och klicka på alternativet Visa konto.

4. Klicka på alternativet hantera inställningar.

5. Klicka på EPIX Now-appen och klicka på knappen Redigera.

6. Klicka på alternativet Avbryt prenumeration.

7. Bekräfta åtgärden för att avsluta din prenumeration.

Alternativ IV: Amazon Appstore

Metoden för att avbryta EPIX 7 dagars gratis provprenumeration på EPIX Now-appen på din Amazon Appstore-plattform ges nedan. Eftersom denna app också är tillgänglig som en kanal i Amazon Prime Video-plattformen. Du kan använda metoden för att enkelt avbryta prenumerationen från EPIX gratis provperiod Amazon till tjänsten efter EPIX Now gratis provperiod.

1. Starta Amazon Appstore app och logga in på ditt konto.

2. Välj EPIX Now-appen i prenumerationslistan.

3. Stäng av alternativet för automatisk förnyelse.

Alternativ V: Apple TV

Metoden för att avbryta ditt abonnemang som gjorts med en streamingtjänst som EPIX gratis provperiod DirecTV på EPIX Now-appen på din Apple TV beskrivs nedan. Du kan följa instruktionerna för att avsluta prenumerationen i en liknande Smart TV eller TV med en mediaenhet.

1. Gå till Inställningar och välj alternativet Konton.

2. Välj alternativet Hantera prenumerationer i avsnittet Prenumerationer.

3. Välj EPIX Now-appen i listan.

4. Välj alternativet Avbryt prenumeration.

Alternativ VI: Roku-plattformen

Om du använder Roku-plattformen för att använda EPIX Now-appen kan du följa instruktionerna för att avbryta prenumerationen på plattformen.

1. Navigera till Roku webbplats och logga in på ditt konto.

2. Klicka på alternativet Hantera dina prenumerationer.

3. Klicka på EPIX Now-appen och klicka på alternativet Avsluta prenumeration.

Alternativ VII: Kundsupport

Som en sista utväg för att avbryta den kostnadsfria provperioden för EPIX Now kan du försöka kontakta supportteamet för EPIX Now för att begära att avbryta din prenumeration.

Du kan skicka ett mejl till [email protected] och be dem att säga upp din prenumeration.

Om prenumerationsavgiften debiteras trots att du har sagt upp prenumerationen kan du prova att kontakta appbutikens kundsupportrepresentant. Du kan förklara problemet för dem och fråga om återbetalning av betalt medlemskap. I de flesta fall, om prenumerationen inte avbryts inom deadline, kan pengarna inte återbetalas. Men om du debiteras efter att du avslutat prenumerationen kan du begära att de avslutar prenumerationen helt och fråga om du är berättigad till återbetalning.

***

Metoden för att få EPIX Now gratis provperiod och de associerade termer som EPIX gratis provperiod Amazon diskuteras i artikeln. Nämn också vilken av dessa tjänster som är att föredra för att få EPIX 7 dagars gratis provperiod. Och om du har ett förslag eller en fråga, vänligen lämna det i kommentarsfältet.

  Så här inaktiverar du avstängt PlayStation-konto