Hur man ökar en Discord-server

Är du redo att ta Discord till nästa nivå? Oavsett om du är en Discord Nitro-användare eller inte så finns det goda nyheter för dig, du kan boosta din Discord-server och få ut mer av den.

Lås upp din potential för spelströmning med nya förmåner! Fortsätt läsa för att se hur du kan boosta en server och vad du kan förvänta dig när du går för Boost.

Discord Nitro

För de som betalar $9,99 per månad eller $99/år-prenumerationen inkluderar Discord 2 serverboostar och sedan 30% rabatt på alla andra köpta boosts. Om du har Discord Nitro Classic kommer du inte att få de medföljande serverförstärkningarna, men det kostar bara 4,99 USD/månad

Guide för att boosta en server

Om du är redo att ge din Discord-server ett uppsving, följ de enkla instruktionerna nedan:

a – Välj den server som ska förstärkas

Först måste du välja vilken server du vill boosta. När du är på den servern, gå till rullgardinsmenyn Serverinställningar och klicka på knappen Server Boost.

b – Bekräfta Boosts och Perks

När du har valt Boost-knappen ser du en ny skärm. Detta visar de förmåner du har för närvarande samt antalet Server Boosts som redan tillämpats för den här servern.

Om allt verkar legitimt, bekräfta det genom att klicka på knappen Boost This Server.

Tänk på att den här skärmen också ger dig möjligheten att ”ge bort Nitro” till någon annan. Om du känner dig generös kan du först klicka på den här knappen.

c – Bekräftelsesida (igen!)

Discord vill verkligen se till att du vet vad du registrerar dig för, så du måste bekräfta igen.

Efter att ha klickat på bekräftelseknappen kommer de att fråga dig en gång till. Det här är din chans att backa om du har funderingar.

Discord vet att du menar allvar med att boosta en server. De vill bara se till att du boostar den rätta. Om allt fortfarande är korrekt, tryck på Boost-knappen en sista gång.

Du bör dock veta att du inte kan överföra denna Boost till en annan server på sju dagar om du boostar den här.

d – Välj ditt boostnummer

Letar du efter flera booster?

Efter bekräftelseskärmen är platsen att göra det.

Discord ber dig att välja hur många ökningar du vill ha för denna server. Men oroa dig inte! Du kan se delsumman innan du faktiskt betalar för den.

För att ändra antalet serverförstärkningar, välj plus- eller minussymbolen i fönstret.

e – Betalningsinformation

Du är nära mållinjen, men du måste ta hand om några detaljer först – nämligen din faktureringsinformation.

Discord ger dig en fullständig uppdelning av din nuvarande räkning tillsammans med Boost-köpet så att det inte blir några överraskningar. Det är dock en förkortad uppfattning. Om du behöver mer information kan du klicka på knappen Detaljer.

Detta praktiska fönster låter dig också bekräfta din kreditkortsinformation för att betala för köpet. Som Discord-användare är informationen förifylld.

Du får också de juridiska sakerna för Discords användarvillkor. Läs den väl och klicka på rutan ”Jag godkänner”.

När du är bra med allt som visas på betalningssidan, klicka på knappen Köp för att slutföra din Boost.

Om allt går smidigt, är nästa skärm du ser en som firar din nya Server Boost.

Grattis!

Upplåsbara nivåer och förmåner

Varje olåst nivå kommer med en mängd förmåner. Men du behöver folk som använder sina Server Boosts mot din server för att detta ska fungera.

Så här ser nivåfördelningen ut:

Nivå 1 med 2 serverförstärkningar

Först får du 50 extra Emoji-slots som tar upp din totala summa till 100 emojis. Du får också en söt 128 Kbps boost i ljudkvalitet. Dessutom får dina livestreamar ett uppsving också. Du tittar på en bump upp till 720P 60 FPS för Go Live. Till råga på det erbjuder Discord nu 3 dagars arkivalternativ för trådar och deras senaste aktivitet.

Du får också en bakgrund för kundserverinbjudan samt en animerad serverikon.

Nivå 2 med 15 serverförstärkningar

När du låser upp nivå 2 får du alla förmåner från nivå 1 och lite till. Du får 50 fler emoji-slots för totalt 150 när du inkluderar nivå 1 också. Du får också bättre ljudkvalitet vid 256 Kbps och dina Go Live-strömmar får ytterligare ett uppsving till 1080P 60FPS.

Nivå 2 ger dig dessutom en serverbanner samt en uppladdningsgräns på 50 MB till servern för alla medlemmar, möjligheten att skapa privata trådar och ett 1 veckas arkivalternativ för senaste aktivitet i trådar.

Nivå 3 med 30 serverförstärkningar

Som du kanske redan har gissat ger Nivå 3 dig all tillgång till allt som kommer på de tidigare nivåerna. Men antalet emojis hoppar upp till 250 med ytterligare 100 tillagda för den här nivån. Du får också en annan bump i ljudkvalitet vid 384Kbps.

Du kan verkligen inte gå längre för Go Live-streamingkvalitet, så Discord ger dig en högre uppladdningsgräns. Nivå 3 ger dig också tillgång till en vanity URL som du kan använda som du vill. Använd valfri fras, sifferkombination eller ord för att länka till din server.

Takeaway

Det är en enkel process att lägga till boost till en server och låsa upp fantastiska förmåner i processen. Discord erbjuder också prenumerationsförmåner för alla Server Boost-köp. Och du kan flytta din boost från en server till en annan efter nedkylningsperioden.

Discord fungerar bara när samhället kommer samman som ett team. Så om du hittat din favoritserver är det dags att stödja dem med en boost eller två. Låt oss veta allt om dina Discord-relaterade aktiviteter i kommentarsfältet nedan.