Hur man länkar Trello-kort över brädorna

Spread the love

Trello, ett projektledningsverktyg baserat på Kanban, använder kort och listor för att gruppera komplicerade uppgifter i en logisk sekvens. Trello är en samarbetsapplikation som delar upp dina projekt i styrelser. Det ger dig en snabb överblick över vad som arbetas med, vem som arbetar med det och var det befinner sig i processen. Trello är en omtyckt, okomplicerad och användarvänlig samarbetsapplikation som gör att du kan ordna projekt och allt som hör till dem i styrelser. Dessutom kan du också länka Trello-kort över linjer. Hur många Trello-brädor och kort tillhör du? Responsen är mycket för många av er! Att underhålla alla dina styrelser kan bli extremt svårt när du arbetar med många projekt eller med många team. Du kan också ha ditt Trello-länkkort till ett annat kort, så att du kan hitta dig själv att byta mellan brädor ofta och kanske glömma vilket kort som innehåller vilket kort. Här kommer vi att gå igenom några metoder för hur du kan länka Trello-kort över gränserna.

Hur man länkar Trello-kort över brädorna

Fortsätt läsa artikeln för att veta hur man länkar kort mellan brädor i Trello.

Funktioner hos Trello-kort

Trello är en visuell lösning som utrustar ditt team för att hantera alla projekt, arbetsflöden eller uppgiftsspårning.

  • Genom att använda kortomslag och färger kan Trello-brädor och kort göras ännu mer estetiskt tilltalande. Du kan konfigurera frontpanelens display på dina Trello-kort med antingen dina egna foton eller bilder från Unsplash-galleriet. Välj helt enkelt Cover från menyn som visas på kortets baksida för att avgöra om du vill att bilagan ska visas ovanför kortets namn, som det gjorde tidigare.
  • Trello är ett visuellt tilltalande och välorganiserat sätt att hantera projekt och uppgifter, men ibland kan dina projektbrädor bli fulla av för många kort. Avancerade checklistor gör att du tydligt kan kartlägga dessa rörliga bitar när du vill dyka in i detaljerna för en uppgift eller har många förfallodatum och parter inblandade i att utföra nämnda aktivitet.
  • Butler är den enda Trello-funktionen som verkligen kommer att förändra ditt sätt att arbeta. Du kan minska repetitivt arbete genom att ställa in automatisering, regler och instruktioner på dina Trello-brädor med hjälp av Butler.
  • Dina ögon kanske fortfarande känner ansträngningen av ditt arbete när du arbetar på din högsta produktivitetsnivå. Trello-appen för iOS och Android har en mörklägesfunktion som du kan aktivera.
  • Även om produktivitet och effektivt samarbete är pågående projekt, kan du positionera dig själv för att arbeta effektivt från var som helst i världen med lite tid och ansträngning. Trello är packad med användbara verktyg som kan hjälpa dig att göra mer med mindre ansträngning.
  18 bästa alternativ för Wayback-maskin

Steg för att länka Trello-kort över brädorna

Följ de givna stegen.

1. Öppna menyn till höger på WIP-tavlan, klicka på Mer och klistra sedan in URL:en i länken till denna tavla.

2. Skapa en ny lista som heter Flytta till WIP och klistra in URL:en som ett nytt kort på idétavlan.

Obs! Ett speciellt kort som länkar till WIP-kortet finns tillgängligt. Trello genererar automatiskt en miniatyrbild av tavlan, vilket gör den mycket lätt att hitta och attraktiv att titta på.

3. För att hålla båda korten anslutna, kopiera tavlan till idétavlan och lägg den i en ny lista på WIP för att hålla båda styrelserna anslutna. Kortlänkarna gör det enkelt att byta mellan de två Trello-brädorna.

Det är enkelt att ansluta Trello länkkort mellan kort. Det är inte svårt eller förvirrande att hantera flera Trello-brädor. Du kan sätta upp och underhålla ett nätverk av anslutna kort med dessa tekniker. Du kan koppla Trello med din e-post också. Efter det kan du svara på e-postmeddelanden från din Trello-tavla. Du blir mer produktiv och sparar tid som ett resultat.

Steg för att ansluta kort på Trello

Kort i Trello kan användas för att organisera idéer, projekt, frågor och andra former av data på din tavla. Det kan finnas kort som relaterar till eller har ett liknande syfte som andra kort när du arbetar med ett projekt.

Alternativ I: På mobil

1. Öppna Trello och logga in på ditt konto från startskärmen eller applådan.

2. Gå fram till brädet du vill kontrollera och ta en titt på ett av dess kort.

3. I avsnittet Snabbåtgärder väljer du Lägg till bilagor.

4. Välj sedan Trello från menyn som öppnas.

5. Skriv nu namnet på kortet du vill bifoga och välj det från resultatlistan.

På ditt Trello-kort är det så du kan koppla dina kort. När du öppnar kortet kommer du att upptäcka alla associerade kort i området Bilagor.

  Hur man tar bort Marco Polo-profil

Alternativ II: På skrivbordet

1. Öppna Trello webbappen i din webbläsare och logga in på ditt konto.

2. Navigera till brädorna och välj det kort som du vill redigera.

3. Klicka på Bilaga under avsnittet Lägg till på kort till höger om kortet.

4. Välj sedan Trello från menyn som öppnas.

5. Skriv nu namnet på kortet du vill bifoga och välj det från resultatlistan.

Hur man länkar kort till ett annat kort i Trello

Trello har en korttyp som kallas Trello länkkort. När en URL ingår i ett korts titel genereras de automatiskt. Ett länkkort skapas genom att lägga till en URL från en kompatibel tjänst till kortets titel. Om ditt konto stöder Link-kort kommer det omedelbart att förvandlas till ett Link-kort och erbjuda en tankeväckande förhandsvisning av materialet. Trello Link-kort är endast tillgängliga när ett Atlassian-konto är kopplat till ditt Trello-konto.

Auktorisering för ett länkat kort

Du måste logga in på tjänsten du länkar till för att kunna se innehåll som inte är tillgängligt för allmänheten.

1. Ange URL:en i kortets titel.

2. Klicka nu på Anslut.

3. Slutligen ser du ett fönster för inloggning. För att bevilja åtkomst, klicka på Tillåt.

Hur man arkiverar länkkort

länkkort beter sig precis som vanliga kort och kan tas bort från arkivet via Board-menyn. För att arkivera ett länkkort.

1. För att snabbmenyn ska visas högerklickar du på länkkortet.

2. Välj nu Arkivkort.

Hur man konverterar ett länkkort till ett vanligt kort

Länkar är platshållare som låter dig komma åt innehåll från andra webbplatser direkt på din tavla. Istället är du mer än välkommen att använda ett typiskt Trello-kort.

1. För att komma åt snabbmenyn, högerklicka på länkkortet.

2. Välj konvertera till vanligt kort.

Hur man förhandsgranskar länkkort

Merparten av tiden kommer att klicka på ett länkkort leda dig bort från Trello och till relaterat material. En knapp med etiketten Preview kan finnas på framsidan av flera länkkortstyper. Utan att lämna Trello, klicka på den knappen för att se en större glimt av det materialet.

Ibland är det enklaste instrumentet det bästa. Trello liknar en virtuell anslagstavla. Du kan också länka Trello länkkort till ett annat. Det är gratis och enkelt att använda. Du kan definitivt prova det om du hanterar flera projekt och letar efter en metod för att bli mer organiserad.

  Hur man tar bort ett konto från Messenger-appen

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Kan Trello-brädorna länkas till varandra?

Ans. Ja, länkar mellan Trello-brädorna är möjliga.

Q2. Hur överför man kort till brädor?

Ans. Skriv helt enkelt kortets eller brädans namn i sökfältet högst upp på sidan och tryck på enter för att länka till det i Trello.

Q3. Hur ansluter jag två kort i Trello?

Ans. I Trello kan du koppla kort genom att dra dem nära varandra.

Q4. Vad gör Butler på Trello?

Ans. Butler skapar anslagstavlor, listor och kort för att hjälpa team att hantera och spåra uppgifter. Dessutom har den möjligheter för samarbete och chatt.

F5. Vart tar arkiverade kort vägen i Trello?

Ans. Kort som har arkiverats listas på arkivet i kolumnen ”Slutfört”.

F6. Kan kort synkroniseras i Trello?

Ans. I Trello kan du synkronisera kort. Öppna Trello och välj det kort du vill synkronisera för att komma igång. Klicka sedan på de tre raderna i kortets nedre vänstra hörn. Dialogrutan Synkroniseringsinställningar visas som ett resultat. Välj de kort från ditt konto som du vill synkronisera i dialogrutan Synkroniseringsinställningar och klicka sedan på OK.

F7. Kan du flytta kort mellan brädor i Trello?

Ans. Ja, du kan flytta kort mellan brädor i Trello. Vart du än vill flytta kortet, öppna brädet. Flytta från brädet kan väljas genom att klicka på kortet du vill flytta. Klicka på OK efter att ha valt brädet som kortet ska flyttas till.

F8. Hur kan jag dela ett kort på Trello?

Ans. På Trello är det enklaste sättet att dela det genom att dra och släppa ett kort i ett chattfönster.

F9. På Trello, hur slår jag samman anslagstavlor?

Ans. I Trello väljer du de anslagstavlor du vill kombinera genom att gå till området Brädor på ditt konto. Klicka på knappen Slå samman anslagstavlor efter det.

Q10. Kan Trello användas offline?

Ans. Ja, det kan också användas offline.

***

Trello är effektivt på grund av sin flexibilitet och enkelhet. Det kan fungera som en plats för att hålla reda på idéer, en att göra-lista eller ett arbetsflöde du skapar. Det är möjligt att du måste länka Trello-kort mellan brädor för olika ändamål och använda dem för allt som nämns ovan om du hanterar många Trello-brädor. För att vara en tavla, kort, anmärkning eller handling i Trello kan du snabbt hämta och dela en länk. Vi hoppas innerligt att den här artikeln var användbar på något sätt och att du nu förstår hur man länkar Trello-kort över gränserna. Använd kommentarsfältet nedan för att kontakta oss med eventuella frågor eller förslag du kan ha.