Hur man laddar ner Spotify-låtar utan premium

Spread the love

Appar för streaming av musik på nätet har fått mycket uppmärksamhet på grund av deras flexibilitet, olika sånggenrer och obegränsade timmar av streamad musik. En sådan mycket använd app är Spotify. Spotify grundades 2006 och har sedan dess använts populärt över hela världen. Spotify är en applikation för digital musik, podcast och videoströmning tillgänglig på mobila enheter, system, iPods, iPads och surfplattor. Den här appen har ett stort musikbibliotek med artister från världens alla hörn. Spotify är extremt mångsidigt och anpassar till och med spellistor för sina användare. Om du redan är en Spotify-användare måste du vara medveten om alla proffs som det kommer med. Men precis som alla positiva saker har en negativ sida också, Spotify, att vara en gratisapp har vissa begränsningar som bara kan övervinnas med dess premiummedlemskap. Så om du har letat efter ett sätt att veta hur man laddar ner Spotify-låtar utan Premium, då har du hamnat på rätt sida. I dagens handledning kommer vi att diskutera den bästa Spotify-musiknedladdningsprogrammet du kan använda. Så om du är redo att veta hur man laddar ner låtar på Spotify utan några bekymmer, låt oss börja med vår guide direkt.

Hur man laddar ner Spotify-låtar utan premium

Fortsätt läsa för att veta om stegen för att ladda ner Spotify-låtar utan premium i detalj.

Vad är Spotify Free och Spotify Premium?

Spotify är en musikströmningsplattform som erbjuder tre olika typer av prenumerationer till sina användare, inklusive Spotify Free, Spotify Premium ($9,99 per månad) och Spotify Family ($14,99 per månad). Betalmedlemskap på Spotify tillåter användare att ladda ner upp till 3 333 låtar per enhet vilket är möjligt att göra på 3 olika enheter. Däremot är Spotify-musiknedladdning eller offlinemusik inte tillgänglig under gratisplanen. Låt oss se skillnaden mellan Spotify Free och Spotify Premium i detalj nedan.

 • Spotify Free: Spotify Free tillåter nu användare att ladda ner musik. Denna prenumeration stöds av annonser. Blandningsfunktionen är endast tillgänglig på en mobil enhet. Dessutom är ljudkvaliteten under denna plan låg.

 • Spotify Premium: Spotify Premium tillåter obegränsad högkvalitativ streaming av låtar med 320 Kbps ljud. Upp till 3 333 låtar kan laddas ner på 3 enheter. Användare kan också njuta av obegränsade överhoppningar under denna plan.

Varför kan inte Spotify Free-användare ladda ner Spotify Music?

Innan du vet hur man laddar ner Spotify-låtar utan Premium, är det viktigt att veta varför inte Spotify Free plan-användare kan ladda ner Spotify-musik i första hand. För att svara på denna fråga beror detta på Digital Rights Management, även känd som DRM, som gör det omöjligt för användare att njuta av offlinemusik. Detta är i grunden en teknik mot piratkopiering som de flesta digitala upphovsrättsinnehavare använder för att begränsa användningen av digitalt material och annat arbete inklusive programvara, musik, filmer och annat. Denna teknik tillämpas av Spotify på alla dess spår. Detta gör det svårt att ladda ner musik från plattformen på en enhet utan Premium.

Hur man laddar ner låtar på Spotify

DRM-applikation på alla Spotify-spår gör det nästan omöjligt att ladda ner musik från Spotify på vilken enhet som helst. Dessutom, om en Spotify Premium-användare avbryter sitt medlemskap på plattformen, blir den nedladdade spellistan eller låtarna obrukbara. Det finns dock ett sätt som kan hjälpa dig med att komma åt dessa låtar, det är ingen mindre än vår guide om bästa verktyg för att ladda ner Spotify-musik.

En Spotify-musiknedladdare är ett verktyg som hjälper dig att ladda ner och lyssna på musik även offline. Det är ett gratisprogram som hjälper dig att till och med ladda ner spellistor från plattformen. Det här verktyget är kompatibelt med stationära datorer såväl som mobila enheter.

Funktioner i Spotify Music Downloader

Innan du väljer ett perfekt verktyg för att ladda ner musik från Spotify, se till att det har alla funktioner som nämns nedan:

 • Spotify Music Converter ska vara lätt att använda och installera.
 • Det bör vara kompatibelt med de flesta av dina enheter inklusive Android eller iPhone, Windows PC, Mac OS och andra.
 • Det bör ge dig musik av bra ljudkvalitet.
 • Den måste erbjuda konverteringar i flera ljudformat.
 • Det bör också behålla ID3-taggar och all metadata efter konvertering.
 • Den ska ha en inbyggd Spotify musikwebbspelare.
 • Den måste kunna ladda ner hela spellistan från Spotify.
 • Nedladdnings- och konverteringshastigheten bör vara snabb.
 • Det ska vara ett gratisverktyg.

Steg för att ladda ner Spotify-låtar utan Premium

Nu när du är medveten om all möjlig information om en musiknedladdare för Spotify och dess funktioner, är det dags att veta hur man exakt använder den.

1. Starta först din webbläsare och ladda ner den Spotify-musikkonverterare du väljer, i det här fallet laddar vi ner MuConvert Spotify Music Converter. Klicka på knappen Prova gratis för att installera den.

2. När det är installerat kör du programmet på din PC och loggar in på ditt Spotify-konto i det.

3. Nu kan du direkt bläddra bland olika musik och spellistor i MuConvert Spotify Music Converter.

4. Starta sedan Inställningar i programmet och välj ett gynnsamt format som MP3, FLAC, AAC och andra.

5. Besök sedan spellistorna, albumen och låtarna direkt från appen och klicka på Lägg till-ikonen för att lägga till spår i listan.

6. Därefter kan du välja de spår som du vill ladda ner från listan.

7. Klicka sedan på ikonen Konvertera för att börja ladda ner och konvertera Spotify-låtarna till det format som valts.

8. Du kan sedan kontrollera utdatamappen för att hitta de nedladdade låtarna.

9. Du kan enkelt överföra dessa låtar till vilken enhet som helst och spela upp dem.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Hur kan jag spela Spotify offlinemusik utan premium?

Ans. Att lyssna på Spotify-musik offline är möjligt nu med en Spotify-musikkonverterare som hjälper till att ladda ner spellistor och låtar offline i flera format.

Q2. Är det möjligt att ladda ner Spotify-spellistor med Spotifys nedladdningsverktyg?

Ans. Ja, batchkonvertering och nedladdning av en hel spellista är nu möjligt med hjälp av ett Spotify MP3-konverteringsverktyg.

Q3. Är det möjligt att använda ett nedladdningsverktyg på alla enheter?

Ans. Ja, de flesta av Spotifys verktyg för nedladdning av musik är kompatibla med flera enheter inklusive Windows, Mac, Android och iPhone-enheter.

Q4. Vilken typ av musikfiler finns att ladda ner med en Spotify-musikkonverterare?

Ans. Med Spotify Music Converter kan du ladda ner album, podcaster och spellistor för offlinelyssning.

F5. Hjälper en Spotify-musikkonverterare till att bibehålla den ursprungliga kvaliteten på den nedladdade låten/spellistan?

Ans. Ja, en bra musiknedladdare hjälper till att behålla kvaliteten på den nedladdade låten. Vanligtvis erbjuder dessa verktyg 320 Kbps ljudkvalitet för gratis innehåll samtidigt som de bibehåller 100 % original hög ljudkvalitet.

***

Vi hoppas att vi lyckades svara på alla dina tvivel och frågor om hur man laddar ner Spotify-låtar utan Premium, Spotify Music Converter, dess funktioner och mer. Om du har några andra frågor om ett annat ämne och förslag att ge, vänligen lämna dem i kommentarsfältet nedan.

  7 sätt att fixa det