Hur man kommer åt blockerade webbplatser på Android – 2023

Varje dag när vi surfar på internet stöter vi på olika webbplatser som är blockerade i våra länder eller så har vi inte tillgång till att öppna dem eftersom vår internetleverantör har blockerat dessa webbplatser. Titta på följande foto och du kommer att veta vilken typ av webbplatser jag pratar om.

Nu finns det olika sätt att avblockera dem och besöka dessa webbplatser. Följ bara den här artikeln så kommer du att stöta på olika tekniker för att kunna avblockera / komma åt blockerade webbplatser på Android.

Hur man kommer åt blockwebbplatser på Android

1. Ändra IP-adressen

Din IP-adress är ett unikt nummer som berättar webbplatser och alla som har det mycket om dig. IP-adress används för att veta din fysiska plats. Så fångar polisen tjuvar i spionfilmer. Men med teknikens framsteg kan användaren ändra sin IP-adress och därmed sin plats mycket enkelt.

Genom att ändra din IP-adress kan användaren komma åt blockerade webbplatser på Android. För att ändra IP-adressen kan du behöva ladda ner en VPN-app till din Android-telefon. Nedan är några av de bästa VPN-apparna för din Android-telefon:

TouchVPN gratis VPN-klient

TouchVPN är en gratis VPN-klient tillgänglig i Google Play Butik. Det är lätt att använda, ett klick för att ansluta till ett VPN. TouchVPN hjälper till att skydda din integritet genom att förhindra 3rd Part-appar från att komma åt din data. Denna VPN krypterar all data du surfar på.

TouchVPN begränsar inte din bandbredd och därmed kan du komma åt internet med den hastighet du får från din internetleverantör. Med TouchVPN kan användare också komma åt geografiskt begränsade webbplatser.

Ladda ner

SurfEasy Secure Android VPN

SurfEasy VPN erbjuder en säker surfupplevelse. Den krypterar all internettrafik. En imponerande sak med SurfEasy VPN är att den har alternativet Live Customer Support för att hjälpa sina användare om de möter några problem. Du kan välja vilken som helst av de geografiska platserna från över ett dussin länder. SurfEasy VPN hjälper användare att kringgå brandväggar för att surfa utan begränsningar. Med SurEasy VPN kan användare enkelt komma åt sina favoritwebbplatser och appar. Ladda ner appen genom att klicka på knappen Ladda ner nedan.

Ladda ner

Hola gratis VPN-proxy

Öppna webben och surfa säkert med en Hola-fri VPN. Hola VPN ger dig friheten att se applikationer och webbplatser från hela världen. Det låter användare surfa på webben privat och anonymt och behåller därmed sin integritet.

Genom att använda Hola-fri VPN kan användare enkelt byta land. Det ger dig en snabb anslutningshastighet och accelererar surfandet. Använda Hola gratis VPN Åtkomstwebbplatser blockerade i ditt land genom ett innovativt peer-to-peer-nätverk. Ladda ner appen genom att klicka på nedladdningsknappen nedan.

Ladda ner

Betternet gratis VPN-proxy

Betternet VPN-tjänst är ett integritetsskydd som är ett lättanvänt VPN. Använd gratis VPN-proxy för att kringgå statlig censur. Du kan avblockera Facebook, YouTube etc. med hjälp av betternet gratis VPN-proxy. Betternet Free VPN ger dig en privat webbläsare.

Det är en enkel VPN-anslutning med ett tryck som skyddar din integritet. Betternet säkrar din Android-enhets anslutning medan du är ansluten till offentliga WiFi-hotspots eller mobildatanätverk. Ladda ner appen genom att klicka på knappen Ladda ner nedan.

Ladda ner

Turbo VPN

Med Turbo VPN kan användare surfa på vilken webbplats som helst som om de vore i ett annat land. Det låter användare kringgå platsbegränsningar med supersnabb VPN-hastighet. Det låter användare skydda sin nätverkstrafik under Wi-Fi-hotspots och surfa anonymt och säkert utan att spåras. Turbo VPN fungerar med Wi-Fi, LTE, 3G och alla mobila databärare. Det finns ingen bandbreddsgräns och det är helt gratis att använda. Ladda ner appen genom att klicka på knappen Ladda ner nedan.

Ladda ner

2. Ändra proxy

Hackare kan stjäla din viktiga information som användarnamn och lösenord på webbplatser för sociala medier, kreditkortsuppgifter och mycket mer. Din data blir mer sårbar om du ansluter till internet via offentliga hotspots. Du måste också byta proxy om du inte vill att någon ska veta vad du tittar på och surfar på på det mäktiga internet. Ibland ser du ett felmeddelande som säger att du inte kan komma åt den här webbplatsen som din regering. eller ISP har blockerat den webbplatsen. Du kan komma åt blockerade webbplatser genom att ändra proxyinställningar på din Android-smarttelefon.

Hur ändrar jag proxy på Android?

Nedan följer stegen som användaren måste följa för att ändra proxyn på sin Android-smarttelefon.

 • Öppna Inställningar på din smartphone.
 • Du hittar Wi-Fi överst på listan. Öppna den.
 • Nu måste du trycka och hålla på önskad Wi-Fi-hotspot.
 • Tryck och håll kvar på dess namn en stund tills du ser en snabbmeny.
 • Klicka på Ändra nätverk.
 • Nu måste du rulla ner för att se ett alternativ Visa avancerade alternativ.
 • Markera den rutan och du kommer att se ytterligare en lista med alternativ.
 • Nu under underrubriken Proxyinställningar.
 • Tryck på Ingen för att se fler alternativ.
 • Klicka nu på Manuell.
 • Nu kommer du att se 3 sektioner som du måste fylla därefter, vilka är Proxy Hostname, Proxy Port och Bypass Proxy.
 • Innan du fyller alla sektioner kommer du att se Spara-knappen är nedtonad.
 • Fyll i alla tre avsnitten för att spara inställningarna.
 • Tryck nu på Spara.
 • Dom.

  Ovanstående metoder ger mest sannolikt åtkomst till blockerade eller begränsade webbplatser. Vi har testat dessa metoder innan vi presenterade dem för dig. Och vi hoppas att du har gillat artikeln. Dela med oss ​​av din upplevelse. Glöm inte heller att berätta för dina vänner om detta också. Vi återkommer snart igen med en annan artikel. Tills dess är det Goodbye från vår sida.