Hur man hittar IMEI-nummer för förlorad Android-telefon (2 sätt) – 2023

Android smartphone har en enorm efterfrågan på marknaden på grund av dess låga pris och smarta funktioner. Android-smarttelefoner kan användas som en mångsidig enhet. Vi kan använda den för att spela spel, titta på videor och surfa på det snabba internet.

Men varje mobil är identiskt olika. Varje mobiltelefon har ett unikt IMEI-nummer kopplat till sin hårdvara för att identifiera den på ett unikt nätverk. Ibland har vi tappat bort vår mobiltelefon av misstag, eller så är vår telefon stöld av någon.

För att hitta vår enhet behöver vi dess IMEI-nummer. Men om vi inte har ett IMEI-nummer kan vi inte fortsätta att hitta det efter stölden. Så det är viktigt att hitta IMEI-numret för de förlorade Android-telefonerna.

För utan den kan vår mobiltjänstleverantör inte svartlista vår mobil utan dess IMEI-nummer. Så i den här artikeln kommer vi att förklara sätt att få ett IMEI-nummer utan telefon.

Hur man hittar IMEI-nummer för förlorad Android-telefon. ?

Metod 1:- IMEI-nummer från personliga inställningar för Google-kontot.

 • Det måste krävas för att logga in på din Android-smarttelefon med ett Google-konto.
 • Nu behöver vi en plats med internetuppkoppling eller en smartphone med internetuppkoppling.
 • Öppna nu din telefon eller datorwebbläsare och skriv in följande URL. ”www.google.com/settings/dashboard”, tryck på Retur.
 • Logga in på ditt Google-konto, som är inloggat på din Android-smarttelefon.
 • Nu kommer du att se Google Dashboard som innehåller all information om ditt Google-konto.
 • 6. Klicka nu på alternativet Android. Nu kommer du att se alla listan över dina smartphones kopplade till ditt Google-konto med deras namn och IMEI-nummer.

  Metod 2:- IMEI-nummer från enhetsbox.

  När vi köper en enhet kommer den i en välpackad kartong. Varje ruta innehåller lite information på baksidan. Så det är viktigt att notera det eller förvara lådan säker. För att hitta IMEI-numret, läs bara alla detaljer som ges i rutan som du säkert kommer att få enligt nedan.

  Kontrollera också: – Appar för att spåra förlorad Android-telefon

  Hur hittar jag IMEI på Android-telefon?

  1. Du kan enkelt hitta ditt telefon-IMEI-nummer genom att köra koden *#06#.

  2. Du kan också hitta den i dina telefoninställningar-> om telefon->status och IMEI-nummer.

  Sammanfattningsvis hoppas vi att den här guiden hjälper till att hitta IMEI-numret för de förlorade Android-telefonerna. Berätta för oss dina erfarenheter i kommentarerna nedan.