Hur man hittar en Tesla V4 Supercharger nära dig

Vill du använda Teslas V4 Superchargers och ladda din EV så snabbt som möjligt? Självklart gör du det; vem gör inte det? Men hur kan du hitta en Tesla V4 Supercharger nära dig?

1. Använd din Teslas navigationssystem

Även om du noggrant planerar din rutt för att förbättra din EV-räckvidd, kan du ha varit tvungen att ta en oväntad omväg och du börjar ta slut på batteri nu. I det här fallet är det enklaste sättet att hitta närmaste Tesla V4 Supercharger att använda din Teslas navigationssystem.

När du letar efter en laddstation, kom ihåg att ikoner med dubbla och tre bultar är för Superchargers. Ikoner med en enda bult representerar långsammare destinationsladdare.

2. Kontrollera Teslas mobilapp

Även om du inte äger en Tesla kan du använda Teslas Superchargers för att ladda ditt elfordon. Det finns dock begränsningar beroende på din biltillverkare och region. Vi rekommenderar att du kontrollerar Teslas hemsida för korrekt information.

Du måste ladda ner Tesla-appen, som är tillgänglig för Android och iOS, och ställ in en betalningsmetod. Sedan kan du hitta och använda närmaste Supercharger.

Starta Tesla-appen och tryck på Utforska i Charging Network-menyn. Ange din plats så kommer Tesla-appen att visa dig tillgängliga Superchargers.

3. Sök på Teslas webbplats

Ett annat användbart verktyg för att hjälpa dig hitta en Tesla V4 Supercharger är att kontrollera Teslas hemsida. Du kan ange din plats eller flytta runt på kartan för att hitta en laddare.

Förutom att hitta Superchargers kan webbplatsen hjälpa dig att hitta andra användbara resurser för Tesla-förare, såsom karosseriverkstäder, butiker och gallerier. Du kan välja och avmarkera alternativen beroende på dina behov.

4. Sök på Google Maps

Om du inte kör en Tesla, inte har Tesla-appen och din telefon har slut på lagring, finns det ett enkelt sätt att hitta en Tesla V4 Supercharger. Allt du behöver göra är att söka på Google Maps.

Informationen om Supercharger kan dock vara föråldrad och den kan nu vara trasig eller flyttad. Vi rekommenderar att du tittar på recensionerna för att säkerställa att laddaren fortfarande fungerar.

Är du nära en V4 Supercharger?

Om du inte kan ladda ditt elfordon hemma bör du kontrollera var de närmaste elbilsladdningsstationerna finns så att du inte får slut på batteri. Teslas V4 Superchargers kommer att vara det snabbaste alternativet för dig, men om det inte finns en tillräckligt nära dig får du nöja dig med en destinationsladdare.