Hur man gör grön färg i Minecraft

Spread the love

Byggandet är en stor del av Minecraft. Du kanske gillar att utforska minschakt, eller leta efter skeppsvrak, eller så kanske du bara försöker ta dig till The End för att döda en drake men att bygga kommer alltid att vara en del av det du gör. Många spelar Minecraft uteslutande för att bygga saker och Minecraft erbjuder dem olika typer av block att bygga med.

Färgämnen i Minecraft

Block i Minecraft har alla ett specifikt syfte, specifika egenskaper, färg och textur. För de flesta block kan färgen på ett block inte ändras om du inte använder ett resurs- eller texturpaket. Som sagt, det finns en liten uppsättning block som kan färgas. Vanliga block som kan färgas är betong, ull och terrakotta, halsband som de tämda djuren bär, läderpansar, etc.

  Hur man lägger till en länk i Canva

När det gäller att dö dem, måste du göra färgen från andra föremål som utvinns i spelet. När färgen har gjorts måste den appliceras på blocket du vill färga.

Grönt färgämne i Minecraft

För att göra grönt färgämne behöver du;

Kaktus
Bränsle (kol, ved, tång)

Skaffa kaktus

Kaktus eller kaktus förekommer naturligt i dessertbiomer. Dessa växter kan skada både en spelare och andra mobbar men de är lätta att bryta. Du kan bryta dem med handen utan att ta skada. Ett enda kaktusblock kan placeras på ett sandblock och det kommer att växa till en fullstor kaktus vilket innebär att du kan odla så mycket av växten som du behöver.

  Hur man felsöker Word-startproblem

Gör grön färg i Minecraft

Förutsatt att du har massor av kaktusblock och massor av bränsle, är du redo att göra grön färg.

Öppna en ugn.
Placera bränsle i bränslecellen.
Placera kaktusen i smältblocket.
När processen är klar, samla in det gröna färgämnet.

Applicera grön färg på föremålet

Färgningsprocessen för olika föremål är olika, men normalt måste du placera en av föremålen med ett färgblock i hantverksbordet. För vissa föremål, t.ex. terrakotta, måste du färga åtta block samtidigt medan du för andra, som ull, bara kan färga ett block i taget. Samma färgämne kan användas för olika föremål men hantverksreceptet kommer att vara annorlunda. För halsband är allt du behöver göra att hålla i färgen och använda åtgärden placera föremål/användningsföremål på det tama djuret.

  Early Adopter Smärta är verklig, men vi behöver det för framsteg

Slutsats

Dödsprocessen är normalt permanent. Du kan inte ta bort färgen från föremål som ull eller terrakotta men du kan alltid ändra färgen på din katts eller hunds halsband. Om du målar block för att använda i en stor byggnad, se till att du vet hur färgen ser ut när den placeras med allt annat innan du färgar det och kan inte ångra färgprocessen.