Hur man gör en beacon i Minecraft

Spread the love

Att göra en ledstjärna i Minecraft är möjligt om du är en erfaren överlevnadsspelare eller gillar dess kreativa läge. Oavsett vilket kommer jag att leda dig genom allt det knasiga för att smaka framgång på det allra första försöket. Håll ögonen öppna.

Beacons är vackra föremål som projicerar ljusstrålar på himlen och används för att uppgradera hastigheten, styrkan, brådskan etc. hos spelarna i närheten.

Enkelt uttryckt behöver du bara tre saker för att skapa detta magnifika föremål:

  • Glas-lätt att få
  • Obsidian-fortfarande lätt
  • Nether star-inte så lätt

Så vi kommer att dela upp den här guiden i tre sektioner för att få glas, obsidian och understjärna.

Det här är en lång. Ta gärna en kaffe eller pizza. 😅

Hantverksglas

Att tillverka glas är inte mycket krångel. Du behöver bara sand eller röd sand utöver eventuellt bränsle. Lägg sedan dem i en ugn för att få glas.

Kom ihåg att sätta tillräckligt med dem för att få fem glas. Dessutom, slösa inte tid på att leta efter kol, eftersom alla typer av trä (björk, ek, etc.) skulle fungera bra.

Att göra Obsidian-block

Obsidianblock bildas från kombinationen av lava och vatten.

Ett av sätten är att hälla hinkar (tillverkade av tre järntackor) med lava i vilken vattenförekomst som helst. Varje sådan övning ger dig ett obsidianblock, och vi behöver bara 13. (10 kommer att användas för att skapa en nederportal i ytterligare avsnitt.)

Alternativt kan vi dela en lavasjö och sedan lägga vatten i valfri division för att få obsidianblock.

Denna andra metod är enklare eftersom att hälla en vattenhink fortfarande lämnar ett block vatten att fylla på och fortsätta tills du får tre obsidianblock.

Kom ihåg att du bara kan bryta obsidianblock med en diamanthacka eller bättre. Om du undrar, här är vår guide om hur du hittar diamanter i Minecraft.

Få Nether Stars i Minecraft

Det här är det knepigaste avsnittet i denna Minecraft-beaconguide.

Du behöver utmärkt utrustning och lite magi (helst) för att döda wither, en bossmob, för att få en understjärna.

  Hur författare kan använda GitHub för att lagra sitt arbete

Det som är intressant är att vissna skapas av spelaren själv och är så destruktiv (och flyger) att du måste lägga en strategi perfekt för att få saker gjorda på en gång.

För att hjälpa dig att känna allvaret i situationen, låt mig uttrycka det så här – vissna är svårt att döda i Minecraft-kreativ.

Där sa jag det. Men vi är fortfarande inte i närheten av att ”skapa” och besegra vissna. För att hjälpa till med att hitta den nedre stjärnan, låt oss dela upp det här avsnittet ytterligare i mikrosteg.

1. Gå in i en nedre fästning

Nether or the Nether är Minecrafts skildring av helvetet.

Ärligt talat har jag gått igenom många böcker som beskriver livet efter detta, och Minecraft’s Nether kom väldigt nära, trots dess blocktexturer.

Dessutom gör bakgrundsmusiken och enstaka stön det till en gripande upplevelse, speciellt om du använder kvalitetshörlurar och flyger igenom.

Fientliga mobbar skapar fritt kastande eldklot, och döden är nära förestående i det ögonblick vi slappnar av.

Framför allt måste vi hitta en nedre fästning, en annan liten uppgift. Men först måste vi skapa en nederportal för att gå in i nederdelen. Det krävs 10 obsidianblock och flinta och stål för att aktivera den.

Denna portal bör vara minst två kvarter bred och tre kvarter hög. Även om du kan skapa större, behöver du dem inte.

Den här portalen kommer att leda dig till de odödas rike, nere. Räkna med lava och fientliga pöbelattacker.

Dessutom kommer detta att vara en mörk plats, så det är mycket bättre om du har en dryck med mörkerseende. Öka åtminstone ljusstyrkan på din skärm eftersom vissna skelett, våra mål, leker i områden med mycket svagt ljus i den nedre fästningen.

Att hitta fästningen är inte särskilt svårt men behöver fortfarande leta. En enkel utväg är att vända svårigheten till fredlig, och lämna nedre delen utan mobbar.

Och vänd tillbaka den till önskad svårighetsgrad när du ser en fästning. Dessförinnan samla minst fyra block av själssand eller själsjord, byggstenar av under, som vi kommer att använda för att skapa vissna.

Sök efter en mörk struktur som sticker ut. Det kan vara oavslutade broar, däck, trappor osv.

  Hur man skapar en bild av din USB-enhet

Det finns en formel för att hitta en nedre fästning i Minecraft-överlevnad. Tryck på F3 och följ X- eller Z-riktningen tills du ser sådana strukturer.

När du upptäcker dem, gå in och gör dig redo att slåss.

2. Skaffa tre vissnande skallar

Du kommer att döda många vissna skelett för att hitta tre vissnande skallar, eftersom deras chanser att tappa bara är 2,5 %. Du kan dock använda loot-förtrollade svärd för att få fler sällsynta droppar.

Kom ihåg att ha en plan för hälsoregenerering (mat eller drycker) eftersom du kan ta mycket skada. Dessutom kommer brandsäker rustning väl till pass.

Det finns två sätt att döda vissnande skelett: närstridsattack eller långdistans, med hjälp av pil och båge. Den andra är särskilt användbar och hjälper dig att undvika att ta skada eller få vissnande effekt (hälsofältet blir svart, blinkar och försämras gradvis), vilket kan döda dig.

Men om du får vissnareffekten ändå, glöm inte att dricka en mjölkhink för att få slut på eländet.

Kolla det här där jag använde attacker på nära håll för att döda vissna skelett:

Det som fungerade för mig var att bilda en två kvarters hög vägg, som höll dessa höga skelett borta. Faktum är att du kan skapa några sådana barriärer genom hela den nedre fästningen för att hjälpa till att attackera säkert på avstånd.

Kom ihåg att vi behöver tre vissnande skallar och fyra block av själssand eller själsjord innan vi går tillbaka.

3. Skapa och döda Wither

Nu är det dags att skapa och döda monstret, vilket kommer att ge oss den dyrbara understjärnan att göra en Minecraft-fyr.

Människor gör ofta en enda röra av denna uppgift. Du kan kolla på Youtube för många tutorials som ber dig att passa som vad som helst. Förtrollade rustningar, drycker och annat, vilket gör detta till ett långt och tråkigt jobb.

Och tyvärr är de alla legitima om du inte spelar Minecraft kreativt. I så fall kan du helt enkelt göra en bergfälla för att skapa och döda vissna från en tvåblocks hög öppning.

Så låt oss lista några förtrollningar och drycker som kan hjälpa:

FörtrollningarPotions (valfritt)Obristande Omedelbar hälsaSmiteStrengthLendingNattseende (eller facklor)

  Hur man tar bort Family Link utan förälders tillstånd

Det kan finnas fler, men jag känner att dessa är tillräckligt för att bekämpa manken framgångsrikt och snabbt. Dessutom kommer förtrollad rustning att visa sig fördelaktigt, men diamanterna kommer också att fungera bra.

Det kommer att hjälpa att veta att vissna kärleksexplosioner. Ergo, att skapa monstret djupt under medan man attackerar från en två kvarters hög tunnel är den framgångsrika strategin som de flesta följer.

Tanken är att undvika alla distraktioner och att slå vissna när han inte kan se oss helt. Vi kommer att röra oss bakåt, medan vi anfaller vissnar, och kommer att skapa en tillräckligt lång tunnel för att få den dödad innan vi når andra änden.

Slutligen, glöm inte att ha några hinkar mjölk redo eftersom du kan bli påkörd och det kan initiera den dödliga vissnareffekten.

Ett ytterligare tips som jag kan erbjuda är att använda det offhand till mat.

Så här blev jag av med monstret:

Så att vi nu har vår sista ingrediens, understjärnan, kan du enkelt skapa en fyr med fem glasblock, tre obsidianblock och en understjärna.

Minecraft Beacons

Att använda Minecraft Beacons är ett långt ämne som vi inte tar upp i den här handledningen och som vi lämnar till Minecraft Wiki. Detta ger insikter om hur du använder det, krafterna du får och en lastbil med användbar information om hur du använder beacons som du inte bör missa.

Enkelt uttryckt beror fyrens krafter och räckvidd på storleken på den underliggande mineralblockpyramiden, 3*3 till 9*9. Du kan använda valfri mineralmalm och kan till och med blanda och matcha.

Slutligen är beacons staplingsbara och tappar sig själva med vilket verktyg som helst.

Så det kommer att vara allt från vår sida, och det är dags att säga adjö, för nu.