Hur man går med i Someone’s Live på TikTok

Spread the love

TikTok släpptes ursprungligen 2017 för iOS och Android utanför det kinesiska fastlandet. Användare av TikTok kan skapa en mängd olika videor, inklusive utmaningar, dansrutiner, magiska trick och komiska. Verifierade konton har ökat synlighet och en viss trovärdighet på TikTok. Fördelarna med att gå live på TikTok är desamma som med att gå live på vilken annan social medieplattform som helst. Du får möjligheten att interagera med din publik i realtid. Människor som använder TikTok-appen kan se livesändningar som kallas TikTok Lives, och de är ofta avslappnade och korta. Men varumärken tillhandahåller ofta mer organiserade liv, som kulinariska shower, träningsinstruktioner eller produktvideor. I likhet med Facebook Live och Instagram Live-videor har TikTok Live snabbt blivit populärt som en kanal för kommunikation. Den här artikeln kommer att ge en steg-för-steg-guide om hur man går med i någons Live på TikTok och skickar gästförfrågan på TikTok. Du kommer också att få lära dig hur du begär att få gå med i en Live på TikTok och gå med i TikTok Lives.

Hur man går med i Someone’s Live på TikTok

Den 15 sekunder långa videodelningsappen TikTok låter användare skapa och dela videor om vilket ämne de vill. Med TikTok-appen har användare möjlighet att lägga till filter och effekter, samt tillgång till en stor samling ljudprover från låtar. Programmet marknadsförs som en onlinegemenskap för utbyte av videor. Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur man går med i någons Live på TikTok i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

  Hur man ändrar plats eller region i TikTok

Varför kan jag inte gå med i TikTok Lives? Varför kan jag inte gå med i någons live på TikTok?

Du kommer inte att få gå med i TikTok Live om din begäran avvisas. Någon kommer med stor sannolikhet att få avslag på sin begäran om de försöker gå med i en livevideo som presenteras av en person som de inte har någon koppling till.

Behöver du 1 000 följare för att gå med i en live på TikTok?

Ja, du behöver 1 000 följare för att gå med i en Live på TikTok. Du behöver minst 1000 följare på TikTok-appen för att använda Live-funktionen. Det finns lösningar tillgängliga, som att konvertera till ett företagskonto för att få tillgång till vissa TikTok-funktioner och att sätta en länk till din profilbiografi. Minimikravet för följare för skapar- och företagskonton gäller dock fortfarande när du använder Live-funktionen.

Behövs Live Access för att gå live som gäst?

Ja, liveåtkomst krävs för att gå Live som gäst på TikTok. Du måste ha liveåtkomst för att gå Live eftersom du inte får starta en Live som gäst. Därför har du inte tillåtelse att vara värd för en. Du måste ha tillåtelse att komma in av den ursprungliga värden för en Live-följare för att gå med som gäst. En inbjudan att gå med som gäst kan skickas till dig av en Live-värd via knappen i det nedre vänstra hörnet, som visar en lista över lämpliga gäster.

Även om inbjudningslänken upphör efter 20 sekunder, behöver du inte titta på Livet vid tillfället. En gästförfrågan kommer omedelbart att aktivera den inbjudna användarens videoström efter att båda användarna har godkänt det. De ursprungliga värdarna kommer fortfarande att behålla administrativ kontroll över The Live, men det kommer att finnas fler värdar. Du måste dock först vara berättigad till Live-åtkomst för att delta i en Live, än mindre starta en.

Varför kan jag inte skicka gästförfrågan på TikTok?

Här är några av anledningarna till att du inte kan skicka gästförfrågningar på TikTok:

  • Om du inte har direktåtkomst kommer du inte att kunna skicka gästförfrågningar på TikTok.
  • Om du är under 16 år kommer du inte att kunna skicka gästförfrågningar på TikTok.
  • Om du har mindre än 1000 följare på ditt TikTok-konto kommer du inte att kunna skicka gästförfrågningar på TikTok.
  Hur man ser duetter på TikTok

Hur går du med i någons live på TikTok?

Möjligheten att fråga om att gå med i en sändning är tillgänglig för användare. Det är viktigt att ha i åtanke innan du gör detta: det är inte alltid lämpligt att gå med i en sändning, och Live-användare kanske inte accepterar en begäran från någon annan att gå med i deras sändning, särskilt om de inte känner till dem. Det gör det värt att planera om det överhuvudtaget är möjligt om en användare vill ta del av en delad sändning. I så fall är detta inte möjligt. Sannolikheten för att någon kommer att acceptera en begäran från en annan användare att gå med i deras livesändning ökar om de är medvetna om personens eller begärandes relevans.

Följ de givna stegen för att gå med i någons live på TikTok.

1. Öppna TikTok-appen på din Android eller iOS mobilenhet.

2. Klicka på LIVE-alternativet på fliken Hem och leta upp önskad TikTok Live som du vill gå med i.

3. Tryck sedan på personikonen bredvid kommentarsrutan längst ned på skärmen.

4. Tryck på alternativet Begäran för att skicka en begäran om att gå med i denna specifika TikTok Live.

Din skärm kommer att delas i två när din begäran har accepterats. Du har nu gått med i livesändningen.

Hur går man med i Someone’s Live på TikTok?

Genom att lägga till Live-funktionen har TikTok avsevärt ökat interaktiviteten för Live-sändningar för både artister och konsumenter. För att delta i en livesändning kan du antingen vänta på en inbjudan eller begäran. Du bör komma ihåg att alternativet att gå med i en livesändning endast är tillgängligt om du fått en inbjudan eller om användaren som livestreamar har tillåtit dig att göra det efter att ha mottagit din förfrågan. Följ stegen som nämns ovan för att gå med i någons TikTok Live i appen.

  Hur man rapporterar videor, konton och kommentarer på TikTok

Hur begär man att få gå med i en live på TikTok?

Nu när du vet hur man går med i någons Live på TikTok, låt oss veta hur man begär att få gå med i en Live på TikTok. Om du är över 16 år och har fler än 1000 följare kan du begära att få gå med i en Live. Användare måste först hitta livesändningen för att kunna gå med i den. Tryck sedan på n personikonen > Begär alternativ för att skicka en begäran om att gå med i sändningen. När begäran har accepterats av Live-värden kommer du omedelbart att gå med i Live-sändningen.

Hur går man med i Someone’s Live på TikTok som gäst?

Låt oss se stegen för att gå med i någons Live på TikTok som gäst.

1. Starta TikTok-appen och tryck på LIVE-alternativet på fliken Hem.

2. Leta sedan upp önskad TikTok Live som du vill gå med i.

3. Tryck på personikonen bredvid kommentarsrutan.

4. Klicka slutligen på alternativet Begär för att skicka en begäran om att gå med i denna specifika Live.

Efter att begäran har accepterats kommer du att lyckas ansluta dig till denna TikTok Live.

***

Så vi hoppas att du har förstått hur du går med i någons Live på TikTok med de detaljerade stegen till din hjälp. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.