Hur man fixar Instagram-berättelsevyer som inte visas

Spread the love

En Instagram-berättelse är ungefär som en kort beskrivning av din dag, som försvinner när dess varaktighet är över. En Instagram-berättelse kan vara vad som helst en bild, en video eller en text. Det kan antingen vara ett inlägg av dig eller ett inlägg som tillhör någon annan. En berättelse kan ses flera gånger tills den är där uppe, och användaren som har lagt upp den har fullständig kontroll över den. Om de vill kan de redigera, se vem som har sett deras berättelse, radera den, lägga till en berättelse för att markera eller dela den med andra. Som du kanske vet är berättelser inte som inlägg. Inlägg, när de har laddats upp, stannar för alltid på Instagram, men berättelserna försvinner efter 24 timmar efter uppladdningstiden, och efter det kan ingen se dem förrän du har lagt till berättelsen i dina höjdpunkter. Eftersom Instagram är byggt av mjukvara och är en mjukvarugrej, kan det finnas några fel eller buggar i det någon gång. Dessa buggar kan fixas. Om du är här för att veta varför dina Instagram-berättelsevyer inte visas och hur du fixar det, kommer den här artikeln att hjälpa dig med det. Det kommer också att guida dig med steg för att se vem som såg din Instagram-berättelse.

Innehållsförteckning

Hur man fixar Instagram-berättelsevyer som inte visas

Läs den här artikeln till slutet för att lära dig stegen som visar hur du fixar Instagram Story-vyer som inte visas på ett detaljerat sätt med hjälp av bilderna för bättre förståelse.

Kan jag se vem som tittar på min Instagram-berättelse?

Ja, du kan se vem som tittar på din Instagram-berättelse. Du måste gå till din berättelse och se hur många användare som har sett dina berättelser där. Du har kontroll över dina berättelser. Du kan också begränsa vissa användare från att titta på din berättelse. Du kan också hantera från berättelseinställningar vem som kan se din berättelse.

  • Om ditt IG-konto är offentligt kan vem som helst på Instagram se din berättelse.
  • Om det är privat kan bara dina följare se din berättelse.
  • Om berättelsen som du laddat upp endast är för dina nära vänner, kan bara de nära vännerna se den.

Kan du se vem som ser din Instagram-berättelse om inte vänner?

Ja, du kan se vem som ser din Instagram-berättelse om inte vänner. Endast följare kan se sina berättelser för privata Instagram-konton, men i fallet med offentliga konton kan vem som helst på Instagram se berättelsen. Om du har hållit ditt Instagram-konto offentligt och tillåtit alla att se det i berättelseinställningarna, kan du se hur många personer som har tittat på dina berättelser, och deras profiler kommer att visas som en lista. Du kan se rubriken nedan för att veta hur du ser vem som såg din Instagram-berättelse.

Hur ser man vem som såg din Instagram-berättelse?

Följ dessa steg för att veta hur du ser vem som såg din Instagram-berättelse:

1. Öppna Instagram-applikationen på din Android och iOS enheter.

2. Från startskärmen trycker du på fliken Din berättelse.

  Se dina Instagram-, Facebook- och Twitter-flöden på ett ställe

3. Klicka på Aktivitetsalternativet i det nedre vänstra hörnet.

4. Du kommer att se antalet visningar av din berättelse och listan över personer som har sett den.

Så här kan du se vem som såg din IG-berättelse.

Vad betyder topptittare på Instagram Story?

Tittarna ovanpå din Instagram-berättelse är de som nyligen har sett din berättelse. Topptittarna kan vara vem som helst. Det kan vara någon som har sett din berättelse tidigare men har sett den igen eller användaren som har sett din berättelse för första gången.

Instagram-berättelsetittare räknas, men bara en gång för en enskild användare. Det kommer att räknas som en oavsett hur många gånger de har sett din berättelse. Människor överst på tittarlistan är den person som nyligen har sett din Insta-berättelse eller tittar på din berättelse och detta är vad topptittare på IG-berättelsen menar.

Varför visar inte Instagram mig vem som såg min berättelse? Varför kan jag inte se vem som har sett min berättelse?

Här är några anledningar till varför jag inte kan se vem som såg min Story på Insta:

  • Det är någon slags bugg i Instagram-berättelsen där inte alla men vissa användare inte kan se sina berättelser.
  • Det kan hända att du inte använder den uppdaterade versionen av Instagram-appen.
  • Det kan också bero på en bugg eller ett fel i applikationen.
  • Det kan också hända att din enhet inte uppdateras, vilket gör att vyerna visas.
  • Det kan hända på grund av dålig nätverksanslutning på enheten.
  • Det kan hända att ingen har sett din berättelse tills nu. Kontrollera efter några timmar.

Hur kan du se vem som har sett dina Instagram-berättelser?

För att veta vem som tittade på min Instagram-berättelse, följ dessa steg:

1. Starta Instagram-appen på din enhet.

2. Från hemfliken trycker du på Din berättelse > Aktivitet.

  Hur man slutar följa Hashtags på Instagram

3. Under fliken Tittare kan du se de användare som har sett din berättelse.

Genom att följa stegen ovan kan du veta vem som såg min IG-berättelse.

Inga tittare på Instagram Story? Hur man fixar?

Här är några metoder för att fixa Instagram-berättelsevyer som inte visas:

Metod 1: Rensa appdata och cache

Om din IG-app har samlat på sig den skadade cachen och data på din telefon, kan du möta felet inga tittare på Insta. Läs och följ vår guide om hur man rensar cache på Android-telefon för Instagram-appen och implementera detsamma.

Efter att ha rensat data och cacheminne, öppna Instagram-appen och logga in på ditt konto med dina inloggningsuppgifter. Navigera till Din berättelse > Aktivitet för att se antalet tittare och tittarlistan nedanför.

Metod 2: Kontakta Instagram kundsupport

För att kontakta Instagram kundsupport kan du skriva ett nytt e-postmeddelande, skriva in din förfrågan och skicka den till [email protected] Du kan också ringa 650-543-4800 från din fasta telefon eller en telefon för att prata med Instagrams kundsupport och lösa din fråga. Det här var de två metoderna för att fixa problemet med att Instagram-berättelsevyer inte visas.

***

Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att veta varför Instagram-berättelsevisningar inte visas. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.