Hur man fixar DirecTV felkod 775

Kabelkapningsrevolutionen gick inte så bra som planerat. Det finns nu flera populära streamingtjänster online, var och en med sin egen exklusiva katalog med titlar, som kräver individuella medlemskap för att använda. För många användare erbjuder ett kabelabonnemang dem mer innehåll för mindre.

DirecTV

DirecTV är ett dotterbolag till At&T och det är en populär kabelleverantör som erbjuder ett brett utbud av kanaler och streamingalternativ. Det fungerar via en digitalbox och kräver ett abonnemang för att använda. Prenumerationerna är inte billiga med det minsta kostar $65 och det största paketet kostar $85 men det ger dig tillgång till innehåll som du inte får med onlinestreamingverktyg.

Åtgärda DirecTV-felkod 775

DirecTV fungerar via en mottagarbox. Boxen måste ställas in för att fungera med din TV och kräver ofta att en fackman konfigurerar den första gången du får en anslutning.

Mottagaren är inte immun mot problem och du kan ibland se korrigeringen av DirecTV-felkoden 775. Denna kod åtföljs normalt av en frusen bild eller en trasig eller pixlad bild/uppspelning. Felet är i huvudsak ett resultat av störning av signalen som kommer från kabeln. Så här kan du fixa det.

Kontrollera hårdvaran

Se till att kablarna som går in i din box/mottagare inte är lösa. Dra åt det du kan. Stäng av strömförsörjningen till boxen och ge den sedan en gång om för att se till att allt är säkert. Gör samma sak för kablarna som går från mottagaren till TV:n. Kontrollera även TV:n för lösa kablar.

Kontrollera SWM-enheten. Den ska visa grönt ljus. Lampan lyser inte, det betyder att det inte finns någon ström till enheten. Koppla bort den och anslut den till en annan strömkälla. Om lampan inte tänds kan enheten skadas. Kontakta kundtjänst för en ersättning.

Obs: Innan du tar bort, kopplar ur och återansluter alla kablar, ta ett foto på baksidan av lådan så att du kan referera till den igen när du ansluter allt.

Kontakta kundtjänst

Även om det är sällsynt kan kabeltjänster uppleva ett tjänstavbrott. Kontakta kundsupport och fråga dem om det finns ett problem med nätverket. Om det finns, måste du vänta på att det ska lösas.

Om det inte finns några problem med tjänsten, låt dem veta att du ser 775-felet så kommer de att lösa det åt dig. Om du använder ett VPN för DirecTV, se till att VPN-tjänsten fungerar.

Slutsats

DirecTV-felkoden 775 är ett vanligt fel som användare kan se. Om din hårdvara fungerar som den ska, och den inte har skadats, löses detta problem bäst av DirecTV. Om din hårdvara är skadad måste du byta ut den och se till att du hanterar den bättre i framtiden.