Hur man får kändisar att följa dig på Instagram

Spread the love

Instagram är en gratis app för foto- och videodelning som kan användas på både Android- och iOS-enheter. Användare kan ladda upp och dela foton och videor med sina vänner och följare. De kan också kommentera och gilla de uppladdade bilderna och videorna. Miljontals kändisar kan hittas på Instagram är plattformen där de marknadsför sina varumärken för miljontals andra användare samtidigt som de visar sin livsstil. Det är programvaran som låter dig, som en hängiven följare, hänga med i kändisens dagliga aktiviteter och anmärkningsvärda händelser samtidigt som du uttrycker ditt stöd online. Föreställ dig att du fick en följförfrågan från din favoritkändis på Instagram så fort du vaknade på morgonen. Vi är säkra på att du skulle bli extatisk, eftersom det är ganska enkelt att förstå. Tänk om vi sa till dig att du kunde göra mer än att bara föreställa dig det? Du kan få din favoritkändis att följa dig tillbaka på Instagram. Du läste rätt. Nedan finns några metoder för hur man får kändisar att följa dig på Instagram. Den här artikeln hjälper dig också att förstå hur många följare som gör dig känd på Instagram och vem som är den mest populära personen på Instagram.

Hur man får kändisar att följa dig på Instagram

Du kommer att få veta hur du får kändisar att följa dig på Instagram och hur många följare som gör dig känd på Instagram längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Hur många följare gör dig känd på Instagram?

För några år sedan skulle alla ha rådet dig att göra en karriär inom skådespeleri eller sång. Men under det tjugoförsta århundradet är det möjligt att vinna popularitet och fans även om du inte är en kändis. Människor önskar Instagram berömmelse eftersom det kommer att tillåta dem att bli rika influencers. Det finns Instagram-användare som får inkomster med bara 5 000 till 10 000 följare. Men det betyder inte nödvändigtvis att de är kända på Instagram.

Cristiano Ronaldo med cirka 509 miljoner följare är den mest populära personen på Instagram. Oroa dig inte! Du behöver inte ha så många följare. För enligt de flesta erfarna Instagram-influensers uppfattning behöver du minst 30 000 följare för att bli tagen på allvar som en auktoritet på din domän. Att sikta på 100 000 följare är en bra idé om du vill bli en populär person på Instagram. Nu vet du hur många följare som gör dig känd på Instagram.

Hur får man kändisar att följa dig på Instagram?

Låt oss se några sätt du kan implementera för att få kändisar att följa dig på Instagram.

  Hur du lägger till din Instagram till Tik Tok

Metod 1: Tagga dem i inlägget

Det bästa sättet att börja är att göra något och tagga dem på Instagram. Oavsett om det är fanart eller ett inlägg om dem, kan allt som uttrycker din motivation för dem samtidigt som du taggar dem i inlägget möjligen få fram ett svar från dem. Jag vet vad du tror att de måste bli taggade i tusentals saker varje dag. Vad skulle din ena lilla tagg åstadkomma i motsats till alla andra? Man tog åtminstone en chans genom att vara innovativ där. Dessutom tenderar människor att komma ihåg uppfinningsrikedom framför ett generiskt budskap.

Metod 2: Var först med att kommentera

Så här är några ytterligare strategier som kan hjälpa dig att få deras intresse och följa tillbaka. Du måste utnyttja det faktum att människor är intresserade av andras uppfattningar om dem. Därför, om du kommer först till deras kommentarer, är dina chanser att få ett svar bättre. Du kan alltid aktivera aviseringar för den kändisen så att du alltid är medveten om när de gör ett inlägg. En annan generell regel är att undvika att använda fraser som först i kommentarer. Wow, eller några andra fraser framkallar inget svar.

Metod 3: Var betydande i kommentarer

Skriv något viktigt istället för om du ställer en fråga eller gör en kommentar med verklig vikt, är chansen stor att kändisen kommer att bli rörd av ditt meddelande, svara på dig och eventuellt till och med följa dig. Eftersom de flesta verkligen gillar att interagera med fans av deras arbete och är redo att ta lite tid på dagen för att skriva kommentarer och svara på dem.

Metod 4: Tagga sina vänner

Det finns olika metoder du kan använda för att eventuellt fånga deras uppmärksamhet, men en som jag skulle råda dig att försöka är att tagga kändisen och deras kompis på ett inlägg i hopp om att vännen så småningom skulle svara dig eftersom det lyfter ditt meddelande i kändisens syn. På grund av meddelandet som kommer från din vän och inte bara dig, finns det ökade möjligheter att de kommer att se det. Bortsett från det faktum att det verkar vara skräppost, rekommenderar jag inte att tagga alla som personen ofta pratar med. Men försök att lägga till lite sammanhang. Fortsätt läsa för en annan metod för att lära dig hur man får kändisar att följa dig på Instagram.

Metod 5: Skicka direktmeddelanden (DM)

Att skicka ett direktmeddelande är ett annat alternativ. I det här fallet kan du vara en hängiven följare samtidigt som du är skrämmande eller stalkerlik. Så mycket som stjärnor vill interagera med sina följare, de har också gränser som bör observeras, och en följare som är alltför ivrig att följa kan gå för långt. Meddelandet bör noggrant övervägas för din föredragna kändis.

  Så här ser du videohistorik för Instagram-visningar

Du försöker alla dessa tekniker och råd, men ingenting fungerar. Att vara ok med det i den situationen är det bästa tillvägagångssättet. Var medveten om att kändisar kräver vila. Uppskatta det faktum att de reagerar på fansen med tanke på att de bara har ett kort tillfälle att göra det.

Hur kan du bli känd på Instagram?

Så Instagram är det bästa stället om du vill bli känd online. Faktum är att den tidigare nämnda Quintly-analysen upptäckte att på alla sociala medieplattformar är kanalens följartillväxttakt den högsta. Om jag skulle berätta för dig att du kan bli känd på Instagram, skulle du inte bara behöva följa kända personer som Instagram hanterar. Nu kan du också bli inkluderad bland den mest populära personen på Instagram, genom att följa några tips som nämns nedan

Metod 1: Definiera din specialisering

Du kan vara ganska begåvad och ha ett brett utbud av intressen, inklusive de inom litteratur, mode, livsstil och fitness. Dessutom är du fri att använda Instagram för att samtidigt producera innehåll för var och en av dessa kategorier. Men om du vill att ditt innehåll ska vara pålitligt och identifierbart är problemet att inte alla i din målgrupp kommer att dela alla dessa intressen. Och om du fortsätter att producera innehåll som inte är relaterat till deras intressen riskerar du att tappa följare.

Metod 2: Skapa rullar med trendig musik

Rullar är det första som kommer att tänka på när vi pratar om att vara populär på Instagram. En av de saker som gör dig känd och hjälper dig att bli viral på det sättet är Instagram-rullar. En sak du bör tänka på är att om du gör en rulle vill du definitivt fokusera på trendig musik. Det rekommenderas starkt att när du gör rullar, använd musik från Instagrams musiksamling snarare än din egen musik eftersom de redan är populära. Därför kommer du utan tvekan att öka sannolikheten för att din rulle dyker upp om du använder dem.

Metod 3: Inlägg varje dag

Ett annat förslag jag skulle vilja komma med är att lägga upp varje dag istället för att inte göra något alls. Överväg att skriva två till tre gånger om dagen, två till tre dagar i veckan, på din blogg. Under de återstående dagarna kan du skriva en gång varje dag. Vad du än bestämmer dig för, se till att kontinuerligt följa ditt schema för att hålla befintliga supportrar motiverade och attrahera nya. Faktum är att konsekvent inlägg kommer att öka din målgruppsräckvidd, räckvidd totalt sett och följartillväxt. Läs den här artikeln från början för att lära dig hur du får kändisar att följa dig på Instagram.

Metod 4: Använd Hashtags

En fantastisk funktion hos Instagram är att du kan använda hashtags för att nå den maximala publiken och även tagga kända personers Instagram-profiler för erkännande från deras favoritkändis. Lek med hashtags; du kanske har hört en mängd olika åsikter om den optimala hashtaggstrategin för synlighet. Andra rekommenderar att du använder så många hashtags som du kan, medan andra kanske rekommenderar att du använder färre hashtags för att förhindra att det blir skräppost. Försök att inkludera så många relevanta hashtags som du kan samtidigt i några av dina inlägg. Läs den här artikeln från början för att lära dig hur många följare som gör dig känd på Instagram.

  Hur man vänder bildsökning på Instagram

Metod 5: Upprätthåll kommunikationen med din publik

Du kanske följer vissa konton som aldrig svarar på dina kommentarer. Du kanske inte tvekar att sluta följa dem någon gång även om du inte har någon fiendskap mot dem. Om de inte ens bryr sig om att interagera med dig kommer du inte riktigt känna ett förhållande. Det är avgörande för influencers att skapa varaktiga band med sina följare på grund av detta. Målet är att vinna deras lojalitet så att du inte förlorar dem som supportrar. För att visa att du är uppmärksam på dina följares kommentarer, ägna lite tid åt att svara på dem.

Metod 6: Var försiktig när du inkluderar uppmaning

Tänk på att Instagram är en konversationsplattform snarare än en sändningsplattform när du inkluderar uppmaningen. Efter att ha läst stycket, vad vill du att dina följare ska göra? Det uppmuntrar till deltagande och gör klart vad du vill att dina teammedlemmar ska göra. En uppmaning till handling är ett smart drag som kan uppmuntra läsare att interagera med och dela ditt material, vilket ökar dess virala potential.

I slutändan är det en process; det är inte troligt att lägga upp ett innehåll som blir viralt och gör dig känd på Instagram. Men om du konsekvent vidtar åtgärder och lägger upp bra innehåll, särskilt rullar, kommer du att se belöningar på lång sikt, oavsett vad. Men var noga med att inte gå överbord för att undvika att framstå som läskig för din favoritstjärna.

Missbruka aldrig dina tillvägagångssätt bara för att du nu har en idé om hur du kan få kändisar att följa dig på Instagram. Att upprätthålla ett sunt rykte är viktigt eftersom det också kan resultera i att din favoritkändis stämmer dig. Uppenbarligen, för att bli populär på Instagram, måste du ha ett visst antal följare. Men du behöver inte oroa dig för hur många följare som kommer att göra dig känd på Instagram om ditt material tilltalar din publik. Njut bara av processen och fortsätt skapa.

***

Vi hoppas att du lärde dig om hur man får kändisar att följa dig på Instagram och hur många följare som gör dig känd på Instagram. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.