Hur man får ett gratis Hulu-konto

Spread the love

Efter att ha läst en positiv recension av en film eller ett TV-program kan vi troligen leta efter källan eller streamingplattformen. En sådan plattform som strömmar otaliga medieinnehåll är Hulu-plattformen. I jakten på att spara pengar är frågan som dyker upp hur man får ett gratis Hulu-konto? Oroa dig inte, den här artikeln är det exakta resultatet av en sådan fråga på sökmotorer. När du läser metoderna i artikeln kommer du att veta hur du får Hulu gratis på din Windows 10-dator. Om du är en person som älskar att titta på och strömma medieinnehåll regelbundet, är chansen stor att någon av de tillgängliga prenumerationerna på andra mediastreamingplattformar kan hjälpa dig att få tillgång till Hulu-plattformen. Till exempel kommer frågan om hur man får gratis Hulu med Spotify att ge ett positivt svar. Med tanke på ett annat stort streamingnätverk, låt oss hitta svaret på frågan om hur jag får gratis Hulu med Amazon Prime också i artikeln.

Hur man får ett gratis Hulu-konto

Du kommer att lära dig hur du får ett gratis Hulu-konto och hur du får gratis Hulu med Spotify längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Vad är Hulu och vilka funktioner har det?

Hulu är en amerikansk prenumeration på Video on Demand-tjänst som ägs av The Walt Disney Company med NBC Universal. Webbplatsen strömmar filmer, serier och animer från tv-nätverkspartners och andra innehållspartners, vilket gör den till en av de ledande videoströmningsplattformarna i USA. Utöver detta streamar Hulu Originals vanligt medieinnehåll som är helt original till plattformen.

Svaret på frågan om hur man får en gratis provversion av Hulu-kontot är att använda den inom utgångsperioden. Det är tillgängligt i 30 dagar om det vanliga abonnemangsplanen väljs, och 7 gratis dagar är tillgängliga för Hulu+ Live TV-paketet från registreringsdatumet. Efter den kostnadsfria provperioden har prenumerationspaketen tre grundläggande planer, som är $7,99/månad med annonser, $14,99/månad utan annonser och $69,99/månad för Hulu+ Live TV.

Funktioner hos Hulu Platform:

Hulu-plattformen erbjuder följande funktioner som listas nedan:

 • Åtkomst på vilken enhet som helst upp till 6 profiler på vilken plattform som helst
 • Flerskärmar upp till 2 skärmar
 • Spela in innehåll upp till 50 timmars lagring
 • Se innehåll från det enorma biblioteket
 • Se mer än 50 populära live-TV
 • Premium-tillägg av HBO, CINEMAX, SHOWTIME
 • Byt plan eller avbryt när som helst
 • Ultra 4K HD

Hur får man Hulu-konto gratis på Windows PC eller bärbar dator?

Avsnittet listar alla möjliga metoder för att skaffa ett Hulu-konto gratis och att använda det för att strömma medieinnehållet som är tillgängligt på webben.

Metod 1: Använd Hulu Free Trial

Det första och mest rekommenderade alternativet är att utnyttja den kostnadsfria provperioden som tillhandahålls av Hulu-tjänsten. Låt oss nu veta hur man får en gratis provperiod på Hulu-kontot för den angivna perioden baserat på planen.

1. Öppna Google Chrome med sökfältet i Windows längst ned.

2. Öppna Hulu officiella webbplats och klicka på alternativet STARTA DIN GRATIS PRÖVNING.

3. Klicka på VÄLJ under lämplig plan i listan.

4. Ange relevant information i fälten och klicka på FORTSÄTT.

5. Ange betalningsinformationen på nästa sida och klicka på alternativet SUBMIT.

Obs: Om du vill använda en annan betalningsmetod än kreditkort, klicka på Expressalternativen som finns tillgängliga högst upp.

Metod 2: Dela & hänvisa konto med vänner

Ett annat alternativ som kan vara ett svar på frågan om hur man får ett gratis Hulu-konto är att dela kontot eller registreringen med dina vänner. Detta kan hjälpa dig att titta på Hulu utan extra kostnad att dela med dina vänner eller andra personer i dina kontakter.

Alternativ I: Dela konto med vänner

Innan du försöker ta reda på om du kan dela inloggningsuppgifter för andra nätverk till Hulu-plattformen, till exempel hur får jag gratis Hulu med Amazon Prime, kan du prova att dela inloggningsuppgifterna för själva Hulu-plattformen. Om någon av dina vänner har ett Hulu-konto kan du be dem att ge dig inloggningsuppgifterna för att hjälpa dig titta på innehållet på plattformen. Ett annat alternativ som kan göras är att dela abonnemangsavgiften mellan dina vänner för att minska abonnemangsavgiften som ska bäras av en ensamstående person.

Alternativ II: Hulu Referral Program

På samma sätt som Spotifys remissprogram kan du använda Hulu Referral Program för att få tillgång till Hulu-plattformen och även få en inblick i frågan om hur du får gratis Hulu med Spotify. En av de bästa faciliteterna som tillhandahålls av Hulu-plattformen är Friend Referral Program, där du kan tjäna $10 för en inbjudan som skickas till vilket konto som helst. Om någon av dina vänner accepterar inbjudan och skapar ett konto på Hulu-plattformen, kan du tjäna ett belopp med vilket du kan betala för prenumerationsavgiften.

  7 bästa dokumenthanteringsprogramvaran för SMB 2022

1. Starta Google Chrome-appen på din PC eller bärbara dator.

2. Öppna Hulu hemsida och LOGGA IN på ditt konto.

3. Klicka på profilikonen och klicka på fliken Konto.

4. Klicka på hänvisningssektionen längst ner på sidan.

5. Klicka på alternativet Referera till en vän.

6. Klicka på fliken Registrera.

På Ambassador Referral-webbplatsen kan du skicka inbjudningar till dina vänner.

Metod 3: Ta del av studentrabatter

Om du är student kan du använda din identitet för att få några rabatter på Hulu-plattformen. Detta skulle kräva jämförelsevis en lägre prenumerationsavgift och du kan enkelt veta hur du får ett gratis Hulu-konto.

Alternativ I: Hulu Studentrabatt

Det första alternativet och svaret på frågan om hur man får Hulu gratis är att använda Hulu Studentrabatt, där du kan få prenumerationen för bara $1,99/månad istället för ordinarie pris, vilket är $7,99/månad. I det här fallet kan du ta del av detta erbjudande med 75 % rabatt.

1. Öppna Hulu Studentrabatt webbplats i din webbläsare och klicka på REGISTRERA NU.

2. Ange dina kontouppgifter och ange giltig bekräftelse för att använda rabatten.

Alternativ II: Spotify Premium för studenter

Den mest populära streamingmusiktjänsten, Spotify Premium, ger en utmärkt rabatt för studenter. Du kanske inte är medveten om att du kan använda den stödda planen för Spotify Premium tillsammans med Hulu-plattformen till en rabatt. I en konsoliderad form kommer du att lära dig hur du får gratis Hulu med Spotify den här metoden.

Spotify Premium erbjuder cirka 50 procent reducerat pris för högskole- och universitetsstudenter, under vilket du måste betala en prenumerationsavgift på bara $4,99/månad. Detta är giltigt i upp till fyra år, under vilket du kan lägga till Hulu med annonstillägg till prenumerationsplanen. Dessutom är priset för tjänsten bara 99 cent för de första tre månaderna under vilka du kan hitta svaret på frågan om hur man får ett gratis Hulu-konto.

1. Starta Google Chrome-appen på din PC/laptop.

2. Öppna Spotify Premium för studenter webbplats och klicka på GET PREMIUM.

3. Klicka på alternativet Kom igång och skapa ett konto genom att ange nödvändig information.

Metod 4: Använd Hulu presentkort

Om du inte kan skaffa ett Hulu-konto med något av alternativen som ges tidigare eller få en uppfattning om hur du får gratis Hulu med Spotify, kan du få Hulu-presentkortet. Det är jämförelsevis billigt och du kan använda det för att ladda eller förlänga ditt abonnemang. Prova den här metoden innan du försöker hitta svaret på några frågor som hur får jag gratis Hulu med Amazon Prime.

Alternativ I: Köp från återförsäljare

Det första alternativet är att köpa den fysiska formen av Hulu-presentkortet från vilken butik som helst. Under julhelgen kan du få begagnade kort från CVS, Walgreens eller Target-butiker.

Skrapa aluminiumfolien på baksidan av kortet för att se koden som finns på kortet.

Alternativ II: Köp från webbplatsen

Om du vill köpa ett digitalt Hulu-presentkort kan du använda vilken som helst av webbsidorna som t.ex AmazonMicrosoft Rewards eller Rakuten.

Du måste använda ett e-postmeddelande för att registrera dig på webbplatsen och använda den digitala koden som skickas till din e-post för att komma åt Hulu-presentkortet. Med hjälp av den digitala koden för det köpta e-Hulu presentkortet kan du få svaret på frågan om hur du får Hulu gratis.

Metod 5: Använd annan prenumeration

Om du har prenumererat på några av de berömda mediastreamingplattformarna kan du använda den för att streama innehållet på Hulu-plattformen också.

Alternativ I: Sprint Plus-plan

Det första alternativet är Sprint Plus-planen, där du kan använda prenumerationsplanen för att lägga till Hulu with Ads-prenumerationsplanen. Denna kombinerade plan ger en gratis Hulu-prenumeration med Sprints obegränsade Plus-plan från $70/månad.

1. Besök Sprinta webbplats och skapa ett konto på webbplatsen.

2. Logga in på ditt Sprint-konto med hjälp av inloggningsuppgifterna.

3. Öppna Hulu tilläggssida och lägg till Hulu-prenumerationen på ditt konto.

4. Öppna Gmail webbplats och logga in på ditt konto.

Obs! Använd e-posttjänsten du använder för att komma åt ditt e-postkonto.

5. Öppna bekräftelsemailet och klicka på aktiveringslänken.

  Hur man laddar ner appen Seeking Arrangements

6. Slutför registreringsprocessen med instruktionerna på skärmen för att använda Hulus webbplats.

Alternativ II: Verizon Spela mer

Ett annat potentiellt alternativ för att hitta svaret på frågan om hur man får ett gratis Hulu-konto är att använda ett abonnemang på ett mobilnät som Verizon. Du kan använda Verizons Disney Bundle-tillägg tillsammans med basplanen för en avgift på bara $13,99/månad. Basplanerna kan vara antingen Play More Unlimited som börjar på $80/månad eller Get More Unlimited-planen som börjar på $90/månad. Låt oss lära oss lite om det här alternativet, så att vi kan få en uppfattning om svaret på frågor som hur får jag gratis Hulu med Amazon Prime eller hur man får gratis Hulu med Spotify.

1. Navigera till Verizon webbplats och klicka på alternativet Börja med planer.

2. Klicka på alternativet Ny kund, registrera dig för en lämplig plan och köp den med dina bankuppgifter.

3. Öppna Min Verizon webbplats och logga in på ditt konto.

4. Navigera till kontogränssnittet och klicka på alternativet Tillägg och appar.

5. Klicka på alternativet Underhållning och sedan på alternativet Läs mer i avsnittet Disney Bundle.

6. Klicka på alternativet Hämta nu i det övre högra hörnet.

7. Acceptera villkoren på sidan för transaktionsgranskning och klicka på alternativet Registrera dig i Disney-paket.

8. Ange e-postadressen i fälten och klicka på knappen Kontrollera e-post.

9. Öppna Gmail webbplats och logga in på ditt konto.

10. Öppna bekräftelsemeddelandet och klicka på alternativet Fortsätt för att validera e-postadressen.

11. Klicka på alternativet Gå till Disney.

12. Ange din e-postadress och klicka sedan på ACCEPTER & CONTINUE alternativet.

13. Skapa ett nytt Disney+-konto eller använd ditt befintliga Disney+-konto på Disney+-webbplatsen.

14. När du har slutfört kontot klickar du på alternativet Aktivera Hulu.

15. Konfigurera ditt Hulu-konto och klicka på alternativet Fortsätt.

16. Klicka på alternativet Start Watching Hulu för att titta på innehållet på Hulu-webbplatsen.

Obs: Alternativt kan du öppna Disney+ webbplats och klicka på profilikonen > Kontofliken > Hulu-alternativet.

Metod 6: Använd Nulled Website

För att hitta svaret på frågan om hur man får ett gratis Hulu-konto kan du få inloggningsuppgifterna för kontot. Om du enkelt vill få användarnamnet och lösenordet för Hulu-plattformen och lära dig hur du skaffar Hulu gratis, kan du använda Nulled-webbplatsen.

1. Gå till Ogiltig webbplats och klicka på alternativet Skapa konto.

2. Ange de nödvändiga uppgifterna i fälten, markera captcha-rutan och klicka på alternativet Skapa konto.

3. Du kommer att få ett e-postmeddelande till den registrerade e-postadressen som anges i fälten.

4. Öppna Gmail webbplats eller någon annan e-posttjänst för att komma åt länken i det mottagna e-postmeddelandet.

5. Använd användarnamnet och lösenordet i registreringsformuläret för att logga in på ditt konto.

6. Välj alternativet Läckor i rullgardinsmenyn Kategori och klicka på avsnittet om webbplatsen för filmvisning.

Obs: Om alternativet inte visas klickar du på alternativet Bio.

7. Klicka på alternativet Hulu i listan.

8. Öppna Hulu-webbplatsen och klicka på alternativet Logga in. Du kan använda kontona som visas i listan på den nollställda webbplatsen efter varandra för att logga in på Hulu-webbplatsen.

9. När ditt konto har godkänts skapar du din nya profil och loggar in med profilen.

Metod 7: Gratis Hulu-kakor

En stor fråga som hindrar och blockerar dig från att hitta svaret på frågan om hur man skaffar ett gratis Hulu-konto är cookies som används av Hulu-webbplatsen. Du kan använda några chrome-tillägg för att avblockera dessa cookies på din webbplats, och sedan använda cookies för att strömma in i Hulu Plus Premium-planen utan att logga in. Med det här alternativet kan du komma åt plattformen gratis utan att använda någon annan plattform som t.ex. frågan, hur får jag gratis Hulu med Amazon Prime?

1. Öppna Google Chrome-appen.

2. Öppna EditThisCookie webbläsartilläggswebbplatsen och klicka på alternativet Lägg till i Chrome.

3. Öppna Hulu webbplats och klicka på LOGGA IN på ditt konto.

4. Klicka på alternativet Ändra cookies.

5. Välj exempelkoden som ges här och tryck på tangenterna Ctrl+C för att kopiera den.

{

“domain”: “hulu.com”,

“hostOnly”: false,

“httpOnly”: false,

“name”: “XSRF-TOKEN”,

“path”: “/”,

“sameSite”: “unspecified”,

“secure”: false,

“session”: true,

“StoreId”: null,

“value”: “1623605c-ed91-4625-adc3-e2f95984ddd8”

}

6. Tryck på tangenterna Ctrl+V för att klistra in koden och klicka på alternativet Test för att kontrollera om koden är kompatibel.

7. Klicka på alternativet EditThisCookie-cookie i det övre högra hörnet på Hulu-webbplatsen och klicka på Importera.

8. Tryck på tangenterna Ctrl+V för att klistra in koden och klicka på alternativet Test.

9. Använd Hulu-kontot för att titta på innehållet på webbplatsen.

Obs: Om ett annat popup-fönster visas trycker du på tangenterna Ctrl+R för att uppdatera sidan.

Metod 8: Andra alternativ (rekommenderas inte)

  Hur man lägger till mellanslag mellan text och cellgränser i Excel

Den sista metoden för att få svaret på frågan om hur man får ett gratis Hulu-konto är att använda följande alternativ som ges här. Det bör dock noteras att det inte är tillrådligt att ta till dessa alternativ om någon av de andra metoderna verkar tillfredsställande för att streama innehållet.

Alternativ I: Hulu Account Generator

Det första alternativet för att veta svaret på frågan om hur man får Hulu gratis är att använda Hulu-kontogenerator använder någon av webbplatserna. Detta kan användas för att få ett slumpmässigt användarnamn och lösenord med vilket du kan få tillgång till Hulu-plattformen.

Alternativ II: Giveaway-webbplatser

Vissa webbplatser tillhandahåller kontouppgifter för arbetskonton som lånas ut av prenumeranterna gratis. Dessa giveaway-webbplatser kommer att uppdateras regelbundet, varifrån du kan få användarnamn och lösenord för att använda Hulu-plattformen.

Alternativ III: Premium Account Telegram Channel

Ett annat alternativ för att få användaruppgifterna för Hulu-plattformen är att prenumerera på kanaler på Telegram-appen, varifrån regelbundna uppdateringar av fungerande Hulu-konton fortsätter att cirkulera. Med hjälp av inloggningsuppgifterna kan du strömma innehållet på plattformen på din enhet. Du kan också få några Spotify-uppgifter och använda svaret på frågan om hur man får gratis Hulu med Spotify som diskuterades tidigare för att logga in på Hulu-nätverket.

Alternativ IV: Virtuella kreditkort online

Som ett alternativ för att kringgå betalningsinformationssidan på registreringssidan för Hulu-plattformen kan du använda vilken som helst av online VCC- eller Online Virtual Credit Card-webbplatserna. Detta skulle hjälpa till att hitta svaret på hur man får ett gratis Hulu-konto och att få information om bankkontot för att kringgå betalningssidan.

 • Entropay
 • Payoneer
 • Neteller
 • NetSpend
 • Walmart-kort

Alternativ V: Undersökningswebbplats

Som ett sista alternativ kan du tjäna lite pengar eller ett Hulu-presentkort från vilken undersökningswebbplats som helst, som du sedan kan använda för att skaffa ett Hulu-konto. Du kan registrera dig på någon av undersökningswebbplatserna och arbeta för att de ska tjäna en viss summa pengar.

Alternativ VI: Använd alternativa webbplatser

Om du inte kan hitta Hulu-kontot, trots någon av metoderna som anges här, kan det bero på någon geo-restriktion eller kan uppstå om din IP är förbjuden på servern. För detta ändamål kan du använda alternativa webbplatser som Popcorn Time för att strömma medieinnehåll.

Nu är det dags att svara på den öppna frågan som lämnades i början, det vill säga hur man får gratis Hulu med Spotify. Tja, du kanske inte kan få tillgång till Hulu-plattformen med ditt Amazon Prime-konto eftersom de inte är länkade eller stöds.

Hur man använder Hulu presentkort?

Metoden för att använda den upphandlade koden för Hulu-presentkortet för att få tillgång till prenumerationen på plattformen och för att veta hur man får ett gratis Hulu-konto förklaras nedan.

1. Starta Google Chrome-appen och besök Hulu presentkort hemsida.

2. Ange koden i det angivna fältet och klicka på LÖS IN.

3. Beloppet som nämns i Hulu-presentkortet kommer automatiskt att krediteras ditt Hulu-konto och du kan använda det för att titta på innehållet.

Läs den här artikeln från början för att lära dig hur du får gratis Hulu med Spotify.

Hur avbryter man Hulu-prenumeration?

Efter att du har lärt dig hur du skaffar Hulu gratis är det nödvändigt att avbryta prenumerationen före utgångsdatumet. Det är bäst att avbryta Hulu-prenumerationen 2 till 3 dagar innan provperioden är slut för att undvika ytterligare avgifter för prenumerationen.

1. Besök Hulu hemsida och LOGGA IN på ditt konto med hjälp av inloggningsuppgifterna.

2. Klicka på profilnamnet högst upp och klicka på alternativet Konto.

3. Klicka på alternativet AVBRYT i avsnittet Avbryt din prenumeration och ge feedback till dem.

Obs: I vissa versioner kan det visas som alternativet Avsluta prenumeration.

4. Följ instruktionerna på skärmen för att avbryta prenumerationen.

***

Artikeln förklarar de möjliga metoderna för att få svar på frågan om hur man får ett gratis Hulu-konto och hur man får gratis Hulu med Spotify. Vänligen avsätt några minuter för att meddela oss om dina värdefulla frågor och förslag i kommentarsfältet. Låt oss dessutom veta vilka av dessa metoder som hjälpte till att hitta det bästa svaret på frågan om hur man får Hulu gratis.