Hur man får CoD-poäng gratis

Spread the love

Call of Duty är ett av de mest kända action-äventyrskrigsspelen. Spelet är tillgängligt att spela i flerspelarläge online och är känt bland spelgemenskapen. Precis som alla andra multiplayer-spel har CoD-spelet också olika interaktiva egenskaper som skinn och CoD-poäng. CoD-poäng är en viktig del av CoD-upplevelsen. CoD-poäng fungerar som spelvalutan för Call of Duty: Warfare och kan användas för att köpa olika föremål i spelet. Det finns dock bara ett fåtal alternativ för spelare att få gratispoäng eftersom de flesta av poängen endast kan tjänas genom att köpa premiumfunktioner. Därför letar användare alltid efter metoder för att få CoD-poäng gratis. I den här guiden har vi sammanställt några av de mest effektiva metoderna för att lösa ditt hur man får gratis CoD-poäng krigszon och hur man tjänar CP i call of duty-frågor. Så om du letar efter hur du får CP i Warzone behöver du inte leta längre.

Hur man får CoD-poäng gratis

Här har vi förklarat om CoD-poäng, hur man får CoD-poäng gratis.

Vad är CoD-poäng?

CoD-poäng eller Call of Duty-poäng är en spelvaluta i den populära spelserien. Användare kan använda CoD-poäng i spelet för att köpa olika spelobjekt och belöningar. När användare går upp i rankningen i spelet ökar de också sina chanser att tjäna fler CoD-poäng. Därför är CoD-poäng en viktig del av CoD-spelet och användare letar alltid efter nya metoder för att få fler CoD-poäng i följande avsnitt som vi kommer att diskutera detsamma.

Det kan finnas flera metoder för att förstå hur man får CoD-poäng gratis. Några av de mest effektiva metoderna nämns nedan.

Metod 1: Slutför Battle Pass-uppdraget

En av de mest grundläggande metoderna för att tjäna CP på CoD: Warzone är genom att slutföra battle pass-uppdragen i spelet. När du slutför uppdragen och rankas upp i nivåerna får du bättre belöningar och fler CoD-poäng. När du når nivå 98 belönas du med 13,00 CoD-poäng. Det finns dock bara 300 poäng som kan belönas för gratisnivåer. För att tjäna resten av 1000 poäng måste du gå med i Premium Pass. Följande är listan över nivåerna och respektive belöningar som erbjuds av CoD: Warfare. Fortsätt läsa för att veta hur man får gratis CoD-poäng krigszon, hur man tjänar CP i call of duty och hur man får CP i krigszon.

  Hur man stoppar selfies från att dyka upp i iPhones selfiesalbum

Belöningar
Nivå
Typ av nivå
100 CoD-poäng
Nivå 6
Fri
100 CoD-poäng
Nivå 12
Premie
100 CoD-poäng
Nivå 17
Premie
100 CoD-poäng
Nivå 23
Premie
100 CoD-poäng
Nivå 32
Premie
100 CoD-poäng
Nivå 41
Premie
100 CoD-poäng
Nivå 48
Fri
100 CoD-poäng
Nivå 56
Premie
100 CoD-poäng
Nivå 66
Premie
100 CoD-poäng
Nivå 74
Premie
100 CoD-poäng
Nivå 82
Premie
100 CoD-poäng
Nivå 91
Premie
100 CoD-poäng
Nivå 98
Fri

Metod 2: Använd GameKit för att tjäna belöningar på Steam

Steam är en av de mest pålitliga onlinespelplattformarna och har blivit förstahandsvalet för många videospelare att spela sina favoritspel. Det finns några viktiga funktioner i Steam som spelare kan använda för att tjäna belöningar. En sådan funktion är Steam presentkort systemet tillåter detta system användare att tjäna och använda krediter som de senare kan lösa in för olika onlinespel. Men du kan göra den här upplevelsen ännu bättre genom att para ihop den med Gamekit.

  • Gamekit ger proffs och hängivna onlinespelare en möjlighet att tjäna tillbaka något medan de spelar sina favoritspel tusentals sådana spelare använder denna plattform för att tjäna passiva belöningar.
  • Gamekit är ett av de bästa alternativen om du vill få några belöningar som du senare kan använda för att tjäna CoD-poäng i Call of Duty och ta reda på hur du får CoD-poäng gratis.

För att förstå hur man får gratis CoD-poäng warzone, hur man tjänar CP i call of duty, hur man får CP i warzone hur man får CP i Warzone och tjänar belöningar från Gamekit-användare måste spela spel och utföra uppgifter i spelet, äventyr och uppdrag för att tjäna poäng. Dessa poäng kan senare bytas ut mot spelvaluta. Du kan också använda dessa poäng för att göra andra inköp i spelet, som skins, eller till och med hela spel.

  11 Lord of the Rings (LOTR) varor att köpa den här säsongen

Metod 3: Delta i Giveaways

Olika Instagram och YouTube influencers samarbetar ofta med spelutvecklare för att marknadsföra sina företag. En av de vanligaste metoderna för sådana kampanjer är Giveaway-tävlingar. CoD är ett berömt spel är mycket vanligt förekommande i sådana Giveaways. Priserna på en viss Giveaway kan variera, men det finns en god chans att den kommer att innehålla CoD-mynt. Håll därför alltid utkik efter spelinfluenser på Instagram, YouTube, Twitter och alla andra sociala medieplattformar.

Obs: Att delta i en Giveaway-tävling garanterar dig inte belöningen. För det mesta utses vinnarna av sådana tävlingar genom en lottdragning.

Metod 4: Använd Google Opinion Rewards

Ett av de bästa sätten att ta reda på hur man får CoD-poäng gratis är Google Opinion Rewards app. Appen är mycket populär bland användare som vill utnyttja mynt och andra spelbelöningar. Användare kan använda mynt för CoD med Google Opinion Rewards genom att använda alternativet för Google Play-saldo. Att använda saldot i Google Play är en kostnadsfri tjänst. Det finns gott om appar och webbplatser som ger gratis belöningar för olika spel, men Google Opinion Rewards är en pålitlig och pålitlig plattform för att förstå hur man får gratis CoD-poäng krigszon, hur man tjänar CP i call of duty och hur man får CP i krigszon. Appen kan laddas ner i din Android-app och är lätt att navigera. Användare uppmanas att delta i olika undersökningar som tjänar dem pengar. Dessa pengar kan användas för att köpa mynt för CoD: Warfare.

Ytterligare metoder

Följande är några av de andra användbara metoderna för att få CoD-poäng i CoD: Warfare.

Metod 1: Köp CoD Points Bundle

Ibland kan du hitta CoD-poäng finns att köpa till ett rabatterat pris. Det händer dock bara vid sällsynta tillfällen och oddsen för ett sådant erbjudande är mycket små. Så om du får ett sådant erbjudande är det bäst att få gratis CoD-poäng genom att köpa ett CoD-poängpaket. Att köpa CoD-poäng är inte en gratis metod och löser inte hur man får CoD-poäng för en gratis fråga. Det är dock en av de mest pålitliga metoderna för att få CP-poäng i Call of Duty: Warfare.

  Allt-i-ett Mac-underhållsverktyg för att öka prestanda – Macbooster

Metod 2: Använd olika GPT-appar och webbplatser

Om du inte kan hitta en aktiv undersökning om Google Opinion Rewards kan du också prova andra GPT-appar och webbplatser. Det finns olika GPT-plattformar (Get-paid-to) som ger monetära belöningar i utbyte mot att delta i undersökningar och andra onlineuppgifter. Du kan senare använda dessa pengar för att köpa mynt i CoD: Warfare.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Var kan jag spela Call of Duty?

Ans. Det berömda Call of Duty-spelet är tillgängligt att spela på olika plattformar som PC och mobil. Spelet finns även tillgängligt på Steam.

Q2. Hur kan jag tjäna fler CoD-poäng?

Ans. I spelet kan användare rankas upp till den högre nivån för att få fler Call of Duty-poäng. Användarna kan rankas upp till så högt som Tier 98.

Q3. Var kan jag använda CoD-poäng?

Ans. CoD-poäng är spelets valuta för CoD och kan användas för att köpa olika föremål i spelet som skinn och nya vapen. De kan också användas för att låsa upp andra spelfunktioner.

***

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp för dig och att du kunde ta reda på hur du får CoD-poäng gratis. Låt oss veta vilken metod som fungerade för dig. Om du har några frågor eller förslag till oss vänligen meddela oss i kommentarsfältet nedan.