Hur man ersätter KingRoot med SuperSu – 2024

Android lockar många utvecklare såväl som entusiastiska teknikanvändare på grund av processen som kallas Rooting. Med den kan användare få behörighet att ändra rotmappen för sin telefonlagring och göra ändringar i systemfiler. Möjligheterna är alltså oändliga.

Men nuförtiden lockas många människor som inte är så tekniskt kunniga till att rota sina Android-smarttelefoner. På detta sätt håller Rooting på att bli något mainstream i Android-världen. Det är en komplicerad process, och inte alla kan rota sin telefon.

För att göra rotprocessen enkel, finns det många appar tillgängliga som direkt rotar din Android-telefon med ett klick. Den mest kända One click-rooting-appen är KingRoot. Den stöder många märken och modeller och processen är väldigt enkel.

Den enda nackdelen med att använda KingRoot är att den installerar sin egen app som en behörighetshanterare som de flesta användare inte gillar. De flesta användare föraktar det och letar efter ett sätt att ersätta det med superSu. Du kan inte bara avinstallera KingRoot eftersom den är installerad som en systemapp.

Så om du letar efter ett sätt att ersätta KingRoot med SuperSu, har vi en säker metod för dig. I den här artikeln har vi gett en enkel steg för steg guide för att ersätta KingRoot med SuperSu.

Hur man ersätter KingRoot med SuperSu.

Nedan ges en mycket enkel steg-för-steg-guide om hur man ersätter KingRoot med superSu. Följ stegen noggrant och bli av med SuperSu-appen.

Steg för att ersätta KingRoot med SuperSu är:

Steg 1. Ladda ner filerna nedan.

1. Terminal Emulator app: Ladda ner.

2. Ersätt_Kinguser_with_SuperSU Zip-fil: Ladda ner.

  • Installera Terminal Emulator-appen medan du extraherar. Zip-fil och behåll mappen ”MRW” i enhetens interna lagring.

Steg 2. Öppna sedan Terminal Emulator-appen och skriv su-kommandot. Nu kommer enheten att fråga dig om rotbehörigheterna. Bevilja dem också.

Steg 3. Ange nu följande kommando: sh /sdcard/mrw/root.sh

Detta kommer att köra ett skript och automatiskt starta SuperSu. Om det inte händer, starta det manuellt och det kommer att börja köras. Ignorera alla fel som dyker upp när skriptet körs.

Nu har du framgångsrikt ersatt Kingroot med Supersu på din enhet.

Sammanfattningsvis är detta det mest framgångsrika och enklaste sättet att ersätta KingRoot med SuperSu på din rotade Android-enhet. För all hjälp är du välkommen att kontakta oss eller skriva till oss i kommentarerna nedan. Vi hoppas att denna enkla guide också hjälper dig att lösa dina problem.