Hur man blir verifierad i Discord

Discords gratistext-, VoIP-, video- och chattplattform erbjuder mycket mer än vad man kan se. Dess unika funktioner inkluderar Twitch-integration och många fler måsten för streamers, innehållsskapare och vanliga användare. Oavsett om du är en företagsägare eller någon som bara vill ha en chatt, för att dra full nytta av Discord måste du slutföra en verifieringsprocess.

I den här artikeln visar vi dig hur du verifierar ditt konto, din server eller bot. För företagsägare inkluderar våra vanliga frågor de saker du bör undvika om du vill behålla din serververifieringsstatus. Och för vanliga kontoinnehavare har vi detaljerat vad du ska prova om du inte har fått ditt verifieringsmail.

Hur man blir verifierad på en Discord-server

Innan du startar serververifieringsprocessen, se till att du uppfyller följande minimikrav:

 • Förutom att vara serverägare är du en officiell representant för ett varumärke, ett företag eller en person av allmänt intresse.
 • Dina andra relevanta sociala mediekonton har autentiserats för att hjälpa Discord att verifiera att din ansökan är legitim.
 • Du har en formell e-postadress kopplad till ditt företag eller varumärke för att visa din officiella position.

Discord letar efter följande när man avgör om en server ligger i allmänhetens intresse och uppfyller verifieringskriterierna:

 • Äkthet. Din server representerar ett varumärke, ett registrerat företag eller en offentlig person av intresse.
 • Originalitet. Din server är den unika närvaron av vad den representerar. Endast en officiell server kommer att verifieras per varumärke/företag, även om det kan finnas vissa undantag för region- eller språkspecifika servrar.
 • Förtrogenhet. Du, ditt företag eller ditt varumärke har en stark närvaro på sociala medier och officiell webbplats. Betalt eller reklaminnehåll betraktas inte som en källa för granskning.
 • Din server måste uppfylla Discords gemenskapens riktlinjer.

Verifiering sker efter Discords eget gottfinnande. När den har verifierats får du en anpassad, unik URL, ”Invite Splash” och ett verifieringsmärke som bevis på att din server är legitim.

Men om din server för närvarande inte uppfyller kriterierna för verifiering kan du alltid visa dess äkthet genom att dela din serverinbjudan från ett Twitter-konto eller din officiella webbplats.

Alternativt, om du är en streamer eller innehållsskapare, kan du ansöka om att din server ska bli en Discord-partner. Besök Discord Partners officiella webbsida för mer information.

Serververifieringsapplikation

För att starta din serverapplikation:

 • Navigera till discordapp.com/verification sida.
 • Klicka på ”Ansök nu.”
 • Logga in på ditt konto för att slutföra ansökan.
 • Hur man får en verifierad Discord Bot

  Discord kräver att botar som läggs till på 100 servrar verifieras. När 100-servermärket har nåtts kommer du inte att tillåtas lägga till din bot på fler servrar utan verifiering.

  När 75-servermärket har nåtts kommer du att få ett e-postmeddelande från Discord inklusive en länk till ”Utvecklarportalen” där du kan ansöka om botverifiering i förväg.

  Så här startar du processen:

 • Klicka antingen på länken från e-postmeddelandet från Discord eller gå till utvecklarens portal hemsida.
 • Överst på sidan visas en ”Verifiering krävs”-banner med en länk till applikationen.
 • När en skannad kopia av ditt officiella foto-ID har godkänts måste du fylla i den information som krävs i rutorna nedan. Det måste finnas minst 100 tecken per ruta, eller när du klickar på ”Skicka” kommer ansökan inte att skickas in.
 • När du har tryckt på ”Skicka” kommer en banner med ”Bearbetning av verifieringsförfrågan” att visas på skärmen som bekräftar att inlämningen lyckats.
 • När din bot är verifierad kommer den att få en ”Verifierad” bock som visar att den är legitim.

  Hur du verifierar ditt personliga konto i Discord

  Du kan verifiera ditt konto via e-post eller telefon. E-postverifiering är viktigt, medan telefonverifiering är valfritt.

  När du först skapar ditt konto skickas ett verifieringsmail automatiskt till din inkorg. Om du behöver skicka e-postmeddelandet på nytt gör du följande från din mobil eller dator:

 • Logga in på ditt Discord-konto.
 • Välj ”Inställningar”.
 • Välj fliken ”Konto”.
 • En ”Verifiera din e-post”-banner visas högst upp på skärmen. Välj knappen ”Verifiera”.
  • På sidan ”Verifiera din e-post” kan du antingen ”Skicka e-post igen” eller ”Ändra e-post”.
 • För att få verifieringse-postmeddelandet skickat igen till samma adress, välj ”Skicka e-post igen.” Alternativt, välj ”Ändra e-post”.
 • Kontrollera nu din inkorg. Ämnet för meddelandet kommer att läsa ”Verifiera e-postadress för discord.” Om e-postmeddelandet inte finns där, försök med skräppost- eller skräppostmappen.
 • Om meddelandet inte har dykt upp efter 10 minuter eller så, försök att låta Discord skicka det igen.
 • Öppna e-postmeddelandet och välj sedan ”Verifiera e-post”.
 • Ditt Discord-konto har nu e-postverifierats.

  Ytterligare vanliga frågor

  Varför förlorade jag min serververifieringsstatus?

  Enligt Discords Användarvillkor, kan en servers verifieringsstatus återkallas när som helst. Orsaker till borttagning kan återspegla beteende på och utanför Discord-plattformen inklusive:

  · En server som stödjer individer eller organisationer som främjar våld/och/eller hat. Direkt hotar eller attackerar människor baserat på deras ras, nationella ursprung, etnicitet, sexuella läggning, religiösa tillhörighet, kön, könsidentitet, sjukdom eller åldershandikapp är villkor för återkallelse.

  · Försök att sälja eller bekräftad försäljning av verifierade servrar.

  · En server som motiverar eller engagerar sig i trakasserier av andra.

  · Farligt eller våldsamt beteende.

  · Direkt eller indirekt uppmuntran eller hot om fysiskt våld mot någon eller en grupp människor, inklusive främjande eller hot om terrorism.

  · Störande, våldsamma, hemska eller chockerande bilder.

  · En server som har överförts till en användare som inte är formellt kopplad till varumärket, verksamheten eller en offentlig person.

  · En server som är inaktiv eller inte längre stöds.

  · Att delta i någon aktivitet som bryter mot Discords Riktlinjer för communityn.

  Discord Verified

  Discord-plattformen innehåller en uppsjö av funktioner som är nödvändiga för att öka användarupplevelsen och hjälpa innehållsskapare och företagsägare att bygga sina samhällen.

  För att säkerställa att plattformen används legitimt måste kontoinnehavare, bot- och serverägare gå igenom en strikt verifieringsprocess. När verifieringen av bots och servrar är klar stämplas de med en ”Verifierad” bock som låter alla veta att de är den verkliga affären.

  Vad använder du Discord till? Berätta för oss om din Discord-upplevelse och vad du tycker om tjänsten i kommentarsfältet.