Hur man berättar om någon inte har lagts till eller inte är vän med dig på Snapchat

Spread the love

Snapchat är det bästa sättet att få kontakt med vänner online. Chattarna här är krypterade och försvinner när de läses. För att få kontakt med fler människor och se deras minnen och berättelser måste du lägga till dem som din vän. Om du har synkroniserat dina kontakter med Snapchat får du rekommendationer baserat på dina kontakter, som dina vänner, familjemedlemmar, släktingar eller några personer du kanske känner. Du kommer också att få rekommendationer baserat på din plats. Men vad händer om någon har blivit vän med dig på Snapchat? Hur kan du avgöra det, och vad händer när någon blir vän med dig på Snapchat? Om du är någon som har varit oväntad men inte vet hur du ska veta om någon inte har lagt till eller gjort dig vän på Snapchat, kommer den här artikeln att hjälpa dig med det. Den kommer att vägleda dig i steg om hur du avgör om någon inte har lagt till eller inte har lagt till dig på Snapchat och hur du berättar om någon inte har lagt till dig på Snapchat. Det kommer också att hjälpa dig att förstå om du kan ringa eller sms:a någon som gjorde dig oväntad på Snapchat.

Hur man berättar om någon inte har lagts till eller inte är vän med dig på Snapchat

På Snapchat kan du lägga till personen i din vänlista, och om personen accepterar det kommer ni att kunna se varandras berättelser och minnen. Och du kommer också att kunna se snappoängen och röst- eller videosamtal med den personen. Men om du känner att någon inte har lagt till eller blivit vän med dig på Snapchat, fortsätt läsa vidare för att hitta metoderna som förklarar hur du kan veta det i detalj med användbara illustrationer för en bättre förståelse.

  Hur man använder två Snapchat-filter samtidigt

Kan du säga om någon gjorde dig ovän på Snapchat?

Ja, du kan se om någon avbröt dig på Snapchat. Det finns några sätt att använda som du kan avgöra om personen har blivit vän med dig eller inte.

  • Du kan kontrollera dina vänners lista om deras profil är synlig eller inte. Om det är synligt är du fortfarande vän med dem; om det inte är synligt har personen blivit vän med dig.
  • Du kan också kolla genom att besöka deras profil, dvs om deras snap-poäng är synligt för dig betyder det att du är vänner, och om inte betyder det att du har tagits bort från som vänner.

Det är hur man avgör om någon inte har lagt till dig på Snapchat.

Blev jag blockerad eller oväntad på Snapchat?

Du kan få veta om du är blockerad eller ovän på Snapchat av någon. Om du är ovän kommer du inte att kunna se den personens berättelser och minnen, och du kommer inte heller att kunna ringa dem. Du kan kontrollera den personens profil. Om deras snappoäng inte är synligt för dig betyder det att du är ovän. Om du blockeras av någon på Snapchat kommer du inte att kunna se den personens berättelser och minnen. Och dessutom kommer du inte att kunna chatta med den personen eftersom du kommer att tas bort från deras vänlista. Det är hur man avgör om någon inte har lagt till eller gjort dig vän på Snapchat eller blockerat dig.

Vad händer när någon inte lägger till dig på Snapchat?

När någon inte har lagt till dig på Snapchat är du inte längre vän med den personen på Snapchat. Du kommer inte längre att kunna rösta eller videosamtal den personen och kommer inte att kunna titta på deras berättelser eller minnen om berättelsen som delas endast var för vänner. Du kan fortfarande sms:a den personen, men din text kommer inte att nå den personen eftersom du inte är deras vän och kommer alltid att visas som väntande för dig. Personen som inte har lagt till dig på Snapchat kommer inte att vara synlig för dig i din vänlista, och när du besöker deras profil kommer du inte att kunna se deras snappoäng med annan information eftersom du inte är vän med dem.

  Hur du ändrar ditt lösenord i Snapchat

Hur ser det ut när någon inte har lagt till dig på Snapchat?

När någon inte har lagt till dig på Snapchat kan du inte se viss information på deras profil, som deras Snap-poäng och astrologiska symbol. Alla sms som skickas från din sida till den personen kommer alltid att visas väntande eftersom dessa meddelanden skickas från din sida och personen har blivit vän med dig. Och personen kommer inte att få några av dina meddelanden. Om den personen delar sina berättelser eller minnen med vänner, kommer du inte att kunna se dem eftersom du inte finns på deras vänlista.

Hur vet du om du är ovän på Snapchat? Hur vet man om någon har tagit bort dig på Snapchat?

För att veta hur man avgör om någon inte har lagt till eller inte är vän med dig på Snapchat finns det några metoder:

Metod 1: Se deras berättelser

Om personen har lagt upp en berättelse på Snapchat med alla och du kan se den personens berättelse i vänns flik på ditt Snapchat-konto, betyder det att du är vän med den personen på Snapchat. Och om berättelsen dyker upp under fliken Prenumeration betyder det att personen har tagit bort dig från sin vänlista.

Metod 2: Se deras Snapchat-profil

  Hur du döljer din Snapchat-berättelse

Om du tvivlar på att du inte får några sms eller samtal och inte ser några berättelser och minnen från en person på Snapchat-appen, kan du söka efter deras Snapchat-profil. Och på deras profil, om du kan se deras Snap-poäng och astrologisymbol, finns du i den personens vänlista. Om inte betyder det att du har blivit ovän på Snapchat av den personen.

Metod 3: Besök din vänlista

Om någon har slutat bli vän med dig på Snapchat, kommer deras profil inte att vara synlig i din sektion för vänner. Om personen har tagit bort dig från sin vänlista kan du fortfarande chatta med dem.

Kan du fortfarande sms:a någon som gjorde dig oväntad på Snapchat? Kan du fortfarande skicka meddelanden till någon du inte är vän med?

Ja, du kan fortfarande sms:a till någon, som dina släktingar eller familjemedlemmar, som avbröt dig på Snapchat men bara om personen fortfarande finns i din vänlista. Efter att någon har blivit vän med dig på Snapchat kan du fortfarande sms:a dem. Men alla sms du har skickat når dem inte eftersom du inte är vän med dem och inte i deras kontaktlista.

  • Om du finns i deras kontaktlista kommer dina meddelanden att levereras till den personen även om du inte är vän med dem.
  • Om personen som har blivit vän med dig finns i din kontaktlista tillsammans med texten, kan du även röst- eller videosamtal till den personen när som helst.

Kan du ringa någon på Snapchat om du inte är vänner?

Nej, du kan inte ringa eller smsa någon på Snapchat om du inte är vän med dem. Men du kan ringa dem som finns på din kontaktlista även om du inte är vän med dem. Du får möjligheten att ringa när du är vän med någon, och bara de som finns på din vänlista kan ringa dig.

  • Om du eller personen som du blev vän med ringde dig tidigare när du var en vän, kan du hitta alternativet Ring igen i din chatt, med hjälp av vilket du kan ringa den personen.
  • Om din chattförsvinnande tid har slutat kan du förlora alternativet Ring igen, och nu finns det inget annat sätt att ringa till någon som inte är vän med dig på Snapchat.

***

Vi hoppas att du har lärt dig hur du kan se om någon inte har lagt till eller gjort en vän med dig på Snapchat. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.