Hur man avslutar mitt Netflix-konto

Spread the love

Netflix, Inc. är en produktions- och streamingtjänst som drivs av amerikaner. Det grundades 1997 av Reed Hastings och Marc Randolph i Scotts Valley, Kalifornien, och tillhandahåller ett bibliotek med filmer och TV-program genom handelsarrangemang utöver deras oberoende verk, kallat Netflix Originals. Listan över Netflix-kompatibla enheter inkluderar TV-apparater, set-top-boxar, surfplattor, smartphones, bärbara mediaspelare, Blu-ray-spelare, spelkonsoler och virtual reality-headset. Netflix kan nås via en webbläsare eller app på alla dessa enheter. Om du letar efter svar på vanliga frågor på Netflix, som hur jag avslutar mitt Netflix-konto och avslutar mitt Netflix-medlemskap, är du på rätt plats! Du kommer att få svaren på dessa frågor, tillsammans med metoderna för att kontakta Netflix kundtjänst och ta bort Netflix-kontot noggrant.

Hur man avslutar mitt Netflix-konto

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur jag avslutar mitt Netflix-konto i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Är det lätt att avbryta Netflix?

Ja, det är väldigt lätt. Du har många alternativ när det gäller att hantera ditt Netflix-konto och prenumerationer. Stegen är mer eller mindre desamma oavsett om du använder en webbläsare eller en mobilapplikation.

Kan jag avbryta min Netflix-prenumeration när som helst?

Ja. Du kan avsluta ditt Netflix-abonnemang när som helst, men detta garanterar inte ersättning. Netflixs användarvillkor skyddar dina tittare fram till slutet av faktureringscykeln. För oanvända tjänster finns inga återbetalningar tillgängliga.

Enligt Netflix delade över 100 miljoner familjer globalt sina kontouppgifter efter tredje kvartalet 2022. Den 20 juli 2022 avslöjades det att Netflixs annonsnivå skulle debutera 2023 men inte inkludera hela katalogen. 60 Netflix Originals var bland de 5,1 % av biblioteket som inte var tillgängligt när Netflix US startade.

  Hur man ansluter HomePod till WiFi

Hur säger du upp din prenumeration på Netflix?

För att avbryta ditt Netflix-abonnemang, följ stegen vi har gett nedan.

1. Besök Netflix hemsida i din webbläsare och logga in på ditt konto med kontouppgifterna.

2. Placera markören över din profilikon och klicka på Konto.

3. Under MEDLEMSKAP OCH FAKTURERING klickar du på Avbryt medlemskap.

4. Markera kryssrutan för att få alla nyheter om Netflix, om du vill, och klicka på Slutför avbokning.

Hur avbryter jag Netflix-prenumeration på telefon?

För många användare som gillar att se Netflix-program på sina telefoner är det inte så annorlunda att säga upp sitt medlemskap från att göra det i en webbläsare. Följ stegen nedan för att avbryta ditt medlemskap på telefon:

1. Öppna Netflix på din Android eller iOS enhet och Logga in på ditt konto.

2. Från startskärmen trycker du på din profilikon i det övre högra hörnet för att fortsätta att avsluta mitt Netflix-konto.

3. Klicka på Konto från alternativen nedan.

4. Svep nedåt och tryck på Avbryt medlemskap.

5. Följ instruktionerna på skärmen och Slutför avbokningen.

Hur avbryter jag mitt Netflix-medlemskap?

Även om du inte kan slutföra uppsägningen via skrivbordsappen, kan du kontrollera dina kontoinställningar. Du måste följa samma instruktioner som nämns ovan för att avsluta ditt Netflix-abonnemang.

Hur avbryter jag mitt Netflix och slutar betala?

När du har bekräftat din avbokning kan du fortfarande komma åt Netflix tills du når ditt faktureringsdatum. Från $9,99 per månad, Netflix-paket går upp till $19,99 om du vill ha Ultra HD-innehåll och flera konton per prenumeration. Oavsett vilket paket du väljer kommer Netflix att vara tillgängligt för dig även om du säger upp ditt medlemskap. Du kan avsluta provkörningen innan du måste spendera om du vill avbryta Netflix eftersom Netflix inte kommer att återbetala det belopp du en gång har spenderat. Låt oss se stegen för att avbryta Netflix-prenumeration:

1. Navigera till Netflix hemsida i din webbläsare.

Obs: Se till att du är inloggad på ditt konto.

  Vad är mikrotransaktioner och varför hatar folk dem?

2. Placera markören över din profilikon och klicka på Konto.

3. Klicka sedan på Avbryt medlemskap.

4. Välj nu Slutför annullering.

Hur avslutar jag mitt Netflix-konto på min TV? Hur avbryter jag Netflix på TV?

Tyvärr kan du inte avsluta ditt Netflix-konto direkt via din TV. Men du kan navigera till ditt Netflix-konto via en PC-webbläsare och avsluta kontot med hjälp av stegen som nämns ovan.

Hur avslutar jag mitt Netflix-konto?

Det finns ingen direkt process för att avsluta ditt Netflix-konto. Du kan avbryta medlemskap, ändra planer, uppdatera profiler samt dela dem med andra. Om du vill radera ditt konto permanent, det skulle kräva en helt annan process. Ditt konto kommer att stängas efter den aktuella faktureringscykeln om du helt enkelt följer instruktionerna vi har tillhandahållit tidigare. Efter tio månader tas uppsagda Netflix-konton omedelbart bort. Du måste kontakta Netflix med din registrerade e-postadress [email protected] om du har bestämt dig för att avsluta ditt Netflix-konto.

För det första måste du avbryta den nuvarande prenumerationen på ditt Netflix-konto. Läs och följ stegen som nämns ovan för att göra det.

När du har avslutat ditt Netflix-abonnemang, skicka ett e-postmeddelande med begäran om att radera ditt konto med hjälp av följande steg:

1. Gå till e-postkontot som är länkat till ditt Netflix-konto.

2. Skriv sedan ett e-postmeddelande.

3. Skicka det e-postmeddelandet till [email protected] ber dem att radera ditt konto och nämna orsaken också.

Hur avslutar jag mitt Netflix-konto på min telefon?

Återigen, när det kommer till mobila enheter är inställningarna som krävs för att ändra eller modifiera dina prenumerationsplaner mer eller mindre desamma. Men i mobilappen kan du hitta alternativet att ta bort ditt Netflix-konto direkt genom att följa dessa steg:

Obs: Se till att du har avslutat din Netflix-prenumeration innan du försöker ta bort kontot. Du hittar stegen för att avbryta din Netflix-prenumeration i de tidigare rubrikerna.

1. Gå till Netflix-appen på din telefon.

2. Klicka på profilikonen > Konto.

3. Svep till botten och tryck på Ta bort konto.

4. Bekräfta din identitet med hjälp av instruktionerna på skärmen för att radera ditt Netflix-konto från telefonen.

Hur tar man bort Netflix-kontot?

Du kan ta bort ditt Netflix-konto genom att följa stegen ovan.

  Förstå Stack Implementation i Python

Hur avbryter jag mitt Netflix-konto på iPhone?

Att avsluta ditt Netflix-konto på en iOS-enhet som en iPhone kan göras något annorlunda jämfört med de steg du skulle behöva ta om du använder en Android-enhet.

1. Öppna Inställningar på din iPhone.

2. Tryck på din Apple ID från toppen.

3. Klicka på alternativet Prenumerationer.

4. Leta upp och tryck på Netflix-prenumeration.

5. Tryck sedan på Avbryt prenumeration.

Hur avbryter jag ett Netflix-konto utan lösenord?

Du behöver inte nödvändigtvis ange ditt lösenord vid något tillfälle för att bekräfta din uppsägning, förutom när du loggar in på ditt Netflix-konto. I mobilappen kan du bli ombedd att bekräfta din identitet via antingen SMS, e-post eller betalningsinformation. Men du kan avbryta Netflix-kontoprenumerationen utan att använda appen med hjälp av stegen som nämns ovan för att undvika att använda lösenordet i något skede.

Vilket nummer ringer jag för att avbryta Netflix?

Du kan ringa 1-800-585-8018 för att ställa frågor om ditt konto eller andra frågor.

Hur kontaktar jag Netflix kundtjänst för att avsluta konto?

Låt oss se stegen för att kontakta Netflix kundtjänst för att avsluta kontot:

1. Från din Netflix-kontoklicka på profilikonen > Hjälpcenter.

2. Scrolla ner och klicka på STARTA LIVE CHAT.

3. Välj alternativet Berätta för oss vad ditt problem är.

4. Skriv in ditt problem och välj Chatta med en agent.

5. Be ombudet att avsluta ditt Netflix-konto.

6. Följ instruktionerna från agenten.

***

Vi hoppas att du har lärt dig hur du avslutar mitt Netflix-konto och säger upp mitt Netflix-medlemskap. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vilket ämne du vill lära dig om i vår nästa artikel.