Hur man avmarkerar kampanj på Uber Eats

Spread the love

Med hjälp av Uber Eats-appen kan du komma åt ett brett utbud av närliggande matställen och restauranger, så att du kan beställa när som helst från deras meny. Uber Eats tillhandahåller även kampanjkoder och kuponger så att du kan få rabatter på dina beställningar. Du kanske vill lära dig mer om hur du avmarkerar kampanjer på Uber Eats. Om du är någon som letar efter tips om samma sak, gav vi dig en användbar guide som lär dig hur du avmarkerar kampanj på Uber Eats kupongsektion och tar bort kampanjkupong i Uber Eats.

Hur man avmarkerar kampanj på Uber Eats

Läs den här artikeln till slutet för att lära dig stegen som visar hur du avmarkerar marknadsföring på Uber Eats på ett detaljerat sätt med hjälp av bilderna för bättre förståelse.

Hur tar jag bort en kampanjkod från Uber-appen?

Du kan inte ta bort någon kampanjkod från Uber-appen.

Hur ändrar jag min Uber-kampanjkod?

Du kan ändra dina Uber-kampanjkoder genom att lägga till de nya på ditt konto genom att följa dessa enkla steg som nämns nedan:

1. Öppna Uber applikation på din enhet.

2. Klicka på fliken Konto > Plånboksalternativ.

3. Svep till botten av skärmen och tryck på Lägg till kampanjkod för att lägga till kampanjkoder i Uber-appen.

4. Ange koden och tryck på Lägg till.

Hur ändrar jag mina kampanjer på Uber?

Följ stegen ovan för att ändra dina kampanjer i Uber-appen.

  Non-Fungible Tokens (NFT) och deras tillämpningar inom andra områden

Hur tar jag bort en kampanj från Uber Eats?

Om du vill avbryta eller ta bort en kampanj från Uber Eats måste du besöka Uber Hjälp sida och kontakta Uber-representanter för att avbryta en aktiv kampanj åt dig.

Hur vet jag om Uber-kampanjkoden har lagts till?

Du kan se om någon kampanjkod tillämpas när du har slutfört din beställning och är på betalningsskärmen under utcheckningsprocessen. Det kommer också att nämnas i ditt beställningskvitto som skickas till dig efteråt. Läs den här artikeln från början för att lära dig om du kan ta bort kampanjkupong i Uber Eats eller inte.

Hur avbryter jag Uber Rewards?

Uber Rewards-programmet avslutades den 1 november 2022. Det avslutades genom att Uber fokuserade på sitt Uber One-program.

Hur får jag åtkomst till Uber Eats Manager?

För att komma åt Uber Eats Manager måste du besöka Uber Eats Manager sida i din webbläsare och logga in på ditt konto med din e-postadress eller ditt telefonnummer och lösenordet som är kopplat till det.

  Hur man tittar på TATA IPL 2022 gratis i Indien

***

Vi hoppas att du lärde dig om hur du avmarkerar kampanj på Uber Eats och om du kan ta bort kampanjkupong i Uber Eats. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.