Hur man avbryter prenumeration på Course Hero

Spread the love

Course Hero är en e-plattform som tillhandahåller studiematerial för olika kurser. Det grundades 2006 av Andrew Grauer, en högskolestudent själv, för att hjälpa doktorander att bygga upp självförtroende och effektivt förbereda sig för sina tentor. Course Hero har hjälpt till att bygga ett ekosystem som omfattar både studenter och lärare för att ge bättre inlärningsmöjligheter för examensstudenter genom att låta dem få tillgång till tusentals kursmaterial relaterat till deras ämne. Det är en plattform där både studenter och lärare kan ladda upp studiematerial för att hjälpa andra i nöd. Men om du letar efter hur du avbryter prenumeration på Course Hero har du kommit till rätt ställe. Du får också lära dig hur du avbryter Course Hero och får pengar tillbaka och en massa annat. Så fortsätt läsa för att lära dig hur du avslutar Course Hero-kontot.

Hur man avbryter prenumeration på Course Hero

Du kommer att få veta hur du avbryter Course Hero-prenumerationen och om Course Hero-prenumerationen är värt det längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Vad gör Course Hero?

Course Hero är en onlineplattform för lärande. Course Hero innehåller över 30 miljoner kursspecifikt material som eleverna kan se och lära sig av. Studenter kan ladda upp innehåll på Course Hero-webbplatsen för att hjälpa andra och tjäna flera upplåsningar och frågor. Course Hero har hjälpt till att bilda ett ekosystem av studenter och pedagoger för att ge skjuts och extra hjälp till eleverna att bana en smidig väg för deras akademiska resa.

Från studieguider och övningsproblem till lärobokslösningar och omfattande förklaringar om varje ämne, vare sig det är litteratur, biologi, historia eller matematik. Studenter kan hitta alla svar på sina problem på Course Heros hemsida. De tillhandahåller också läxhjälp dygnet runt, alla dagar i veckan för att ta hänsyn till elevers problem och hjälpa dem att lösa sina problem.

Hur mycket kostar ett Course Hero-konto?

Course Hero är en e-plattform för onlineinlärning som innehåller tusentals kursmaterial som kan guida dig och hjälpa dig under hela din akademiska resa. Course Hero ger användarna ett gratis Basic-medlemskap, som du kan använda för att spana in innehållet på deras webbplats och välja den plan du vill köpa som passar deras krav och budget.

  • Årlig prenumerationsavgift är 6,95 dollar i månaden

  • Kvartalsabonnemangsavgiften är 9,95 dollar per månad

  • Månadsprenumeration kostar 14,95 dollar per månad.

Efter att du har registrerat dig tar Course Hero dig direkt till deras medlemssida där du kan hitta de listade priserna och deras tjänster och välja din plan därefter.

Obs! Att bidra till Course Hero genom att lägga till dina studiedokument i Course Heros bibliotek kan tjäna medlemmars upplåsningar. Medlemmar kan tjäna upp till 5 upplåsningar för var 10:e studiedokument.

Är en Course Hero-prenumeration värt det?

Ja, det är värt att skaffa en Course Hero-prenumeration. Fyllda med tusentals dokument av både studenter och lärare, elever kan få ett brett spektrum av kunskap, allt från personliga anteckningar till avancerade anteckningar som bearbetats och förmedlas av lärare och professorer. Course Heros kostnadsfria prenumeration hjälper studenter att få en överblick över sajten och hjälper dem att fatta ett bestämt beslut över sina behov. Om en student känner att de inte behöver prenumerationen kan de säga upp kurshjälte och få pengar tillbaka.

Hur kan du kontakta Course Hero per telefon?

Om du har problem med Course Hero-applikationen kan du kontakta kundsupport för att lösa dem. Ring på 1-888-634-9397 för att kontakta kundsupporten för Course Hero. Innan du kontaktar supporten, kontrollera supportsidan för Course Hero, så kanske du kan få svar på din fråga på Kurshjälte kundsupport sida.

Hur kan du låsa upp Course Hero gratis?

Course Hero ger sina användare gratis upplåsningar för att se låsta dokument. För att få upplåsningar måste användare skicka in äkta dokument relaterade till vilket ämne som helst. Dokumentet som skickas in ska vara autentiskt och ha meningsfullt innehåll relaterat till ämnet. Som belöning låses du upp från Course Hero för att få tillgång till låst innehåll som verkar suddigt när det är låst.

Här är några enkla steg för att ladda upp dokument för att få upplåsningar och göra din Course Hero-prenumeration värt det:

1. Besök Course Hero officiella hemsida och Logga in på ditt konto.

2. Klicka på alternativet Uppladdningar från den vänstra panelen på instrumentpanelen när du loggar in.

3. På sidan Uppladdningar klickar du på alternativet Ladda upp dokument.

4. Ladda sedan upp de dokument du vill lägga till på Course Hero-webbplatsen genom att klicka på alternativet Lägg till dokument.

5. När du har lagt till det dokument du vill ha, skriv in kursnamnet i det angivna avsnittet.

6. Klicka sedan på alternativet Lås upp studieresurser som kommer att låsas upp när 10 av dina dokument har laddats upp.

Hur kan du avbryta din kurshjälte och få pengarna tillbaka?

Det är inte möjligt att säga upp din Course Hero-prenumeration och få pengarna tillbaka. Men du kan stoppa de återkommande betalningarna som görs genom att stänga av funktionen för automatisk förnyelse. En avgift tas ut och dras endast från ditt konto om du har ett Premier-medlemskap.

Du kan kontakta Course Heros supportteam och få full återbetalning om du inte har använt någon av upplåsningarna eller frågorna. För att kontakta supporten, besök denna supportsida. Skicka ett e-postmeddelande där du begär en fullständig återbetalning och förklarar ditt problem.

Alternativt kan du manuellt avbryta funktionen för automatisk förnyelse av Course Hero-konto för att stoppa återkommande betalningar. Du kan avsluta Course Hero-kontot genom att följa dessa få enkla steg. Men innan du gör det, se till att du har utnyttjat din återstående prenumerationstid eftersom ett avbrytande av Course Hero-konto kan göra att dina förmåner löper ut.

Alternativ I: Avbryt Course Hero-prenumeration från webbplatsen

1. Besök Course Hero officiella hemsida och Logga in på ditt konto.

2. Klicka sedan på profilikonen > Inställningar.

3. Under Betalningsmetoder hittar du möjligheten att stoppa återkommande betalningar när du lägger till ett kort. Klicka på Stoppa återkommande medlemskap.

4. Följ instruktionerna på skärmen och bekräfta din avbokning.

Obs: Om du avslutar prenumerationen på Course Hero-kontot återbetalas inte de betalda avgifterna.

Alternativ II: Avbryt Course Hero-prenumeration från iOS-enhet

1. Öppna Inställningar på din iPhone.

2. Tryck på din Apple ID från toppen.

3. Klicka på alternativet Prenumerationer.

4. Leta upp och tryck på Course Hero-prenumeration.

5. Tryck sedan på Avbryt prenumeration.

Alternativ III: Avbryt Course Hero-prenumeration från Play Butik

Obs: Dessa steg är endast för dem som prenumererar på Course Hero med sitt Google-konto.

1. Öppna appen Play Butik på din Android-enhet.

2. Tryck på profilikonen i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Klicka på Betalningar & prenumerationer.

4. Klicka på Prenumerationer.

5. Välj Kurshjälte prenumerera och tryck på Hantera.

6. Klicka på Avbryt för att avbryta prenumerationen.

Efter att du har bekräftat din uppsägning kommer du att få ett e-postmeddelande från Course Hero som meddelar dig om ditt kontouppsägning. Om du avslutar ditt Course Hero-konto kommer ditt konto att återgå till grundläggande medlemskap.

Obs: Det tar 7 arbetsdagar innan uppsägningen träder i kraft. Eventuell återstående betalning ska betalas innan du avslutar Course Hero-kontot.

Kan du få tillbaka dina pengar från Course Hero?

Ja, om ditt konto har debiterats på grund av automatisk förnyelse av din prenumeration och du inte har använt din prenumeration. Du kan skicka in en begäran via e-post för att få ditt problem kontrollerat. Efter att ha kontrollerat villkoren av Course Hero-teamet kan du till och med få full återbetalning för det belopp som dras från prenumerationen.

För att kontakta dem, gå till Course Hero support och klicka på Kontakta oss. Du kommer att få ett kontaktformulär för kundsupport för att ange detaljerna och skicka in. Det tar vanligtvis ungefär en arbetsdag att få ett svar från Course Hero-supporten.

Hur kan du avbryta din kurshjältefråga?

Du kan hitta något fel i din fråga eller så har du skrivit in helt fel fråga, i sådana fall kan du alltid radera din inställda fråga. Du kan välja att ta bort din fråga på Course Hero-webbplatsen genom att följa några enkla steg:

1. Navigera till Course Hero officiella hemsida och Logga in på ditt konto.

2. På sidan Dashboard klickar du på Dina frågor från den vänstra rutan.

3. Navigera till önskad fråga som du vill avbryta och klicka på Avbryt.

Obs: Ibland avbryter Course Hero automatiskt en fråga. Detta beror på att frågan inte kan få ett svar eller rätt svar från en handledare eller frågebehandlare. I sådana fall meddelas medlemmarna om att deras frågor ställs in, och frågan kommer att lösas in.

Hur kan du avsluta ditt Course Hero-konto?

Att ta bort eller avbryta Course Hero-konto är inte ett bra alternativ om du har ett betalmedlemskap igång. Om din prenumeration har avslutats och du inte längre har någon användning av Course Hero och vill ta bort ditt konto, följ dessa få enkla steg:

1. Gå till Course Hero officiella hemsida i din webbläsare.

Obs: Se till att du är inloggad på ditt Course Hero-konto.

2. Klicka sedan på din profilbild > Inställningar.

3. Klicka på alternativet Ta bort konto under Mitt konto längst ned på sidan Kontoinställningar.

4. Klicka slutligen på alternativet Ta bort konto för att bekräfta borttagningen av ditt Course Hero-konto.

Hur kan du göra ett kurshjältedokument suddigt?

Course Hero-dokument är suddiga om du använder ett gratiskonto och vill se ett dokument. När du använder ett gratiskonto finns det ett sätt att göra ett Course Hero-dokument oskarpt, vilket är genom att skicka in ditt eget äkta studiematerial och få en gratis upplåsning. Följ dessa enkla steg för att ta bort dokumentet genom att skicka in ditt studiematerial:

1. Logga in på din Course Hero-konto och skriv din fråga i sökfältet.

2. Klicka på dokumentet för att komma åt dokumentet som hör till svaret.

3. Klicka sedan på alternativet Visa hela dokumentet uppe till höger på skärmen.

4. Klicka sedan på Lägg till dokument för att lägga till det material du vill lägga till för att göra dokumentet oskarpt.

5. Klicka slutligen på alternativet Lås upp studieresurser när du har laddat upp 10 dokument.

Alternativt kan du välja en av prenumerationsplanerna för att enkelt få tillgång till alla dokument samtidigt som du får professionella svar på din fråga.

Måste lärare betala för Course Hero?

Nej, lärare eller pedagoger behöver inte betala för Course Hero-tjänster. Tvärtom kan lärare tjäna upp till 3 dollar per fråga de svarar på, men det svaret bör vara exakt och värdefullt. Lärare tjänar upp till 12-25 dollar per timme, beroende på erfarenhet och tid de ägnar åt plattformen. Lärare har flexibiliteten att svara på frågorna när de vill. De har också tillgång till kursinnehåll från olika universitet över hela landet.

Kan du få problem för att ha ett Course Hero-konto?

Nej, att ha ett Course Hero-konto kommer inte att få dig i problem om du använder det korrekt och med rätt avsikt. Vissa elakingar använder inte plattformen som den var tänkt att vara. Att använda Course Heros material för att förbättra dina koncept kring ett ämne och bättre förstå ett ämne eller ämne är det rätta sättet att använda Course Hero.

***

Vi hoppas att du har lärt dig hur du avbryter prenumerationen på Course Hero och vad som är värt det. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vilket ämne du vill lära dig om i vår nästa artikel.

  Kickstarta din nya podcast med Buzzsprout