Hur man avbryter Groupon-beställning

Groupon grundades 2008 av Andrew Mason och är en amerikansk global marknadsplatswebbplats där du kan skaffa e-handelstjänster samtidigt som du sparar pengar genom att använda rabattkuponger. Kunder med ett Groupon-konto kan ansluta till närliggande företag genom tjänster, evenemang, utflykter eller andra aktiviteter. Om din Groupon-beställning faller under Lokala erbjudanden, Groupon Getaways eller Groupon Live, kan du avbryta den. Lokala erbjudanden kan återbetalas inom tre dagar efter beställningen, förutom Live, eftersom det bara beror på att evenemanget ställs in. Idag ska vi titta på några vanliga frågor om ditt Groupon-konto. Om du är någon som letar efter tips om hur du avbryter Groupon-beställning och begär Groupon-återbetalning, är du på rätt plats! Med hjälp av den här artikeln kommer du också att lära dig hur du förvandlar Groupon-pengar till kontanter och avbryter min Groupon-kupong.

Hur man avbryter Groupon-beställning

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur du avbryter Groupon-beställning i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Vad är Groupon Credits?

Groupon Bucks eller Credits kan appliceras på dina köp i kassan. Krediter som är på väg att löpa ut tillämpas alltid först. Logga in på ditt konto och välj menyn Mina saker. Det är här du kan se ditt Groupon Credits-saldo, utgångsdatum, emissioner och historik. När du är i kassan måste du ansöka om Groupon-krediterna i din transaktion. Du måste välja Använd tillgängliga Groupon Bucks under betalningssätt och beloppet kommer att dras från ditt konto.

Hur förvandlar jag mina Groupon-pengar till kontanter?

Groupon Bucks kan inte överföras; du kan inte konvertera dem till kontanter. Du kan istället få tillbaka dina pengar från Groupon om du har ansökt om återbetalning. Lokala erbjudanden kan vara återbetalas inom 3 dagar efter köpet.

Du har en dag på dig att använda dina Groupon Bucks för att köpa färska kuponger. Du förlorar dina krediter efter att deadline har passerat, och Groupon återställer det nominella värdet på din utgångna kupong.

Vad händer om du inte använder din Groupon-kupong?

Du kan ofta fortfarande använda en utgången Groupon med handlaren för det pris du betalade för kampanjen. Värdet som visas på dealsidan, vanligtvis kallat kampanjvärdet, gäller inte längre från och med det datum som anges av utgångsdatumet på din Groupon.

Dessutom har vissa kuponger en inlösenkod som du kan använda direkt på handlarens webbplats.

Vad betyder Groupon med att det betalade beloppet aldrig löper ut?

Det hänvisar till Groupons återbetalningsalternativ. Du kan komma i kontakt med Groupon om du tappar koll på din voucher och inte använder den innan den löper ut. De kommer att avbryta den Groupon du köpte, återbetala din betalning eller omvandla den till kredit. Även om du i vissa fall inte kan få tillbaka hela värdet av Groupon. Du kan fortfarande få det belopp du har betalat i form av Groupon Bucks. Fortsätt läsa den här artikeln för att lära dig hur du avbryter Groupon-beställning.

Hur avbryter jag min Groupon-kupong och får en återbetalning?

En situation kan uppstå där de direkt efter att man har gjort ett Groupon-köp önskar att jag kunde avbryta min Groupon-kupong. För detta kan du gå igenom följande steg:

1. Öppna Groupon-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Klicka på fliken Mina saker i den nedre raden.

3. Svep sedan nedåt och tryck på Kundsupport.

4. Välj önskad Groupon som du vill avbryta.

5A. Om du är berättigad till självbetjäning, tryck på alternativet Avbryt beställning.

5B. Om du inte är berättigad till självbetjäning, tryck på Chatt-widgeten eller Skicka e-post till oss längst ned.

Obs: Om du använder mobilappen väljer du själva beställningen som du vill avbryta. Vissa människor missar ofta alternativet Visa detaljer för Visa kuponger.

Du kan bli ombedd att bekräfta ditt val några gånger. Genom självbetjäningsalternativet kan du avboka Groupon efter köp. När det gäller Groupon-varor kommer en begäran om Groupon-återbetalning inte att vara möjlig eftersom du måste returnera själva varan om inte köpet fortfarande behandlas för leverans.

Hur avbryter jag Groupon-beställning på Android-appen?

Du kan avbryta Groupon-beställning på Android-appen med hjälp av stegen ovan.

Hur avbryter man Groupon-beställning?

Som steg som nämnts ovan, när du väl har gjort köpen, stödjer endast utvalda kategorier avbokning hos Groupon. Du kan hitta avbokningsinformationen i beställningarsektionen på ditt konto. Vanligtvis är en livechatt med en administratör en mycket snabbare lösning än att skriva ett e-postmeddelande till kundsupport.

Hur kan jag begära Groupon-återbetalning?

Stegen för att få en Groupon-återbetalning är enkla, följ bara:

1. Besök Groupon hemsida i din webbläsare.

Obs: Se till att logga in på ditt konto.

2. Klicka på My Stuff > My Groupons.

3A. Klicka på Se detaljer bredvid den beställning du vill återbetala.

3B. Om du inte kan närma dig problemet på detta sätt kan du alltid gå till Groupon kundsupport och avbryta beställningen och begära en återbetalning.

Varför annullerar Groupon min beställning?

Groupons system fungerar för att slutföra din beställning när ett nyligen köpt visas som Bearbetar eller väntar på fliken Mina Groupons. Du kommer alltid att få ett e-postmeddelande med din orderbekräftelse när den är klar.

Om din beställning avvisas berodde det förmodligen på att det fanns ett stort intresse för just den kampanjen eller för att det var mer trafik. Du måste uppdatera din betalningsinformation igen om statusen inte ändras efter 2 timmar.

Hur avbryter man Groupon-beställning via telefonnummer?

Om säljarens uppgifter är tydliga kan du ringa handlaren och diskutera detaljerna för din beställning eller annullering. Detta kommer dock inte att reflekteras direkt på Groupon-servern och beror på din handlare som kan välja att inte engagera sig. Det bästa sättet att avbryta Groupon-order är kontakten Groupon Chat support.

Hur avbryter man Groupon-beställning och får återbetalning?

För att få en återbetalning måste din beställning uppfylla kriterierna i första hand. Bortsett från dessa tre situationer som vi har nämnt här, kan du enkelt få en återbetalning genom att följa stegen vi har tillhandahållit tidigare:

  • Du har missat tidsfristen för att avbryta din Groupon.
  • Din beställning har redan behandlats för leverans.
  • Ditt köp var en slutlig försäljningsaffär.

Du kan avbryta beställningen och få en återbetalning på Groupon genom att kontakta Groupon kundsupport med begäran om avbokning och återbetalning.

Notera: Groupon Live stöder inte heller återbetalningar, om inte själva evenemanget ställs in.

Hur avbryter jag en Groupon-beställning på iPhone?

Groupon-appen har möjlighet att avbryta oönskade beställningar. För att göra detta måste du:

1. Starta Groupon-appen på en iOS enhet och tryck på fliken Mina saker.

2. Svep nedåt och tryck på Kundsupport > önskad Groupon.

3A. Om du är berättigad till självbetjäning, tryck på alternativet Avbryt beställning.

3B. Om du inte är berättigad till självbetjäning, tryck på Chatt-widgeten eller Skicka e-post till oss längst ned.

***

Vi hoppas att du har lärt dig hur du avbryter Groupon-beställning. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.