Hur man åtgärdar GPS-signalen som inte hittades i Pokémon GO

Spread the love

Pokémon GO låter dig se Pokémon och gym runt omkring dig i realtid, så att du kan besegra eller fånga dem för att slutföra din Pokédex. Men appen är helt beroende av att din GPS-plats fungerar. Om din Pokémon GO-app visar felet GPS Signal Not Found (11), blir ditt spel helt ospelbart.

Men skynda inte ut för att skaffa en ny telefon för att fortsätta ditt Pokémon-äventyr! Det är förmodligen inte din mobila enhet som orsakar detta fel. Om din Pokémon GO-app visar felet GPS Signal Not Found (11), så här kan du fixa det.

Varför kan inte Pokémon GO hitta min plats?

Pokémon GO är ett av de mest populära valen av alla Pokémon-kompanjonsappar där ute. Och som allt annat kan det vara frustrerande när det inte fungerar som det ska. Lyckligtvis finns det några knep du kan använda för att få appen igång igen.

Det finns flera anledningar till varför din telefon inte kan hitta din plats. Här är de vanligaste orsakerna:

  • Dina platstjänster kan vara avstängda.
  • Appen kanske inte har behörighet att använda dina platstjänster.
  • Du kanske inte är ansluten till internet.
  • Du kan vara på en plats som är svår att spåra.
  • Du kan behöva starta om dina platsinställningar.
  StorageStatus Övervakar alla fysiska lagringsenheter som är anslutna till en Mac

Det finns en chans att GPS:en i din mobila enhet kan vara felaktig, men nio gånger av 10 kommer problemet att ligga i din mobila enhets inställningar.

Hur fixar jag Pokémon GO GPS-signalen hittades inte?

Om du redan har provat den gyllene regeln för felsökning utan resultat, vilket naturligtvis är att stänga av din enhet och slå på den igen, och du är säker på att din enhet är ansluten till internet, kan du prova något av nedanstående metoder för att fixa dina GPS-problem.

Se till att dina platstjänster är påslagna

En av de första sakerna du bör kontrollera när du försöker fixa GPS-signalen hittades inte (11) är att dina platstjänster är påslagna. Din enhet kan ha en GPS i sig, men din integritet är fortfarande viktig för din mobilleverantör.

Dina platstjänster kan slås på eller av när som helst. Om dessa inställningar inte är på, kommer din Pokémon GO-app inte att kunna spåra din plats för att ta reda på vilken typ av Pokémon som kan gömma sig i det höga gräset runt dig.

Gå till enhetens inställningar för att kontrollera att dina platstjänster är på. Sök efter Sekretess och säkerhet på iOS eller Plats på Android. Se till att dina platstjänster är påslagna och stäng och uppdatera appen.

  Hur man minskar filstorleken för en PowerPoint-presentation

Se till att Pokémon GO har tillstånd att använda din plats

Appar kräver uttryckligt tillstånd för att kunna spåra din plats. Om dessa behörigheter inte ges kommer appen inte att använda dessa tjänster. För att vara säker på att du har tillåtit appen att spåra din plats, gå till enhetens inställningar igen. Scrolla ner till din lista över installerade appar och hitta Pokémon GO.

När du har öppnat Pokémon GO-appens inställningar klickar du på Plats. Här kan du välja vilken åtkomstnivå du vill att din app ska ha. Att låta appen spåra din plats medan du använder appen är det bästa alternativet. Att låta Pokémon GO ständigt kontrollera din plats även när du inte använder appen är onödigt och kan tugga igenom enhetens batteri.

Det rekommenderas också att du slår på Precise Location så att Pokémon GO får så exakta resultat som möjligt medan du använder appen. Stäng och öppna appen igen för att säkerställa att inställningarna har uppdaterats.

Gå in på en tydlig plats

Vissa platser är svårare för din GPS att spåra, särskilt om de är avlägsna. Kanske är du inne i en byggnad eller täckt av träd, kanske till och med båda. Att vara hemlig kan vara tillräckligt för att störa en svag GPS-signal, och att kliva ut ett ögonblick kan hjälpa din GPS att hitta dig igen.

  Hur man upprätthåller multifaktorautentisering för alla användare av ditt Office 365-abonnemang

Starta om dina platsinställningar

Om alla dina behörigheter är aktiverade och din Pokémon GO-app fortfarande inte upptäcker din GPS, försök att flytta telefonen till flygplansläge en stund och sedan stänga av den igen. Ibland om din telefons GPS har problem kan detta räcka för att starta om den och aktivera den igen. Du kan göra detta från telefonens inställningar eller genom att dra ner verktygsfältet på din iPhone och välja flygplansikonen.

Du bör nu vara fri att fortsätta fånga Pokémon för att fylla din Pokédex. Om din Pokédex behöver lite av en boost, prova att överföra din Pokémon från Pokémon GO till Pokémon HOME för att komplettera din samling i andra spel också.

Fortsätt din strävan att fånga dem alla med dessa Pokémon GO felsökningstips

Pokémon GO är en otroligt populär app. Om du har provat alla dessa felsökningstips och din app fortfarande kämpar för att hitta din plats, är det möjligt att servrarna kan vara överbelastade. Kom in igen senare för att se om problemet har löst sig.

Men att se till att din telefon och app har tillgång till din mobils GPS borde vara allt du behöver göra för att Pokémon GO ska kunna hitta din plats. Nästa gång du ser meddelandet GPS-signalen hittades inte (11), bör den här guiden få dig tillbaka till Pokémonjakten så snart som möjligt.