Hur man åtgärdar Among Us-serveranslutningsfel

Spread the love

Among Us kan spelas online eller över ett lokalt nätverk. Det säger sig självt att spelet ofta spelas online istället för över ett lokalt nätverk. Among Us tillåter användare att skapa och gå med i offentliga spel, och dessa spel är alla värdda på företagets egna servrar.

Among Us serveranslutning

Among Us har servrar i olika regioner. När du spelar spelet väljer det automatiskt närmaste server. Spelen du kommer att se finns alla på servrar i den valda regionen. Helst bör det inte finnas någon fördröjning och det ska vara enkelt att ansluta till servern. Om du försöker gå med i ett Among Us-spel, men spelet fortsätter att kopplas ur på grund av problem med serveranslutningen, prova följande korrigeringar.

  Hur du automatiskt sorterar dina foton med smarta album på en Mac

1. Ändra serverplats

Among Us väljer inte alltid närmaste server. Ibland finns det en annan region som du kan välja och gör det kan lösa problemet.

Lansering bland oss.
Välj Online.
Klicka på regionikonen i det nedre högra hörnet.
Välj en annan region.
Försök att ansluta till ett spel.

2. Uppdatera bland oss

Among Us låser användare ute från spelet om de inte kör den senaste versionen av spelet. Vissa spelare använder work arounds för att spela äldre versioner av spelet. Om så är fallet måste du uppdatera spelet. Oavsett vilken plattform du spelar det på måste du spela den senaste versionen som är tillgänglig annars kommer du stöta på alla möjliga problem.

  Hur man säkert gör sig av med (eller säljer) Smarthome-hårdvara

3. Kontrollera nätverksanslutningen

Onlinespel, oavsett vilket du spelar, kräver en stabil internetuppkoppling med låg ping. Kontrollera din anslutning för att se hur den håller.

Öppna en webbläsare på skrivbordet.
Besök Speedtest.net.
Klicka på Gå.
Kontrollera ping- och internethastigheten.
Din ping ska vara tvåsiffrig och inte mer än 100.

4. Inaktivera VPN

Om du använder ett VPN på skrivbordet kan det störa anslutningen. VPN kan ha sina egna anslutningsproblem eller Bland oss ​​kan blockera det. Inaktivera VPN och försök ansluta till ett spel.

5. Starta om enheten

Den här lösningen fungerar oftast på mobila enheter men om du spelar på din stationära dator är det värt ett försök. Starta om din telefon, surfplatta eller stationära dator och starta sedan spelet.

  Hur man gör streaming av Netflix enklare med kortkommandon

Slutsats

Among Us har blivit målet för en hel del hack- och fuskprogram. Företaget bakom spelet har jobbat på att fixa detta så att alla kan spela ett rättvist spel. Genom att göra det har den lagt till många restriktioner och kontroller. Om du kör en app som kan anses vara fusk, inaktivera den och du bör kunna spela spelet utan problem.