Hur man använder Shunt Boost i GTA 5

Shunt Boost förvandlar effektivt bilen till en förstörande boll som nästan säkert kommer att förstöra alla som vågar köra tillsammans med spelaren. Är du en GTA 5-användare och undrar hur man använder shuntboost i GTA 5? Om du är någon som letar efter mer information relaterad till shunthopp i GTA 5, håll utkik till slutet. Vi ger dig en användbar guide som kommer att lösa alla dina frågor, som om kan du ha shuntförstärkning och vertikalhoppning och kan du ha shuntförstärkning och vertikalhopp.

Hur man använder Shunt Boost i GTA 5

Du kommer att lära dig hur du använder shuntboost i GTA 5 längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Vad är Shunt Boost?

Shunt Boost förvandlar effektivt bilen till en förstörande boll som nästan säkert kommer att förstöra alla som vågar köra tillsammans med spelaren. En av de mest potenta fordonsmoddarna, den har orsakat kaos i GTA Onlines Freemode. Endast Arena War-fordon kan använda Shunt Boost, som finns på Arena War Workshop. Det används för att eliminera motståndare som rör sig i motsatt riktning mot din bil.

Är Shunt Boost bra?

Ja, Shunt-boost fungerar bra. Shuntförstärkning är mer situationsanpassad och fokuserad på att antingen attackera eller undvika attacker. Du slår personen som står bredvid dig i sidled när du shuntboost. Det är lite udda men ganska potent.

Kan du ha Shunt Boost och Vertical Jump?

Denna fråga kan inte besvaras med säkerhet eftersom de två rörelserna är så olika. Men vissa proffs hävdar att en bra shuntboost kan förbättra ditt vertikala språng genom att öka din hastighet och kraft.

Kan du flyga med Shunt Boost?

Ja, med shuntboost kan du flyga; du behöver bara träna.

Hur använder man Shunt Boost i GTA 5?

Även om GTA 5 har funnits väldigt länge så fortsätter det att bli bättre. Utvecklarna inkluderade en shuntförstärkande mekaniker i spelet med Arena War-uppdateringen. Som ett resultat kommer den här artikeln att visa dig hur du använder en shuntboost i GTA 5 på alla plattformar.

Shuntboosten är funktionen för dig om du vill göra din bil till en förstöringskula. Du måste köpa shuntboosten innan du använder den. Kör helt enkelt din bil till butiken och köp Shunt Boost från Boost-kategorin.

Att köra genom Los Santos efter att ha fått en shuntboost för din bil kommer aldrig att bli sig lik igen. Tillsammans med dina hälso- och rustningsstänger borde du kunna se en gul stapel. Denna gula stapel indikerar hur mycket boost som fortfarande är tillgänglig; när den är tom kan boosten inte shuntas.

Här är en kort förklaring av hur man använder shuntboost i GTA 5 med flera plattformar:

  • På PS4 och PS5: För att ange i vilken riktning du vill shunta boosten på en PS4 eller PS5, håll ner X-knappen och tryck sedan på L1- eller R1-knappen. Du kan flytta till vänster genom att trycka på L1 och till höger genom att trycka på R1.

  • Boosta shuntar på en Xbox: På en Xbox behöver du bara trycka på A-knappen, följt av LB- eller RB-knapparna för att ange i vilken riktning du vill shunt-boost.

  • Kontroller för PC Shunt Boost: Det är att föredra för PC-spelare att skapa sina egna tangentbindningar för anpassad förstärkning. Som standard kan du göra det genom att trycka på vänster eller höger rörelseknappar för att ange din riktning efter att ha tryckt på X-tangenten.

Vilken knapp trycker du på för att använda Shunt Boost?

Om du är förvirrad över vilken knapp trycker du på för att använda shuntboost? Beroende på deras plattform måste följande knappar tryckas in i Grand Theft Auto Online för att utföra en shuntboost:

  • PC: Håll X medan du trycker på LMB/RMB.

  • PS4: Håll X medan du trycker på L1 och R1.

  • Xbox: Håll ned A och klicka på LB/RB.

Hur startar du någon med en shuntboost?

Här är en snabb förklaring av hur man startar någon med en shuntboost:

1. Öppna GTA online och starta GTA 5.

2. Använd din vertikala boost för att höja din bil i luften.

3. Luta din bil åt sidan med den vänstra analoga spaken.

4. Använd shuntförstärkningen för att få din bil att krascha till höger.

Bilen kommer att fortsätta gå framåt och stanna i luften så länge du håller den på sidan. Du måste hålla fordonet i denna sidledsställning för om det anpassar sig kommer du att börja falla mot marken.

Hur Shunt Jump i GTA?

Här är en kort förklaring av hur man startar ett online-shunthopp i GTA:

1. Starta GTA 5 och gå till GTA Online.

2. För att lyfta upp ditt fordon i luften, applicera din vertikala förstärkning.

3. Använd den vänstra analoga spaken och luta ditt fordon åt sidan.

4. Använd shuntförstärkningen för att skicka din bil till höger.

Så länge du håller bilen på sidan kommer den att stanna i luften och fortsätta att röra sig framåt. Du måste behålla denna sidledshållning, för om bilen börjar justera sin position kommer du att börja sjunka mot marken. För att hålla din bil i luften, använd helt enkelt den förbättrade hydrauliska boosten flera gånger.

För att göra shunthoppningen enklare rekommenderar vi att du utrustar en liten/lätt bil med dessa modifieringar. Även om det kanske inte är lika lätt som att flyga i ett av GTA Onlines plan, är det fortfarande roligt att bemästra den här metoden.

Hur använder du Xbox Boost?

För att göra en shuntboost på en Xbox, tryck helt enkelt på A-knappen, följt av LB- eller RB-knapparna för att indikera i vilken riktning du vill shuntboosta.

Hur gör du Shunt Boost i GTA Xbox?

Shuntboosten är funktionen för dig om du vill göra din bil till en förstöringskula. Du måste köpa shuntboosten innan du använder den. Kör helt enkelt ditt fordon till butiken och köp shuntboost från boostavdelningen. Att köra genom Los Santos efter att ha fått en shuntboost för din bil kommer aldrig att bli sig likt igen. Titta på området under din minikarta längst ner till vänster på skärmen efter att du fått shuntförstärkningen. Tillsammans med dina hälso- och rustningsstänger borde du kunna se en gul stapel. Denna gula stapel indikerar hur mycket boost som fortfarande är tillgänglig; när den är tom kan boosten inte shuntas.

På en Xbox använder du först A-knappen och sedan LB- eller RB-knapparna från Xbox-kontrollen för att shuntboosta på Xbox.

***

Vi hoppas att du lärde dig om hur man använder shuntboost i GTA 5 och hur man shunthopp i GTA. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.