Hur man ändrar min Uber-bil till cykel

Spread the love

Uber är en av de bästa plattformarna för att tjäna pengar när du utforskar staden. Du kan också kalla det en av de bästa ställena för heltidsförare och sidoförare. Om du söker flexibla arbetstider måste du prova att köra och leverera för Uber eller Uber Eats för att komplettera din inkomst. Om du stöter på några problem angående Uber Eats cykelkrav och osäker på hur du byter fordonstyp i Uber Eats, är den här artikeln för dig. Vi kommer att svara på dina vanligaste frågor som hur jag ändrar min Uber-bil till cykel och om du kan köra cykel i Uber. Låt oss dyka direkt in!

Hur man ändrar min Uber-bil till cykel

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur jag ändrar min Uber-bil till cykel i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Hur lägger man till fordon i Uber?

Du behöver bara ett fordon för att köra och tjäna med Uber. För att lägga till ditt fordon till Uber måste du följa stegen nedan:

1. Öppna Uberchaufför app på din telefon.

Obs! Se till att du är inloggad på ditt konto.

2. Tryck på hamburgerikonen i det övre vänstra hörnet.

3. Tryck sedan på alternativet Konto från menyalternativen.

4. Klicka på Fordon från toppen.

5. Klicka nu på LÄGG TILL ETT FORDON.

6. Ange din fordonsinformation, som märke, modell och registreringsskylt, och tryck på Fortsätt.

7. Tryck sedan på Fordonsregistreringsbok och tillhandahåll de nödvändiga fordonsdokumenten.

8. Efter att ha tillhandahållit de erforderliga fordonsdokumenten kommer fordonsregistreringsboken att vänta på komplettering och godkännande.

  3 bästa molnvärdplattformen för att hantera AWS-, DO-, Vultr- och GCP-servrar för småföretag

9. När du uppfyller de återstående kraven kommer ditt fordon att godkännas och läggas till på ditt Uber-förarkonto.

Hur ändrar man fordonstyp i Uber Driver?

Du kan ändra din fordonstyp i Uber Driver genom att lägga till ett nytt fordon och välja det som standard från Uber Driver-appen. För att göra det, följ stegen som nämns ovan. Du måste vänta på att Uber ska verifiera dina dokument. När verifieringsprocessen är framgångsrik läggs din nya fordonstyp till i Uber.

Kan jag köra cykel i Uber?

Ja. Uber-bilar är det vanligaste valet av förare. Men med ökande trafik i städer har köer och restid i större fordon ökat. För att spara tid har cyklister börjat leta efter cyklar för sina turer som enklast kan köra genom trafikerade/blockerade vägar. Så du skulle vilja cykla i Uber och acceptera fler turer. Uber ger dig fördelen eller möjligheten att lägga till din cykel till Uber också. Undrar hur man gör det? Fortsätt läsa för att ta reda på det!

Kan jag leverera Uber-cykel?

Ja, du kan göra en Uber-cykelleverans. Uber begränsar dig inte till bara ett sätt att leverera varor. Vill du leverera till Uber? Ta bara dina bilnycklar, cykelnycklar eller cykel, eller ta bara på dig skorna. Så du kan leverera till Uber och njuta av din cykeltur eller till och med din promenad.

Vilka är Uber Eats-cykelkraven?

Om du planerar att leverera mat till Uber Eats behöver du bara en cykel, en väska och en mobiltelefon med Uber Drivers-appen. Den mest genuina oro måste vara vad Uber Eats cykelkrav är. Koppla av! De har inga specifika kriterier. Det måste vara en cykel, det är det. Oavsett om det är en landsvägscykel eller en mountainbike, eller vilken annan cykel som helst. Du kan också åka någon annans cykel för leverans! Utan att bry dig så mycket om Uber Eats cykelkrav kan du helt enkelt lägga till vilken cykel som helst i din Uber Drivers-app och börja leverera mat samtidigt som du tränar och utforskar staden. Så, ta din väska och cykel och börja leverera.

  10 korrigeringar för Google Maps platsdelning uppdateras inte

Hur lägger jag till en cykel till Uber?

Uber låter dig köra vilket fordon som helst på plattformen – en bil, en bilrickshaw, en cykel eller till och med en lastbil. Så om du vill köra cykel i Uber kan du enkelt lägga till den i Uber genom att följa dessa grundläggande steg:

1. Starta Uber Driver-appen på din telefon.

2. Klicka på Registrera på välkomstskärmen.

3. Ange nödvändiga uppgifter och tryck på Fortsätt för att skapa ett nytt Uber Driver-konto.

4. Välj nu Uber Moto för att köra motorcykel eller skoter på Uber och tryck på Fortsätt.

5. Klicka på Gå till nästa steg.

6. Skanna och ladda upp dokument som ditt foto, körkort och PAN-kort. Efter varje lyckad uppladdning trycker du på Gå till nästa steg.

Obs: Skanna alla nämnda dokument tydligt och ladda upp dessa skanningar även om de är markerade som valfria.

7. När du har laddat upp de nödvändiga dokumenten för granskning, tryck på Gå till kontostatus.

8. Välj önskat språk och tryck på Fortsätt.

9. Ladda upp en skanning av vissa andra dokument för drivrutinskrav. Inom de närmaste 24 timmarna kommer Uber att granska och verifiera dina uppladdade dokument.

10. När verifieringsprocessen är framgångsrik laddar du upp dokumenten för fordonskrav.

Obs: Dokumenten som ska laddas upp nu är fordonsförsäkringen, certifikatet om lämplighet och registreringsbeviset.

När alla dina dokument har godkänts av Uber är du redo att köra cykel i Uber. Du är redo att acceptera din första åkförfrågan!

Hur byter man fordonstyp i Uber Eats?

Planerade du att köra en cykel i Uber för att leverera medan du registrerade dig på Uber och undrar nu hur jag ändrar min Uber-bil till att cykla för leveranser? Oroa dig inte! Vi har täckt dig. Du kan besöka Ubers hjälpcenter för att ändra din fordonstyp i Uber Eats. Här kan du fylla i och skicka in ett formulär. Innan du begär en ändring av fordonstyp, läs alla punkter som nämns på webbplatsen.

  9 bästa videodörrklocka som är kompatibel med Google Home

Du kan också skapa ett nytt Uber Eats-konto och välja önskade fordonstyper, som Uber Moto, Uber Auto, Bilägare, Bilförare, etc. med hjälp av stegen som nämns ovan.

Obs: Walker leveransläge är endast tillgängligt om du har registrerat cykelläge.

Hur ändrar jag min Uber-bil till cykel?

Om du har köpt en ny cykel och planerar att köra cykel i Uber, kanske du letar efter lösningen för att ändra din Uber-bil till en cykel. Det enda kända sättet att göra detta är att kontakta Uber Support. Följ metoden som nämns ovan för att komma i kontakt med Ubers supportteam och skicka ändringsbegäran via det tillgängliga supportformuläret.

Hur byter man från bil till cykel Uber?

Att ersätta den konventionella bilen med en cykel är Uber en av användarnas vanligaste frågor. Du kan kontakta Ubers support, och de kan hjälpa dig att byta från bil till cykel på Uber. Du kan kontakta dem på 800-593-7069. Kontakta detta nummer och förmedla din begäran om att ändra Uber Driver-metoden från bil till cykel. Detta nummer är bemannat 24×7.

***

Vi hoppas att vi lyckats klargöra alla dina tvivel om hur jag ändrar min Uber-bil till cykel. Dessutom hoppas vi att vi har tillhandahållit nödvändig information om hur man ändrar fordonstyp i Uber eats och Uber eats cykelkrav. Lämna eventuella ytterligare frågor och din värdefulla feedback i kommentarsfältet. Testa dessa och bli din chef med Uber. Lycka till med körningen!